OMME IB, EB, OV, Küldöttgyűlés események

• 1411 válasz
  • 458302 megtekintés
*

kiskakas

• 3249
Re:OMME IB, EB, OV, Küldöttgyűlés események
« Válasz #645 Dátum: 2017. Június 18. 21:40 »
QUQURIQ !!!

Én is!

Kiskakas

« Válasz #646 Dátum: 2017. Június 19. 21:45 »
Ez egyre nagyobb gáz, hogy a konkurens honlapon semmi hír nem jelenik meg az elnökségi ülésről.
Mintha titkolná az egyik elnökségi tag.
http://www.omme.hu/?p=9085
Meg is értem, mivel EB vizsgálat is indul, ő pedig (mint általában) rosszkor emelte a kezét.
Azzal semmi gond ha meggyőződésből védte a kirúgott ügyvezetőt, csak itt tudatlanságról, és bosszúról van szó.
Ez lett kínos, mivel mi itt mindenről beszámoltunk, és ez bejött!
Attól, hogy próbálják eltusolni a döntéseket, még a döntés megszületett.
Mi maradjunk csak a régi stílusban, ez láthatóan szépen működik, tagságunk hamarosan eléri az 1.000 főt!
Célunk továbbra is a méhészeti közélet feketén-fehéren, sallangok nélküli kitárgyalása.
Nagyernyei Attila
Klubvezető

« Válasz #647 Dátum: 2017. Június 27. 19:06 »
Mi történhetett?
Április 27-én volt EB ülés, pont két hónapja.
Milyen érdekes, hogy a mai napig nem látható sehol az ott készült jegyzőkönyv.
Mondhatjuk, hogy akác szezon.... de lassan már a napraforgónak is vége.
Engem nagyon érdekelnek az ottani döntések, de valahogy nem akaródzik megszületni az EB jegyzőkönyv.
Tisztelt EB!
Mi történt?
Szeretnénk tudni, hogy tájékoztathassuk a nagyérdeműt.
Nagyernyei Attila

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #648 Dátum: 2017. Június 27. 22:54 »
QUQURIQ !!!

"Mi történt?
Szeretnénk tudni, hogy tájékoztathassuk a nagyérdeműt."
A nagyérdemű le van ...  irány az Apimondia!

Kiskakas

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #649 Dátum: 2017. Június 28. 21:04 »
Idézet
Ez egyre nagyobb gáz, hogy a konkurens honlapon semmi hír nem jelenik meg az elnökségi ülésről.

