Ludányi egyről nem beszél!
A Tolna megyei méhészek úgy el zavarták az itteni akácos telephelyéről, hogy megmukkanni sem tudott.
Az irántam érzett mélységes utálatát már telefonba kifejtette, amikor kértem, had reagáljak aljas, alpári írásaira.
Szerintem neki kellett volna bocsánatot kérnie a győztes csapattól!
Mi büszkén, emelt fővel, és szerényen ünnepeltük Bross visszatérését.
Nézzük Pista utolsó kirohanását.
Először ezt írja:
"Dr. Cserényi Péter javaslatát támogatva pedig olyan konstrukciót hoztunk létre, hogy a tagdíj fejében minden egyesületi tag megkaphassa az újságot."Ebben az egy mondatban nagyon sok minden benne van!
Hol az ingyen újság, amit végig hangoztattak?
Cserényi javaslatára, olyan konstrukció?

?
Hol a küldöttgyűlés felhatalmazása doktorandusz Úr?
Azért a kaján stílusának most is teret engedett amikor ezt írja:
"Az új elnökségbe zömében olyan méhészek, akik a választásokig egy sort sem írtak az újságba, nem is segítették munkámat, ráadásul Bross Péter, az új elnök főállásban a konkurens lap, a Méhészet szaklap felelős szerkesztője."Na kezdjük:
Kedves Ködmönbe bújt Ördög!
Abba a lapba a bolondok, és ellenségek nem írtak, mivel Ön ellenségnek, és bolondnak minősített minket!
(Akik oda írtak nem nekik szól válaszom! Kizárólag a leköszönt főszerkesztőnek.)
Én szerettem volna segíteni a munkáját, írtam e-mailt, telefonáltam, de cikkemet nem jelentette meg!
Az OV-n majd leesett a székről amikor átvetettem Önnel azt az iratot, amiben kérelmeztem a cikkem megjelenését.
Konkurens lap a Méhészet?
Ne csúsztasson doktorandusz Úr?
Az iskolájában is így vágja át a nebulóit?
Az OMME-s újság akkor lenne konkurens lap, ha a méhészek szabadon választhatnák, hogy megveszik e!
Mivel Ön fentebb leírta, hogy ez kinek volt a javaslata, lépjünk tovább!
Ezt az újságot a bosszú szülte, Bross Péternek akartak konkurenciát, és belebuktak a főztjükbe!
Ha valaki ismeri az OMME belső viszonyait, és átlát a szitán, az én lennék!
Ezt az írását is vad gyűlölet közepette írta, nem tanult a bukásból!
Ebből lett elege a méhészeknek!
Ön eddig is távol volt az OMME-tól amíg nem kapott egy kis alamizsnát, most ugyan ott van!
Ne keseregjen, mi ennek örülünk!
Nagyernyei Attila