Lehet szidalmazni, átkozni, megpróbálni kizárni Csuját az OMME-ból, de a pont nála van.
Ezért nem értem az Et.B-t, hogy miért nem vártak addig, amíg lesz egy új, elfogadott, bejegyzett alapszabálya az OMME-nak, aztán próbálkoztak volna.
Most megint minden kezdődik előröl, ha Csuja megtámadja a határozatot.
Szerintem sürgősen le kéne ülnie Csujának és azoknak a panaszosoknak, akik ezt a hisztit elindították.
Vannak közöttük olyanok, akik állandóan azzal fenyegetőztek, sőt a panaszaik között is szerepeltették, hogy...
Csuja többször "főjelentette" az OMME-t!....most meg provokálják őt?
Ismét kér egy jogorvoslatot, aztán kakukk az OMME-nak.
A panaszosok között, Dr.Mészáros László ex elnöknek köszönhetjük az egész kalamajkát, az alapszabályunk megkutyulását, ő pedig továbbra is bent csücsül az elnökségben.
Első kérdésem a tisztelt méhészekhez, hogy ez az ember mit keres még ott?
A jegyzőkönyvekből, hanganyagokból, és a 400-nál is több küldött jelenlétének köszönhetően, bizonyítható Dr.Mészáros László felelőssége.
Ha ezt nem tesszük rendbe, ezen a tényen simán átlépünk,sőt a döntéshozók között továbbra is pozícióban hagyjuk, soha nem lesz béke.
Egyébként továbbra is az a véleményem, hogy neki kellett volna bocsánatot kérnie, de erre nem sok reményt látok.
Akkor pedig még szimpatikus is lehetett volna, így pedig......
Csuját arra kérem, legyen higgadt, gondolja meg döntését, mert az OMME jövője az Ő kezében van.
A végén tényleg elege lesz az ügyészségnek ebből a kavarásból, és akkor már senki nem fog azzal törődni, hogy ki az oka a jelenlegi áldatlan állapotnak.
Tegyük meg a szükséges lépéseket, éljünk demokratikus jogainkkal,akkor legalább látják a jó szándékunkat.
Ez a lépés viszont személyi felelősök megnevezését kell jelentse.
Az én véleményem szerint a két út látható.
Vagy feláll Dr.Mészáros László, vagy Csuja beballag ismét a Fővárosi Törvényszékre, és soha nem lesz az OMME-nak Új Alapszabálya.
Csuja meg fog mindent nyeri, ő lesz a bűnbak, pedig eddig sem csinált mást mint próbálta azokat a szabályokat érvényesíteni ami mindannyiunk kötelessége lenne.
Ez pedig nem más, a törvény maradéktalan betartása.
Nagyernyei Attila