OMME IB, EB, OV, Küldöttgyűlés események

• 1411 válasz
  • 458153 megtekintés
Re:OMME IB, EB, OV, Küldöttgyűlés események
« Válasz #1260 Dátum: 2020. Szeptember 03. 07:24 »
Kedves Mindenki
Úgy látom a két fórum egymással beszélget. Levittem a kutyát sétálni, és már hajnalba a Zöldön jártam. Tóth Péter azt irja, hogy Nagyernyei Attila elferdíti a tényeket. Én már nem idézem ide, mert a Csányi Antal lehordott mindennek. Csak mert átemeltem az egyetlen fellelhető választási programot. Mondván, megvitatjuk, hogy ki legyen az a két három ember, akit kicserélhetnék másra a szavazáson. Az elnökünk nem tud menni, én meg vállaltam, hogy elmegyek helyette.
 Mondták, hogy megy a sárdobálás. Én is kaptam belőle köszönöm. Szekértoló, széltoló, ilyen fajta. Már megbántam, hogy elvállaltam. Dehogy  fogok én jelentkezni, hogy ez vagyok.
 Nem kellemes látvány ez az ócsárolás, amit műveltek. Mindkét oldalt mondom. Szégyen.
 Legyetek olyan jók segítsetek. Megkaptam az elnöktől a listát, hogy ő Tóth Péterre szavazna. Azt mondta a 7 elnökségi tagot azt választok, akit a listán látok. Én jeleztem, hogy szeretném beválasztani Pásztor Zoltánt, és Lászka Istvánt.
 Azt mondta azt veszem ki helyettük akit akarok. Hegedűs Dénesre nem egyezett bele, mert Ludányi doktort, akarja szakmai elnökhelyettesnek. Nálla tanult, és valami olyasmit mondott, hogy Őrösi után a második ember volt, aki méhészetből doktorált.
Szóval két nevet kérek szépen.
 Két nevet a csapatból, akit Pásztorra és Lászkára cserélhetek. Nem ismerek   szinte senkit.
Ferdinánd

« Válasz #1261 Dátum: 2020. Szeptember 03. 07:46 »
Ferdinánd!
Én is olvastam amiket ott összehordanak, csak van egy bibi.
Általában írásaim azon részét amelyekkel tényeket közlök IDÉZNI szoktam.
Ha pedig egy cikkből, vagy szakcikkből idézek, mond már el légy szíves azon mit lehet elferdíteni?
Megmondom én mi a bajotok.
A tények felsorolása koptatja a jelölt fényét.
Nekem pedig úgyis mindegy, Tóth Péter már bíróságra citált, hiszen ő a béke híve.
Írásimat mindig is vállalom, akár a bíróságon is.

Nagyernyei Attila

« Válasz #1262 Dátum: 2020. Szeptember 03. 09:15 »
Kedves Mindenki
............................
Szóval két nevet kérek szépen.
 Két nevet a csapatból, akit Pásztorra és Lászkára cserélhetek. Nem ismerek   szinte senkit.
Ferdinánd

Kedves Ferdinánd! Nagyon el vagy tévedve. A küldő egyesületed tagságával kell megbeszélned, hogy kit szeretnének támogatni és nem ismeretlen emberekkel.

« Válasz #1263 Dátum: 2020. Szeptember 03. 10:27 »
Az egyesület tagságát az idő rövidsége miatt nem tudtuk összehívni.
 Az elnök a fenti instrukciókat adta. Válasszak ki én két embert, Pásztor és Lászka helyett.
 A Tóth Péter csapatából, amúgy közülük válasszak. Többiekről nem is kaptunk programot.
 Azt nézem 10 tagjelölt van a listán. A Mészárosokra biztos szavazok, meg akik a fórumokon foglalkoztak a méhészekkel. Ábrahám Péter,  Dr. Zsiros István, Pásztor Zoltán,  Lászka István. Akkor még két név kell a listáról. Nézegetem, de jó ha segítetek, vagy esetleg másokat javasoltok? Tóth Péter, és az elnökhelyetresek, Dr. Sebők, Dr. Ludányi, Kolics Balázs tiszták, mert az elnök megmondta. Még két ember kell a tagjelöltek közül. Vagy esetleg ha más kombinációra esküdtök szívesen venném a segítséget.
Ferdinánd