Bezzeg Laci meg van sértődve valamiért.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #650 Dátum: 2017. Július 06. 22:33 »
Hát ezt is megértem!
Állítólag fel fognak jelenteni a Fekete-Fehér Méhészklub hangvitele miatt.
Már azzal fenyegetőztek, hogy Kristóf Évit a domain név tulajdonosát fogják perbe a klub miatt.
Azonnal megtettem az óvintézkedést, és saját nevemre vettem az OMME elnökség egyes tagjainak nyűgét, a Fekete-Fehér Méhészklubot.
Mi a "VÁD" ellenem?
Hát, hogy személyiségi jogokat sértettem, és ártok egyes "méhészeti vezetők" jó hírnevének.
Kedves OMME elnökségben lévő jogi végzettségű elégedetlenkedők.
Nagyon de nagyon rossz hírem van számotokra, egyáltalán nem tojtam be!
Alig várom már azt a levelet amelyben megdorgáltok, de ne fáradjatok!
Én továbbra is teljes mellszélességgel vállalom írásaimért a felelősséget, akikről pedig saját véleményemet megfogalmazom, közszereplők.
Ha nem bírják a gyűrődést, a lelki megpróbáltatást, más lehetőség után kéne nézniük, nem venném a szívemre szenvedésüket.
Mivel támadtok, hát felveszem a kesztyűt.
Olyan aranyosak voltatok amikor egymás után húztátok elő a táskátokból az általam rólatok írt csúnyaságokat.
Van egy kis bibi a történetben!
Ez mind igaz, és  majd nektek kell az ellenkezőjét bizonyítanotok, ha "kaptárba" szeretnétek juttatni.
Nézzük mit állítok, és mi a gond írásaimmal?
Először is azt állítom, hogy a Kft.-ben óriási simlik voltak a megalakításakor.
Azt állítom, hogy az OMME volt ügyvezetője szabálytalanul vett fel túlóra pénzt.
Azt állítom, hogy az OMME elnökségében helyet foglaló "Növényorvos", nem a méhészek érdekét védi amikor kipártolja a neonikotinoidokat!!!!!!!!
Legutóbb megkérdőjelezte a Bayer és a Syngenta vegyszeróriások által megrendelt kutatási eredményeket!!!!!
Azt gondolja, hogy ezt permettel juttatták a növényekre.
Azt állítom, hogy nem hajnalban veszi a nevezett növényorvos a mintákat, ahogy azt a nemzetközi trend megkövetelné, hanem akkor amikor már a szer vagy lebomlott, vagy nehéz kimutatni.
Azt állítom, hogy a nevezett úriember nem vett részt 5 éve azon a csávázó szer konferencián, amelyen Szekszárdon 8 európai ország szakemberei tárgyaltak, pedig előtte az OMME Küldöttgyűlésén felhívtam rá a figyelmet.
Azt állítom, hogy az általa kreált kiskönyvben soha nem vette figyelembe azokat a nemzetközi kutatási eredményeket, amelyet ebben a témakörben publikáltak, és bizonyítottak!
Az OMME-ban az elmúlt időszakban folyó dőzsölésekről írtam, "cukitáskáról", és egyéb túlkapásokról, gatyaletolástól az autópálya kapukba helyezendő chip leolvasókig.
Kedves feljelentőim!
Az egész Fekete-Fehér Méhészklub anyagát adjátok át a bíróságnak, ügyészségnek, vagy bár melyik hatóságnak, én állok elébe.
Ja, még valami apróság.
Darvas Béla professzor úr írásait se felejtsétek ki az anyagból, vagy én fogom csatolni.
Ha nem elég folytatom.
Ha pedig tényleg tömlöcben végzem, onnan is írok nektek.
Az igazságot nem tudjátok börtönbe zárni.
Tényleg érdemi munkát is végeztek az OMME érdekében, vagy egy egyszerű "Csuja" klónok vagytok?
Őt ettől kisebbért főként a Ti kezdeményezésetekért kizárták az OMME-ból.
Hajrá, nézzük ki bírja tovább.
Mögöttem lassan 1.000 Fekete-Fehér Méhészklub tag sorakozott fel, mely nagy része egyet ért írásaimmal.
Kaját talán hoznak a sittre.
Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila
Méhészklub vezető

*

atya

• 1043
« Válasz #651 Dátum: 2017. Július 07. 06:53 »
Hát ezt is megértem!
Állítólag fel fognak jelenteni a Fekete-Fehér Méhészklub hangvitele miatt.
.........................................................................
Ha pedig tényleg tömlöcben végzem, onnan is írok nektek.
Az igazságot nem tudjátok börtönbe zárni.
Tényleg érdemi munkát is végeztek az OMME érdekében, vagy egy egyszerű "Csuja" klónok vagytok?
Őt ettől kisebbért főként a Ti kezdeményezésetekért kizárták az OMME-ból.
Hajrá, nézzük ki bírja tovább.
Mögöttem lassan 1.000 Fekete-Fehér Méhészklub tag sorakozott fel, mely nagy része egyet ért írásaimmal.
Kaját talán hoznak a sittre.
Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila
Méhészklub vezető

A "Csuja kizárásának ügyében" szerintem volt egy csomó "furcsaság". Abban az ügyben sem vizsgálódtak, hogy amit Csuja írt, vagy tett, annak rájuk nézve volt-e valóság alapja. ( vagy ami késik az nem múlik ?)
Ha jól tudom, még Bross is a kizárása mellé tette le a voksát. Te másra számítasz??
Az eltelt kicsit több mint egy évben, megbizonyosodhattunk arról, hogy az OMME vezetése, nagyon "kreatív".
Elköszönésül egy bányász köszönés jutott eszembe: Jó szerencsét.

