Mi a gond Főnix?
Talán a haverod?
Kit érdekel, hogy hol tag, az a lényeg nem a Tolna Megyei Méhész Egyesületben.
Azért nem vagy valami tájékozott a méhcsaládjaival kapcsolatban, de ezt betudom a rosszindulatú hozzászólásodnak.
Sok méhésznek segítettem az indulásnál, és soha nem zavart, hogy idővel több méhcsaládjuk lesz.
Fiatalok, tele ambícióval, csinálják.
Azért nem gondoltam, hogy ennyien egyet értenek a mézes reggeli ilyetén való kihasználásával, de lehet én gondolom rosszul.
Valójában a mézes reggeli egy bújtatott kereskedelmi fogás, és nem is a gyerekek egészséges táplálkozásáról, a reggeli fontosságáról szól, hanem egyes méhészek piacnyeréséről, a kollégák lenézéséről.
Szekszárdon közel 60 helyi méhész van aki kisebb-nagyobb tételekben, és a piacon is árul mézet.
Arra nem gondolhatott, hogy ők tétlen fogják ezt nézni.
De ahogy hallom az OMME sem lesz tétlen.
Biztosan jól ismered a Tolna Megyei Méhész Egyesület Alapszabályát, mely egyesület közhasznú státusszal rendelkezik.
Ebben olvashatnád az elnök hatáskörét, amiből idéznék, hogy ne kelljen kutakodnod.
"A tag kizárásra irányuló fegyelmi eljárás rendje:
A kizárásra okot adó magatartás megvalósulásáról való tudomásul szerzés esetén bármelyik egyesület tag erről értesítheti az elnököt.
Az elnök köteles a tudomásul szerzésről számított 8 napon belül az elnökséget rendkívüli ülésre összehívni....
c. A közgyűlés határozattal kizárhatja a tagot,..."
Mivel a Tolna Megyei Méhész Egyesület elnöksége teljesen egységes, szerinted mi történne?
Én egy személyben valóban erről nem dönthetek, de megnyugtatlak mivel nem a mi tagunk, ez okafogyott.
A büntetést már meg is kapta ahogy hallom, a helyi méhészek egységes haragját kivívva.
Ja vannak még hiányosságaid!
Azt sem tudod ki az elnök náluk?
Engem mószeroló írásod nagyon vékonyra sikeredett, és mivel egyet értesz ezzel a hozzáállással, egyből minősítetted is magad.
Nagyernyei Attila