Kedves Mindenki
Úgy látom a két fórum egymással beszélget. Levittem a kutyát sétálni, és már hajnalba a Zöldön jártam. Tóth Péter azt irja, hogy Nagyernyei Attila elferdíti a tényeket. Én már nem idézem ide, mert a Csányi Antal lehordott mindennek. Csak mert átemeltem az egyetlen fellelhető választási programot. Mondván, megvitatjuk, hogy ki legyen az a két három ember, akit kicserélhetnék másra a szavazáson. Az elnökünk nem tud menni, én meg vállaltam, hogy elmegyek helyette.
Mondták, hogy megy a sárdobálás. Én is kaptam belőle köszönöm. Szekértoló, széltoló, ilyen fajta. Már megbántam, hogy elvállaltam. Dehogy fogok én jelentkezni, hogy ez vagyok.
Nem kellemes látvány ez az ócsárolás, amit műveltek. Mindkét oldalt mondom. Szégyen.
Legyetek olyan jók segítsetek. Megkaptam az elnöktől a listát, hogy ő Tóth Péterre szavazna. Azt mondta a 7 elnökségi tagot azt választok, akit a listán látok. Én jeleztem, hogy szeretném beválasztani Pásztor Zoltánt, és Lászka Istvánt.
Azt mondta azt veszem ki helyettük akit akarok. Hegedűs Dénesre nem egyezett bele, mert Ludányi doktort, akarja szakmai elnökhelyettesnek. Nálla tanult, és valami olyasmit mondott, hogy Őrösi után a második ember volt, aki méhészetből doktorált.
Szóval két nevet kérek szépen.
Két nevet a csapatból, akit Pásztorra és Lászkára cserélhetek. Nem ismerek szinte senkit.
Ferdinánd