Tehát Vivaldi felvetésére itt válaszolok.
Ezt írja:
"Jó van, nekem mindegy, nekem meg a többi tagnak úgy se lesz eladva méze, mert ugye ez lenne a legfontosabb, és nem a neonekotionok meg a többi dolog."
Először is ezt a cikket olvasgassátok, görgessétek lefelé a lényeg ott van.
http://www.nufarm.com/Assets/31491/1/Nufarmer_Magazin_2015_augusztus.pdfEgy idézet belőle:
"A csávázott vetőmagot elkülönítve és feltűnő módon megjelölve kell tárolni! A csávázott vetőmagot tilos emberi fogyasztásra vagy takarmányozásra felhasználni! A vadállomány védelme érdekében tilos a csávázott vetőmagot
vetés után a talaj felszínén hagyni!"
Szerinted Vivaldi mitől van a sok rákos, daganatos megbetegedés?
Pakson előadó voltam a "Mezőség élővilága" című program keretében.
Erdészek, vadászok, mezőgazdászok voltak, én a méhészetet mutattam be.
Ott hallottam, hogy mekkora gáz az új típusú csávázó szerek használata!
Rengeteg állat elvetél, csonka, torzók születnek, a nyúl és fácánállomány megtizedelődött!!!!
Nagyon vissza kell fognom indulataimat, mert a tudatlanság az emberiség kerékkötője!
Az OMME jelenlegi vezetői a mai napig siratják a neok kivonását, legutoljára T.P. tette ezt Bross előadása után Veszprém megyében.
Katasztrófa, hogy még itt tartunk, győzködni kell benneteket, hogy az életünket veszélyeztetik a néma gyilkos szerek!
Ha egy vegyszerlobbi képviselője sztárolná a méh és rovargyilkos készítményeket, még megérteném.
De a méhészeti ágazat vezetői?
Egyáltalán kinek az érdekét képviselek ők?
A választási kampányban ezekről a szomorú tényekről ne feledkezzetek el!
Ez ma az OMME érdekvédelme?!
Ezért is nem tudnám még 4 évig nézegetni őket!
Ha sokáig etetik velünk ezeket a mérgeket, nem lesz módunk eladni a mézünket!, mert mi is kinyiffanunk.
Tűzzel-vassal tiltakoznunk kell az új típusú csávázó szerek, és a féktelen rovarölő mérgek használata ellen!
Nagyernyei Attila