« Válasz #1264 Dátum: 2020. Szeptember 03. 11:40 »
Ló tüdőt akarsz Te segítséget!
Ahogy le is írtam,csak a keverés miatt kezdtél egy új nick néven írogatni.
Keverjél nyugodtan.
A méhészek tudják ,hogy Te általad favorizált csapat egy zsákutca.Tudják,hogy ilyen  társaságra nem bízhatnak semmit nemhogy az OMME-t.

A kampány stílusát a Szenttamási  félék teszik rettenetessé,ömlik az ocsmányság a becsmérlés a hazugság a ferdítés szájából.Szemére veti Attilának,hogy kiragad részleteket egy-egy témából.
És mit csinál Ő?
Szóval Ferdinánd rossz helyre írogatsz.

Hülyének nézel mindenkit.
Ez egyébként így van jól,mert ebbe buktok bele.
Ezáltal is tudhatjuk micsoda stabil gerined(etek) van.

Csányi Antal

« Utoljára szerkesztve: 2020. Szeptember 03. 11:51 írta Csányi Antal »

« Válasz #1265 Dátum: 2020. Szeptember 03. 12:15 »
A méhészek többsége inkább kiúszott a partra és megpróbál túlélni !!!
« Utoljára szerkesztve: 2020. Szeptember 03. 14:19 írta mézengúz »

« Válasz #1266 Dátum: 2020. Szeptember 03. 13:00 »
Ez a Szent Tamásos elmélet  hidegen hagy.

A jelöltekről beszéljünk. Mivel a tagság zöme váltást akar, Tóth Péterre kell szavaznom. Én magamtól is rá szavaznék. Az alelnököket úgy választom, hogy segítsék a munkáját, a közös listáról. Az elnökségi tagok kiválasztásánál szabad kezet kaptam. Mivel összeszedett anyagot csak tőlük kaptunk, így a többiekre nincs rálátásom. Az OMME-n fent vannak a morivációs levelek. Nétegetem.
 A legaktívabb interneten felszólaló jelöltek: Pásztor Zoltán, Ábrahám Péter, Dr. Zsíros István, Lászka az erdő miatt tetszik. Felnéztem az fb. re, a nagyszájú Dr. Zsiros Istvánról szól most sok bejegyzés. Támadják a nagy pofája miatt. Engem ez mellette megerősít. Még kell három név. Mészárosokat sokat emlegették a tagok. Ismerik. Jó, hát van még idő.
 Ajánljatok már egy pár nevet. Kiket lehetne még választani?
 A jelöltekről nem tudnánk beszélgetni?

« Válasz #1267 Dátum: 2020. Szeptember 03. 15:03 »
Ezt írja Ferdinánd (Tomipapa):
"Mivel a tagság zöme váltást akar, Tóth Péterre kell szavaznom."
Hol lehet ezt olvasni ?
Mikor végeztétek a felmérést, hogy a tagság zöme egy növényvédőst szeretne a méhészek érdekvédőjének?
És arról miért nem beszélsz, hogy a legutóbbi OV-n az egyik küldött rákiabált Tóth Péterre, ha most elkezdi a monitoringot rögtön kifut a teremből?
Szerintem őt csak azok szeretnék akik Bross ellen szövetkeztek, a tagság véleménye teljesen más.
Valahogy elcsendesedtetek a mézárakról, meg a 2X 1.000 Ft-os "alamizsnáról", a mézparaméterek lerontásáról, vagy mi történt kifulladtatok?
Az elnökségen belül eddig is csak gáncsolták Brosst, most pedig korszakalkotó programmal rukkoltak elő ellenlábasai.
Szerintem szavazz Tóth Péterre, majd állj ki a tagságotok elé, és mond el nekik igaz, hogy a Veszprém megyei Növényvédelmi Kamara oszlopos tagja, de a méhészek érdekében tevékenykedik.
Ha a tagság kibírja nevetés nélkül akkor szerencséd van.
Nagyernyei Attila

