Üdvözlök mindenkit!
Tegnap a késő esti órákban értem haza, de már az úton hazafelé, kaptam a kérdéseket, miszerint
olvastam-e az OMME újság májusi számát? A rövid tájékoztatások után, hírtelen csak ennyi futott át rajtam: ez ám a hiteles, egyenes tájékoztatás!
Alig vártam, hogy hazaérjek, és saját szememmel láthassam, olvashassam Lendvai úr cikkét.
A küldöttközgyűlésen én is ott voltam, és mindent szó szerint hallottam, de nekem egészen más a véleményem erről, mint azt Lendvai az újságban leírta. Hozzáteszem, én nem vagyok szaktanácsadó, és nem kell megfelelnem másoknak, csak magamnak, és a tükörnek. (Na nem annak a tükörnek)
Szeretnék idézni a Méhész újság –ból egy mondatot, mellyel eleget is tettem annak hogy csak hivatkozással lehet átvenni az értesüléseket.
„A hirdetések és egyéb reklámkiadványok tartalmáért a kiadó nem vállal felelősséget”
Na már most, akkor ha úgy alakul, akkor Lendvai megjelent cikkéért, a kiadó, ”felelős kiadó Egyed Árpád ügyvezető igazgató” tartozik felelősséggel?
Egyébként nem kértem meg senkit, hogy örüljön az ügyészségi vizsgálatnak, Én sem örülök hogy van mit vizsgálni. Viszont nem tartom etikai problémának, sem törvénytelennek, ha valaki az agrárkamara országos vezetőségéhez fordul, mert tetszik nem tetszik, ehhez is mindenkinek joga van.
Amiben viszont egyet értek az „íróval” az az utolsó mondata.
Itt a klubbon, és az úgymond „ellenzék” szlogenjét írta le, miszerint „ A jövőre nézve megfogalmazott tervek és célok, a méhészet és a méhészek javát szolgálják.”
Mert igen, ilyen megfontolásból jött létre, és már számos alkalommal találkozott, ülésezett, egyeztetett az úgymond „ csintó” csapat. Köszönet érte! Büszke vagyok, hogy közéjük tartozhatok, (még mindenki OMME tag) és legjobb tudásommal segítem, a méhészek érdekeit védőket.
Üdvözlettel : Atya