Hát ezt is megértem!
Állítólag fel fognak jelenteni a Fekete-Fehér Méhészklub hangvitele miatt.
Már azzal fenyegetőztek, hogy Kristóf Évit a domain név tulajdonosát fogják perbe a klub miatt.
Azonnal megtettem az óvintézkedést, és saját nevemre vettem az OMME elnökség egyes tagjainak nyűgét, a Fekete-Fehér Méhészklubot.
Mi a "VÁD" ellenem?
Hát, hogy személyiségi jogokat sértettem, és ártok egyes "méhészeti vezetők" jó hírnevének.
Kedves OMME elnökségben lévő jogi végzettségű elégedetlenkedők.
Nagyon de nagyon rossz hírem van számotokra, egyáltalán nem tojtam be!
Alig várom már azt a levelet amelyben megdorgáltok, de ne fáradjatok!
Én továbbra is teljes mellszélességgel vállalom írásaimért a felelősséget, akikről pedig saját véleményemet megfogalmazom, közszereplők.
Ha nem bírják a gyűrődést, a lelki megpróbáltatást, más lehetőség után kéne nézniük, nem venném a szívemre szenvedésüket.
Mivel támadtok, hát felveszem a kesztyűt.
Olyan aranyosak voltatok amikor egymás után húztátok elő a táskátokból az általam rólatok írt csúnyaságokat.
Van egy kis bibi a történetben!
Ez mind igaz, és majd nektek kell az ellenkezőjét bizonyítanotok, ha "kaptárba" szeretnétek juttatni.
Nézzük mit állítok, és mi a gond írásaimmal?
Először is azt állítom, hogy a Kft.-ben óriási simlik voltak a megalakításakor.
Azt állítom, hogy az OMME volt ügyvezetője szabálytalanul vett fel túlóra pénzt.
Azt állítom, hogy az OMME elnökségében helyet foglaló "Növényorvos", nem a méhészek érdekét védi amikor kipártolja a neonikotinoidokat!!!!!!!!
Legutóbb megkérdőjelezte a Bayer és a Syngenta vegyszeróriások által megrendelt kutatási eredményeket!!!!!
Azt gondolja, hogy ezt permettel juttatták a növényekre.
Azt állítom, hogy nem hajnalban veszi a nevezett növényorvos a mintákat, ahogy azt a nemzetközi trend megkövetelné, hanem akkor amikor már a szer vagy lebomlott, vagy nehéz kimutatni.
Azt állítom, hogy a nevezett úriember nem vett részt 5 éve azon a csávázó szer konferencián, amelyen Szekszárdon 8 európai ország szakemberei tárgyaltak, pedig előtte az OMME Küldöttgyűlésén felhívtam rá a figyelmet.
Azt állítom, hogy az általa kreált kiskönyvben soha nem vette figyelembe azokat a nemzetközi kutatási eredményeket, amelyet ebben a témakörben publikáltak, és bizonyítottak!
Az OMME-ban az elmúlt időszakban folyó dőzsölésekről írtam, "cukitáskáról", és egyéb túlkapásokról, gatyaletolástól az autópálya kapukba helyezendő chip leolvasókig.
Kedves feljelentőim!
Az egész Fekete-Fehér Méhészklub anyagát adjátok át a bíróságnak, ügyészségnek, vagy bár melyik hatóságnak, én állok elébe.
Ja, még valami apróság.
Darvas Béla professzor úr írásait se felejtsétek ki az anyagból, vagy én fogom csatolni.
Ha nem elég folytatom.
Ha pedig tényleg tömlöcben végzem, onnan is írok nektek.
Az igazságot nem tudjátok börtönbe zárni.
Tényleg érdemi munkát is végeztek az OMME érdekében, vagy egy egyszerű "Csuja" klónok vagytok?
Őt ettől kisebbért főként a Ti kezdeményezésetekért kizárták az OMME-ból.
Hajrá, nézzük ki bírja tovább.
Mögöttem lassan 1.000 Fekete-Fehér Méhészklub tag sorakozott fel, mely nagy része egyet ért írásaimmal.
Kaját talán hoznak a sittre.
Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila
Méhészklub vezető