« Válasz #1268 Dátum: 2020. Szeptember 03. 15:23 »
Hallgatag egyenlő Tomipapával.
Te kis buksi Attila!
Te nagyon félhetsz ettől a Tomipapától, ha minden hozzászólásban őt véled felfedezni.
Valljuk be, tényleg nem egy matyóhimzés az öreg, de egy fokkal szebb a krampuszánál, smint tudjuk ez férfiembernél elég.
Én azért picit fiatalabb vagyok. ;D igaz szebb nem.
Tóth Péter ellen acsarkodsz de bizonyítékként a megsárgult írások közül mindig csak egy Greenpeaces cikket hozol fel a "zöldön" felrakott hivatalos dokumentumokkal szemben.
Csányi Tóni most örül, írhat valamiről, támogathatja Feri emberét, mert eddig letiltották mióta elszólta magát az akácmézük répacukor tartalmáról. Azóta csak zöld gondolatai lehettek.
Ha az egyesület és az egész ágazat szeretne a mostani kátyúból kikerülni, akkot Brosst el kell küldeni.
Reméljük szombaton ez megtörténik, ha nem Tóni és barátai akarnak szavazatot számolni éjjel egy gyorsétterem teraszán.

Látom közben Attila írt. Ferdinánd is Tomipapa lett.
Ez már talán orvosi eset.
« Utoljára szerkesztve: 2020. Szeptember 03. 15:36 írta Hallgatag »

« Válasz #1269 Dátum: 2020. Szeptember 03. 15:32 »
Te Attila!
Az a négyfős ellenzék, mindig leszavazta a teljes elnökséget.
Ez alapján az ország problémáiról pedig a kétfarkú kutyapárt tehet.

« Válasz #1270 Dátum: 2020. Szeptember 03. 15:37 »
😁😁😁Ki az a Tompipapa???!! 😁😁😁

« Válasz #1271 Dátum: 2020. Szeptember 03. 17:32 »
😁😁😁Ki az a Tompipapa???!! 😁😁😁
Ezt nem a humor topicba szántad?

« Válasz #1272 Dátum: 2020. Szeptember 03. 19:01 »
Hallgatag egyenlő Tomipapával.
Csányi Tóni most örül, írhat valamiről, támogathatja Feri emberét, mert eddig letiltották mióta elszólta magát az akácmézük répacukor tartalmáról. Azóta csak zöld gondolatai lehettek.
Ha az egyesület és az egész ágazat szeretne a mostani kátyúból kikerülni, akkot Brosst el kell küldeni.
Reméljük szombaton ez megtörténik, ha nem Tóni és barátai akarnak szavazatot számolni éjjel egy gyorsétterem teraszán.

Látom közben Attila írt. Ferdinánd is Tomipapa lett.
Ez már talán orvosi eset.
Ez a Ti oldalatok a fekete oldal.
Hazudtok ferdítetek.

Édesapám!
Akkor tételesen a mostani ferdítéseid.

“ mert eddig letiltották ”
Én akkor írok és arról amikor és amiről akarok.Takács Feri engem megkér ha valamit szeretne.Ez a mi oldalunk.Megkérjük egymást.
Na Ti ezt szót nem ismeritek.

“ mióta elszólta magát az akácmézük répacukor tartalmáról.”
Amelyik írásomat most Te is emlegeted abban szó sem volt mézfajtáról tehát akácmézről sem.Látjátok feleim szümtükkel hogy ferdít.

Tóth Péter a motivációs levelében is és “drága” Szenttamásinak is ez a kedvenc témája(meg az összes álszent tehetségtelennek is)mert fogalmuk sincs a méhészkedésről.
Egy hosszabb hordástalan időszak után ha gyenge hordás van igenis bekerül a jó méhésznek pár százalék cukor a mézébe.Bekerül mert ha nem eteti meg a méheit  hordástalanságban amikor semmit nem tudnak gyűjteni,akkor később méhe sem lesz ami természet kincsét a nektárt becipelje a kaptárba.
Ismét egy ferdítés,álszentség.

