Szakirodalom, videók, digitális könyvek stb.

• 495 válasz
  • 267797 megtekintés
Re:Szakirodalom, videók, digitális könyvek stb.
« Válasz #255 Dátum: 2016. December 10. 16:54 »
Sziasztok, keresem a Méhészet kézikönyve 1-2 c. könyveket, cserébe adnék értük egy "A méhlegelő" 1975-ös Akadémia kiadó által kiadott 800 oldalas könyvet. A könyv jó állapotú.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #256 Dátum: 2016. December 10. 23:24 »
Örömmel adnék cserébe egy ilyet, de nekem is csak egy van.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #257 Dátum: 2016. December 11. 09:48 »
Azért köszi :)

*

barger

• 173
« Válasz #258 Dátum: 2016. December 11. 09:51 »
Tudtam hogy meg kellett volna vennem a bolhán. 6-ért adta a kettőt az ürge de nekem már megvolt...
Mondjuk a Méhlegelőt meg pont most vettem meg.
Baranyi Gergely

« Válasz #259 Dátum: 2016. December 11. 09:57 »
Hogy nem kommunikáltunk! :(

« Válasz #261 Dátum: 2016. December 28. 20:16 »
Sziasztok!

Valaki ismeri Zsidei Barnabás: Méhészeti ismeretek című könyvet?
Zsideitől olvastam a Méhanyanevelést és a Méhészkedés 12 hónapja című könyveit. Ezek nagyon tetszettek.
Méhészeti ismeretekre lennék kíváncsi. Sehol nem találom ezt könyvet. Esetleg valakinek nincs meg pdf-ben?

*

barger

• 173
« Válasz #262 Dátum: 2016. December 28. 20:23 »
Szia!

Évente 2-3 példány cserél gazdát. Ára körülbelül 15000 körül van ha éppen kapható. PDF-ben sajnos nincs sehol. Ha egyszer nagyon sok időm lesz beszkennelem.
Baranyi Gergely

« Válasz #263 Dátum: 2016. December 28. 20:43 »
Nagyon megköszönném ha beszkenelnéd, azzal nagyon sokat segítenél nekem és még sok méhésznek aki számára nem elérhető ez a könyv.

Néhány mondattal ha jellemzed a könyvet vagy ha lefényképeznéd a tartalom jegyzéket az nagyon jó lenne.

*

barger

• 173
« Válasz #264 Dátum: 2016. December 28. 21:02 »
Ha Örösi Méhek között könyve a méhészek bibliája akkor Zsidei könyve a modern kori biblia.(szerintem)
Baranyi Gergely

« Válasz #265 Dátum: 2016. December 28. 21:05 »
Ezt jó hallani!!! kár hogy nem nyomtatták újra hogy mindenki számára elérhető legyen.

*

laza

• *
  • 22
« Válasz #266 Dátum: 2017. Január 04. 23:24 »
barger: Ha beszkenneled, a digitális munkában szívesen segítek! Nekem megvan, de a "hard-lock" :) miatt nem szkennelhető. Hogy érthető legyen teszek fel fotót róla. Az öregemnek én vettem régen, tőle örököltem. Forgatta is valószínűleg rendesen :) Hitvány silány kötés, hullott volna lapjaira! Nem úgy készítik hogy a tartós használatot kibírja. Pedig ezeket nem úgy használjuk mint egy regényt, amit (talán) egyszer elolvas az ember...   

« Válasz #267 Dátum: 2017. Január 05. 07:56 »
Véleményem szerint sokan örülnének ha minden méhész számára elérhető lenne ez a könyv digitálisan,ha már nem lehet beszerezni.Magam nevében nagyon boldog lennék ha beszkennelnétek,mivel Zsidei összes könyvét szoktam tanulmányozni,ez az egye sehol sem elérhető.Gondolom ebben az összes könyvének az anyaga benne van!?

*

laza

• *
  • 22
« Válasz #268 Dátum: 2017. Január 05. 09:48 »
Nem tudok érdemi választ adni, mert csak bele-bele olvastam. A ...12 hónapja könyvet olvastam a szerzőtől, annak minden percét élveztem! Ez viszont nem olyan olvasmányos, inkább mintha valami lexikon lenne. Ha jól emlékszem... Már jópár könyvön túl vagyok azóta :)

« Válasz #269 Dátum: 2017. Január 05. 11:24 »
Esetleg a tartalomjegyzéket le tudnád fényképezni?Kíváncsi lennék rá nagyon!