Kedves Bicska!
Csak azért "áll meg az eszed" mert nem tudod, hogy mekkorát küzdöttem ezzel az eszement állítással!
Évek óta írom, idézem a külföldi szakirodalmak vizsgálati eredményeit a neokkal kapcsolatban, sokszor szélmalomharcot vívva a "szakemberekkel".
A méhészek tájékozatlansága, az elfásultsága, vagy mit tudom én mi miatt senkit nem érint meg a téma.
Én pedig egy összeférhetetlen, állandóan a konfliktusokat kereső, kiállhatatlan OMME ellenségnek lettem elkönyvelve a témában.
Most, hogy Dr.Darvas Béla professzor Úr tanulmányaiban feketén-fehéren leírja, hogy a monitroingnak beállított, össz népi hülyítés, nem más mint egy sima kárfelmérés (annak azért ne rossz!), megvilágosulni látszik, hogy ez az őskövületi szemlélet, amit képvisel T.P. egy katasztrófa.
Senki nem kérdőjelezi meg T.P. növényvédelmi szaktudását!!!!!!
De ez attól sokkal több, amihez ő kevés!
Ezt írja le Dr.Darvas Béla professzor, amiben az a nagyszerű, hogy ő független, a téma kiváló szakértője.
Hogy miért engedik még T.P.-t garázdálkodni, az számomra felfoghatatlan.
Reményeim (és információim) szerint ebben hamarosan komoly változás fog bekövetkezni, mert az okos embereknél is vannak okosabbak, pláne ha valaki magát tartja a legokosabbnak.
A nevezett úriember szerette volna az OMME méhesében történt katasztrófát is elsumákolni, de Csuja mester rányitotta az ajtót.
Nagyernyei Attila