“ Brosst el kell küldeni.
Reméljük szombaton ez megtörténik, ha nem Tóni és barátai akarnak szavazatot számolni éjjel egy gyorsétterem teraszán.”
Először is szerintem Tóth féle társaság fog elkullogni mert a méhészek bölcsek.Látják kik álltak össze Bross ellen.Másodszor a ferdítés.
Én egyetlen szavazatot sem számoltam.A szavazat számlálás felügyelőjének választott meg a küldöttgyűlés.Harmadszor Te nagyon jól tudod,hogy másnap újra lett számolva az OMME irodában.Egyébként kikérem a szavazatszámlálók nevében a a csalással való gyanúsítgatást,ugyanis nagyon becsületesen végezték mindkét oldal emberei a dolgukat.
Ismét ferdítettél.

Te vagy édesapám az orvosi eset nem Attila.Milyen orvos gyógyítja a hazudozást?

Csányi Antal

« Utoljára szerkesztve: 2020. Szeptember 03. 20:03 írta Csányi Antal »

« Válasz #1273 Dátum: 2020. Szeptember 03. 20:53 »
Azért ne gondoljátok, hogy lerágtam a héten a 10 körmömet annyira izgulok.
Ma egyébként rendkívül jó napom van, mivel a nyaralásunk alatt végre "lenyomtam" fiamat a gokartpályán.
Lehet örömömben kevertem össze Ferdinándot Hallgataggal.
Bocsássátok ezt meg nekem.
Egyet biztosan eltévesztettek elég sokan.
Engem vettek célba, mert Bross szócsövének gondolnak.
Ez büszkeséggel tölt el, és remélem Bross és csapata kap a küldöttektől bizalmat.
Annak is örvendek, hogy Bross Péter a Tolna Megyei Méhész Egyesületet tagja, és egyik jelölését is tőlünk kapta.
A sok hazugság ami a Zöldön a Facebookon kering, hidegen hagy.
Szerintem azt senki nem cáfolja meg, hogy egy növényvédős nem biztos, hogy a legjobb méhész érdekvédő.
Mivel Bross kihívói nem találtak mást, üsse kő nem számít csak végre már jöjjön más.
Jó kis szemlélet, csak felelőtlen.
Aranyos ötlet "Nagy Pistázni" meg FIDESZ aktivistázni, de a széllel szemben nagyon nehéz.
Azt különösen érdekesnek tartom, hogy aki a 2X1.000 Ft-ot hálapénznek, meg alamizsnának nevezte, most a legjobban üti a tamtamot, hogy miért nem jár mindenkinek?
Tartjuk a markunkat, majd gyalázzuk azokat akik a méhészeti támogatásokat adják?
Szép kis társaság.
Ja Tomipapa már ujjongott odaát, hogy én nem megyek szavazni, mert karanténba vágnak.
Rossz hírem van számára, tőlünk 5 biztos szavazata van Brossnak.

Nagyernyei Attila

« Válasz #1274 Dátum: 2020. Szeptember 03. 22:43 »
Idézet Nagyernyei Attila:
"" Ezt írja Ferdinánd (Tomipapa):
"Mivel a tagság zöme váltást akar, Tóth Péterre kell szavaznom.""

Kamuzol Attila! Ekkorát nem téveszt valaki gokártozás közben.
 Te bennem is Tompipapát látod, mert bele vagy őrülve már ebbe a választásba.

Az elmúlt hetek megviselték az idegeidet, jó hogy elmentél gokárdozni a kisfiaddal. És le is nyomtad. Gratulálok! Ne is izgulj. A küldöttek tudják kire kell szavazni. Csak nekem nem mondtátok még meg.

Kire szavazzak Attila? Kire kell szavazni a küldötteknek?