OMME IB, EB, OV, Küldöttgyűlés események

• 1411 válasz
  • 458164 megtekintés
Re:OMME IB, EB, OV, Küldöttgyűlés események
« Válasz #435 Dátum: 2016. November 07. 21:59 »
Ez itt a baj gyerekek!
Azon vitatkoztok, hogy ki melyik állatfajba tartozik, miközben abban sincs egyetértés, hogy melyik alapszabály van érvényben (hiába a törvényszéki és ügyvédi állásfoglalás)! Folyamatosan szakad szét ez a szervezet, és elég nagy az esélye, hogy sosem lesz már egy!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #436 Dátum: 2016. November 07. 22:13 »
 :P Mennyi marhaságot képes vagy minden mondatodban írni.

A bíróságon Bross Péternek megmondták, hogy egyesületen belül olyan rágógumit rágnak vagy gittet, amilyen éppen tetszik, de a Fővárosi Törvényszék számára csak a 2005-ös alapszabály a hatályos, az a mérce, az létezik. Nem tehetek róla, ha Bross Péter nem hall és nem lát. Ugyanúgy nem hall és nem lát, ahogy még jó páran nem látnak és nem hallanak.

Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #437 Dátum: 2016. November 07. 22:22 »
Most akkor miért is én írom a marhaságot?!
 Ne csak olvasd, hanem értelmezd is! Ha nekifutsz még egyszer, biztos feltűnik, hogy lényegét tekintve azt írtam, amit te is! Mindenki a saját érdeke szerint akarja értelmezi, hogy egyesületen belül melyiket kellene követni, és ezért van a vitázás belőle, hiába van törvényszéki érvényes szabály!
De akár a te szavaiddal is élhetek, ezek szerint csak azt vagy képes értelmezni: " Nem tehetek róla, ha Bross Péter nem hall és nem lát. Ugyanúgy nem hall és nem lát, ahogy még jó páran nem látnak és nem hallanak."

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #438 Dátum: 2016. November 07. 22:36 »
Lehet hülyeségeket beszélni, ezt még ügyvéd is megteheti a maga hasznára hajtva az ügyeket, de törvény csak egy van.  És törvény előtt csak
egyetlen egy OMME van és annak az egyetlen egy OMME-nak egyetlen egy hatályos alapszabálya van, éspedig a 2005-ös. Minden egyéb csak hülyéskedés és gittrágás. Akár egy mezei méhész mondja, akár az OMME éppen megbízott ügyvédje.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

huber

• 144
« Válasz #439 Dátum: 2016. November 07. 23:01 »
Csuja, te most kit hülyítesz már megint?

A 2005-ös alapszabály már törvényellenes. Ergó: Nem lehet érvényes.
Következmény:  Ha nem sikerül új a törvényeknek megfelelő alapszabályt elfogadni, kinevez az ügyészség egy kommiszárt. Nem tudom, utána lesz e NP.
Nem tudom utána lesz-e OMME.
Az NP átkerül az Agrár kamarához, jó esetben.
Mi lesz az OMME sorsa???

Állítólag van itt jogi végzettségű fórumozó is.
Írja már meg a frankót!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #440 Dátum: 2016. November 07. 23:30 »
Ne hidd el mit hallott Bross Péter a Bíróságon. Ne hidd el. A tények makacs dolgok. Meg....hatod, de akkor is törvény az törvény. Hisztizhetsz, de akkor is a törvény szerint csak a 2005-ös alapszabály a törvények előtt elismert szabályunk és kész. Ennyi.

Mindaddig a 2005-ös a hatályos és érvényes, amíg be nem nyújt az OMME egy olyat, ami megfelelő az új Polgári Törvénykönyvnek sé a Civil törvénynek. Meg kell mondanom, hogy a 2005-ös alapszabály sokka közelebb áll az új Ptk-hoz, mint a 2014-es drága pénzért megírt kontár tákolmány.

« Utoljára szerkesztve: 2016. November 08. 12:24 írta bicska »

« Válasz #441 Dátum: 2016. November 08. 08:24 »
"Azon vitatkoztok, hogy ki melyik állatfajba tartozik,"

No méhesek réme, Te melyik fajba vagy benne? Gerinces vagy nem gerinces?

Bár az arc nélküli medve, az valami új, különleges eddig le nem írt változat lehet..........

Az, hogy melyik alapszabály van érvényben majd az első bírósági per eldönti..............tudjátok, mert majd aszerint fogja a törvényszolga vizsgálni a dolgokat.