A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

« Válasz #652 Dátum: 2017. Július 07. 09:23 »
...
Azt állítom, hogy az OMME elnökségében helyet foglaló "Növényorvos", nem a méhészek érdekét védi amikor kipártolja a neonikotinoidokat!!!!!!!!
Legutóbb megkérdőjelezte a Bayer és a Syngenta vegyszeróriások által megrendelt kutatási eredményeket!!!!!
Azt gondolja, hogy ezt permettel juttatták a növényekre.
Azt állítom, hogy nem hajnalban veszi a nevezett növényorvos a mintákat, ahogy azt a nemzetközi trend megkövetelné, hanem akkor amikor már a szer vagy lebomlott, vagy nehéz kimutatni.
Azt állítom, hogy a nevezett úriember nem vett részt 5 éve azon a csávázó szer konferencián, amelyen Szekszárdon 8 európai ország szakemberei tárgyaltak, pedig előtte az OMME Küldöttgyűlésén felhívtam rá a figyelmet.
Azt állítom, hogy az általa kreált kiskönyvben soha nem vette figyelembe azokat a nemzetközi kutatási eredményeket, amelyet ebben a témakörben publikáltak, és bizonyítottak!

Attila, milyen huncutul szépíted Tóth Pétert, növényorvos. Tudod az emberorvos nem úgy gyógyítja az embert, hogy közben megöli az állatot.
Az az ember, aki úgy gyógyítja családjának pénzéhségét, hogy közben a bankban vakon lövöldözik, egy-két embert megöl, az sem orvos. Az egyszerűen gengszter!
Szerintem a természetbe felelőtlenül mérgeket kijuttató ember neve is minimum gengszter. Mert öl. Méheinket és a jövő generációt, a gyerekeink jövőjét.

Ha meg ráadásul elvárható lenne tőle, hogy pontosan ismerje a szakirodalmat, tudja, hogy milyen károsak a neonikotionidok, és mégis azokat védi a méhecskékkel szemben, akkor meg áruló!

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #653 Dátum: 2017. Július 07. 22:49 »
QUQURIQU!!!

Nos, miért is jött létre a f-f művészklub?
Mert az akkori vezetés nem hallgatta meg a tagság javaslatait, eltitkolta az igazságot, és visszaélt a hatalmával!
...de nem akarok azok közé tartozni, akik jelenleg is bomlasztó tevékenységet folytatnak a hatalom megszerzése érdekében!
...Mert megy minden a maga kerékvágásában, kezdünk megint a szakmánkért együtt gondolkodni.
Az összekovácsolodás gyengíti a pacsirták érdekeit!
Az ő érdekük, nem a közösség érdeke!
A holtpontról való kimozdulás erejében
bizakodnak...
Szerintük megéri az OMME veszélyeztetése, jogi, sajtó, és erkölcsi meghurcolása.
...mert nem gondolhatják, hogy csak az Ő beadványukról fog szó esni?
Mert nem véletlenül döntött úgy a küldöttgyülés ahogy döntött a választás éjszakáján!
Ez egy információs oldal, fehéren, feketén!

Tisztelettel a Kiskakas!

« Válasz #654 Dátum: 2017. Július 08. 06:23 »
Kiskakas!
Egyet értek amikor ezt írod:
"Ez egy információs oldal, fehéren, feketén!"
Nagyon kíváncsi leszek, hogy amikor az OMME Küldöttgyűlésén értékelni fogjuk az elnökség munkáját, kinek milyen érdemei lesznek.
Aztán húzogathatják elő,.....hogy nem rajtam múlott a honlap megújítása.
Üzenetem az, hogy senki nem kényszerítette a honlap megújításáért felelős "biztost", hogy ígérteket tegyen, ő vállalta, hogy 2-3 hét múlva MEG LESZ.
A küldöttek meg MEGETTÉK.
Csinálja meg, aztán tárja elénk.
A másik elnökségi tag meg azon morfondírozik, hogy permetezte a Syngenta, és a Bayer cég a neokat, vagy csávázott vetőmagként juttatta a talajba.
Szerintem neki kellett volna a monitoringot úgy működtetni, hogy ne legyenek kétségei.
Ha nem hallott eddig ezekről a vizsgálatokról az nagyon ciki, ha meg hallott és nem mondta, akkor meg nem is folytatom.
Valószínű, hogy nem hallott, mert akkor nem lennének ilyen kérdései.
Az OMME elnökségének egy része átvette egy kizárt gödöllői elnök  stílusát?
Mentsük meg Mészáros ügyvezetőt, meg mindenbe kössünk bele?
Szerintem ez az EB feladata lenne, nekik pedig az VOLNA a feladatuk, hogy segítsék az OMME és az elnök munkáját, ez a közösség érdeke.
Ha értékelni kell az elnökség tagjainak szakmai munkáját, ki mennyit tett le a méhésztársadalom közös asztalára, csúnya igazság fog kikerekedni.....nem sok mindent.
Azon kívül, hogy a Fekete-Fehér Méhészklubot is cseszegetik, nem sokat tudnak egyesek felmutatni.
Biztosan szívet melengető lenne leírnom, hogy a jogi végzettségű elnökségi tagok letettek az asztalra egy új, tagságnak írt korszerű alapszabályt, amit az alapszabály előkészítő munkacsoport megvitathat, de ilyen nincs.
Játsszák a feljelentősdit, amivel annyit elértek, hogy kivívták a méhészek ellenszenvét.
Ezt pedig csak úgy lehetne rendbe tenni, ha végre az érdemi munkára koncentrálnának.
Nagyernyei Attila

