Ezt írta nagyon helyesen "Mézáruház" méhésztárs:
" Ezen a vacak állapoton a személyeskedés soha nem segít."Ez Kokit cseppet sem hatotta meg, tartja az alpári stílusát.
Hogy jön ide Körmendy-Rácz János?
Nemhogy büszkék lennétek rá, mert sok ország méhészei örvendenének, hogy van egy olyan kollégájuk aki az Apimondia vezetőségi tagja.
Jelenleg éppen Kínában tartózkodik, olyan orvosokkal találkozik, akikhez magyar orvosok sosem jutottak még be, és azokról a gyógymódokról nem is hallottak itthon.
János könyvet írt nem egyet, és kiharcolta, hogy Dr. Beck Félix Bódogról teret nevezzenek el.
http://www.omme.hu/teret-neveztek-el-szulovarosaban-beck-felix-bodogrol/Nem látom Koki munkásságát a méhészek közössége érdekében!!!!!
Ha pedig az a legnagyobb bajod, hogy egy szót egyben, vagy külön írunk akkor te vagy a világon a legboldogabb.
Bross mit tudott előre?
Hallgasd meg a Szekszárdi Tavaszváró Méhésznapon elhangzott előadását, akkor nem lesz ilyen buta kérdésed.
Én amikor elkezdtem méhészkedni azonnal kiszereltem a mézem egy részét.
Azt bevallom sosem gondoltam, hogy a hordós mézpiac ennyire be fog fuccsolni, de várható volt, hogy gond lesz, mivel öntik be a kínai szutykot arra a piacra, amire mi is szállítunk.
Ha ez továbbra is így marad szomorú jövő vár ránk.
Tehát a megoldás?
A kínai hamisítványokat minél hamarabb ki kell vonni az európai áruházakból, és az egész mézpiacról.
Más út nincs a boldogulásunkhoz.
Ennek a módján sokan dolgoznak....egyelőre eredménytelenül.
Miért?
Mert a hamis méz kilója 1 Euró körül mozog, ami az áruházakban 5-6.000 Ft/kiló jeleneik meg.
Melyik az az üzlet ahol ekkora haszonnal lehet dolgozni?
Ebbe nagyon sokan meggazdagodnak, és foggal-körömmel védik ezt a mocskos üzletet.
Folytathatnám, de nincs értelme.
Koki te mit tettél eddig a méhészek közösségéért önzetlenül, valamint mi a javaslatod, hogy a helyzet javuljon?
Ezt kérdezed még:
"Érti valaki, hogy mi folyik a mézpiacon?"Az tisztán látszik, hogy te biztosan nem érted, mind sok mást sem, csak személyeskedsz, kötekedsz.
Nagyernyei Attila