pter
Hozzászólás témája: Re: Mézpiaci hírek
HozzászólásElküldve: 2011.01.19. 22:43
bükk írta:
http://www.warenverein.de/pdf/wv_jb_2009_web.pdf (baloldalon Honig)
Köszönöm. Nagyon tanulságos.
2007-ben 86 000 tonna, de 2008-ban és 2009-ben közel azonos 63 000 ill. 60 000 tonna volt. Ez nem lényeges különbség, gyakorlatilag stagnált a fogyasztás.
Vajon milyen adatok születtek 2010-ben?
Tanulságos lenne, ha találnál a kiskereskedelmi árszint változásokra táblázatot az európai országonként és évenként. A magyarországihoz hasonló áremelkedést én az utolsó 3 évben nyugati országokban nem láttam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pter 2011.01.19. 22:50-kor.
Kedves Geddekas!
2011-ben (a Zöld Mézpiaci híreiben visszaolvasható)pter és bebe néven már próbáltad okosítani a népet mézkereskedelemről nem sok sikerrel.
Évekig egy nagy méhészszövetkezet vezetőségében dolgoztam...
Ezért válaszoltam röviden,na meg előttem néhányan jól összefoglalták.
Az ismétlést meg nem szeretem,bár itt nagy divat néhány tagtól.
Annyiszor elismétlik magukat hogy úgy járnak mint a politikusok:olyan ismerősnek tűnik a szöveg hogy már maguk is elhiszik.

Ha már politika,hogy is vártad a 2010-es kurzusváltást olvasd csak vissza.Hát csak megint nem osztottak neked lapot.
Nem gondolom hogy ez pocskondiázás lenne,csak szembesítelek-nagy néha- a valósággal meg egykori önmagaddal.
Ja majd elfelejtem:szövetkezeti tagnak lenni csak annak érdemes aki nagyobb mennyiségű mézet,virágport termel,a szövetkezet működési költségei magasak.