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #655 Dátum: 2017. Július 08. 11:40 »
QUQURIQ!
.
 A fekete fehér méhészklub nem csak egy információs oldal, hanem sok segítségt is nyújt minden kezdő és haladó méhésznek!
Annak örülne Kiskakas, ha csak a szakmát tárgyalnánk ki!

Kiskakas

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #656 Dátum: 2017. Július 09. 01:18 »
Idézet
Az OMME elnökségének egy része átvette egy kizárt gödöllői elnök  stílusát?

Stílus? Inkább stílustalanság az amit Tóth Péter vezette garnitúra csinál. Nem az OMME sorsának rendezettebbé tétele a céljuk.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #657 Dátum: 2017. Július 09. 07:14 »
Arra gondoltam, hogy az elnökség néhány tagja nem a munkával foglakozik, hanem piszkálódik, feljelent, vegzál.
Az EB feladatát önkényesen átvették, így próbálják gyengíteni az elnököt, és az egyesületet.
Amikor Csujára ezt FOGTÁK RÁ, az rendben?
Az én, és a Tolna Megyei Méhész Egyesület küldötteinek véleménye egyértelmű volt, amikor Csuja  kizárásról történt szavazásnál elhagytuk a termet.
A közgyűlésünk elé kívánom tárni néhány vezető (elnökségi tag) viselkedését, és majd az OMME Küldöttgyűlésen lesz javaslatom is.
Írásaimból ez valójában kikövetkeztethető.
Ne játsszunk kettős mércét!
Ha valamely tag (akár elnökségi is) ellene megy a TÖBBSÉG AKARATÁNAK, szankcióval kell sújtani.
Senki nem kéri az elnökség tagjait, ha adott témáról más a véleménye, úgy szavazzon ahogy jónak látja.
De amikor van egy TÖBBSÉGI DÖNTÉS, azt ne támadja, ne alkalmazzon "jogi nyomást" a TÖBBSÉGRE mert "Csúnján" megbánhatja.
Nekem erről ez a véleményem, és még a neonikotinoidokról a növényorvos véleményére ki sem tértem.
Látható, hogy milyen eredményeket hozott egy nemzetközi kutatás, ő meg hallani sem akar róla?
Mindenféle kifogást próbál találni, csak sikerüljön bebizonyítania, hogy a neo, valójában semmi gondot nem okoz, ez egy elixír a méheknek, és a rovarvilágnak.
Tőle azt kéne megkérdeznünk, kinek az érdekét védi mert, hogy a méhészekét biztosan nem, az régóta látszik.
A küldöttek végre ébredeznek, mert hála az égnek sokan olvasnak bennünket.
A végére hagytam egy kellemes megállapításomat.
Úgy látom, hogy nagyon jó irányba indult el az egyesület vezetése, de az érdemi munkáról való tájékoztatás, a kommunikáció továbbra is csapnivaló.
Nagyernyei Attila

« Válasz #658 Dátum: 2017. Július 13. 19:07 »
Ma a következő levelet adtam fel az OMME elnökének.
A mellékletben olvashatjátok.
Nagyernyei Attila

« Válasz #659 Dátum: 2017. Július 13. 19:18 »
Köszönjük.