Tóth Zoli kezdeményezését elsőként írtam alá, sőt kampányoltam is mellette.
Ki mondott neked olyant, hogy tegnap hívtalak?
Fél éve is az volt a gondom ezzel az indítványoddal mint ma!
Hol a bizonyíték?
Állítasz valamit, de semmivel az ég világon nem tudod alátámasztani!
Nincs egy vizsgálati jegyzőkönyved, nincs egy laboreredményed!
Én akkor is, és most is ezt kifogásolom, mindamellett, hogy a kínai pancsolmányok kitiltását szorgalmazom.
Elmondtam, hogy az OMME nyitott a kérdésben, sőt van rá keret, hogy a kifogásolt mézet megvizsgálják.
Te csak vagdalódzol, hogy senki nem segít.
EZ NEM IGAZ!
Tegyél le az OMME asztalára egy igényt, közjegyző jelenlétében hitelesített mintákat, és fognak segíteni, de az alábbi beszólásod nem jó irány, csak ártasz az ügynek.
Az elnökség nyitott, de Te a saját utadat járod önfejűen, konokon.
Azt csicsergik a verebek, hogy szerettél volna szaktanácsadó lenni, de ezt elutasították, és azért támadod az OMME elnökét, és a vezetést.
Ebből mi igaz, légy szíves válaszolj, annak tudatában, hogy én ismerem a történetet.
Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila
Attila (Péter)!
Az OMME élén Brossal állva maradt a gyantatechnológia ügyben! Már most mi ez a követelőzés? Én 500 millió EU fogyasztó és 500 ezer EU méhész érdekében járok el.
Az általad is hivatkozott bejegyzésed, abban a szövegkörnyezetben egyszerűen valótlanságot állít, amit legfeljebb te nem veszel észre.
Amit ti bemutattok itt az még csak nem is a 13 000 becsületes magyar méhész képviselete, hanem egy kb. 200 fős csoporté aki a sötét oldalon szocializálódott.
Hogy lenne bármire is pénzügyi keret az OMME-nál amiben az én munkám van? még a február-márciusi előadói díjból sem láttam semmit, ti és a szaktanácsadók, koordinátorok, ügyintézők már biztosan a plafonon lennétek ha nem kapnátok fizetést, de én szótlanul tűröm ezt is.
Nem veszitek észre, hogy a magatartásotok alapján éppen a sötét oldal érdekeit képviselitek, ami nem összeegyeztethető a tisztségetekkel!
Tartsatok inkább önvizsgálatot, milyen okok vezethettek idáig, hogy ez megtörténhetett.
Nagyernyei Attila és Bross Péter még mindig a mintavételnél vannak leragadva, hihetetlen.
Mint EU polgár még a petíciós jogotokkal sem vagytok tisztában, mert akkor nem követelnétek analízis eredményt tőlem. Még a saját jogaitokkal és lehetőségeitekkel sem vagytok tisztában Attila! Mit várhatnak el így tőletek a méhészek?Semmit!!!!
Gyerekek vegyétek már észre, hogy vizsgálati jegyzőkönyv átadása nélkül is kötelezően végrehajtandó feladatot lehet kiadatni még az Európai Bizottság részére is, (nekem ez sikerült) amennyiben arra jogi lehetőség van. Szakítani kell a begyepesedett, elavult gondolkodásmóddal, manapság már modern időket élünk. Aki ezt képes felfogni az félreáll ilyenkor, aki fel sem bírja fogni a dolgokat az pedig követelőzik.
Tárgyalni, érvelni tudni kell, de ti már ne kezdjetek bele, mert tudás is szükséges a javából anélkül nem megy.
A csicsergő madaraid szerint, jelentkeztem szaktanácsadónak igen 6 és 11 évvel ezelőtt, de te már csak tudod, hogy nem a legalkalmasabb emberek kerültek szaktanácsadónak, hanem akik hajlandóak voltak az alkura.
Ne gyertek a szaktanácsadó választás esélyegyenlőségével, mert az nem igazán létezett soha!
A méhészek, a küldöttek és a fórumot olvasók nem hülyék, mindenki ismer történeteket rejtélyes vadászatokról és havi kötelezettségekről. És ha ennyire bűn véleményed szerint szaktanácsadónak jelentkezni 6-11 évvel ezelőtt akkor a te 5-10 éves szaktanácsadói regnálásod micsoda?? - vagy neked lehet? Az 1800-as éveknél vagytok leragadva legalább. Szerintem ne hagyd magad rábeszélni aljas mondatok és gondolatok megfogalmazására. Ezúton kérlek meg, ha az ügyhöz a továbbiakban pozitívumot hozzátenni nem vagy képes, legalább ne árts az elért eredményeknek.
Üdv.: Tóth Zoltán