Bár szerintem aminek a végén egy elfogadom, bírósági pecsét, aláírás van........... nyerő lehet!  ;)

Melyik is az a kifizetett milliók után?  :o
« Utoljára szerkesztve: 2016. November 08. 18:42 írta Texas Ranger »
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

« Válasz #442 Dátum: 2016. November 08. 09:01 »
Lehet szidalmazni, átkozni, megpróbálni kizárni Csuját az OMME-ból, de a pont nála van.
Ezért nem értem az Et.B-t, hogy miért nem vártak addig, amíg lesz egy új, elfogadott, bejegyzett alapszabálya az OMME-nak, aztán próbálkoztak volna.
Most megint minden kezdődik előröl, ha Csuja megtámadja a határozatot.
Szerintem sürgősen le kéne ülnie Csujának és azoknak a panaszosoknak, akik ezt a hisztit elindították.
Vannak közöttük olyanok, akik állandóan azzal fenyegetőztek, sőt a panaszaik között is szerepeltették, hogy...
Csuja többször "főjelentette" az OMME-t!....most meg provokálják őt?
Ismét kér egy jogorvoslatot, aztán kakukk az OMME-nak.
A panaszosok között, Dr.Mészáros László ex elnöknek köszönhetjük az egész kalamajkát, az alapszabályunk megkutyulását, ő pedig továbbra is bent csücsül az elnökségben.
Első kérdésem a tisztelt méhészekhez, hogy ez az ember mit keres még ott?
A jegyzőkönyvekből, hanganyagokból, és a 400-nál is több küldött jelenlétének köszönhetően, bizonyítható Dr.Mészáros László felelőssége.
Ha ezt nem tesszük rendbe, ezen a tényen simán átlépünk,sőt a döntéshozók között továbbra is pozícióban hagyjuk, soha nem lesz béke.
Egyébként továbbra is az a véleményem, hogy neki kellett volna bocsánatot kérnie, de erre nem sok reményt látok.
Akkor pedig még szimpatikus is lehetett volna, így pedig......
Csuját arra kérem, legyen higgadt, gondolja meg döntését, mert az OMME jövője az Ő kezében van.
A végén tényleg elege lesz az ügyészségnek ebből a kavarásból, és akkor már senki nem fog azzal törődni, hogy ki az oka a jelenlegi áldatlan állapotnak.
Tegyük meg a szükséges lépéseket, éljünk demokratikus jogainkkal,akkor legalább látják a jó szándékunkat.
Ez a lépés viszont személyi felelősök megnevezését kell jelentse.
Az én véleményem szerint a két út látható.
Vagy feláll Dr.Mészáros László, vagy Csuja beballag ismét a Fővárosi Törvényszékre, és soha nem lesz az OMME-nak Új Alapszabálya.
Csuja meg fog mindent nyeri, ő lesz a bűnbak, pedig eddig sem csinált mást mint próbálta azokat a szabályokat érvényesíteni ami mindannyiunk kötelessége lenne.
Ez pedig nem más, a törvény maradéktalan betartása.
Nagyernyei Attila

« Válasz #443 Dátum: 2016. November 08. 11:08 »
Csuja, te most kit hülyítesz már megint?

A 2005-ös alapszabály már törvényellenes. Ergó: Nem lehet érvényes.
Következmény:  Ha nem sikerül új a törvényeknek megfelelő alapszabályt elfogadni, kinevez az ügyészség egy kommiszárt. Nem tudom, utána lesz e NP.
Nem tudom utána lesz-e OMME.
Az NP átkerül az Agrár kamarához, jó esetben.
Mi lesz az OMME sorsa???

Hubika!

Ne nézz ilyen csúnya felnőtt műsorokat, mert csak összezavarnak. Tantó bácsi meséi nem gyerekeknek valók.

*

Bicska

• 601
« Válasz #444 Dátum: 2016. November 08. 12:35 »
Kedves Geddekas!

Belejavítottam a hozzászólásodba. A tartalmával semmi bajom, de ne b@szozzunk. Nyilván heves vitában voltál az illetővel, viszont ha egy szint alatt kezdünk el vitatkozni, lezüllünk.. Mindemellett pontosan ezért zrikálnak itt sokszor, sokan, sokakat, hogy örülhessenek, hogy felhúzták az illetőt. Ettől érzik nagynak magukat.. Ez nevetséges, és szánalmas.. Ennél jobb szórakozás ne adasson nekik, hogy név nélkül cinkelnek például téged... Ahogy Texas Ranger írja: Csigák. Gerinctelenek. Fiatalabb vagyok nálad, nyilván nincs annyi élettapasztalatom, mint neked, így javasolni sem szeretnék semmit. Csak annyit mondanék: A nem várt reakció néha több eredménnyel jár.

Üdvözlettel: Bicska (Szabó József)
"Vassal csorbitott csontváz-leletek
mutatják, hogy itt mivé lehetek,
ha mellemre kitüzöm jeletek, -
csirkefogók! Nem játszom veletek!"

*

izso60

• 573
« Válasz #445 Dátum: 2016. November 08. 19:36 »
Üdv. Uraim!
Bicska!
Akkor mostantól Te már nem leszel CSIGA mert nem marad le az eddig egyébként jól titkolt neved!
De a kicsike Reanger attól még ugyan olyan GERINCTELEN mint akiket Ő így jellemez valamiféle jogot formálva a minősítésekre.
Pedig aki ennyi böszmeséget irkál az általa jónak ítélt működésről az csak ne ítélkezzen azok felett akiknek eltér a véleménye az Ő feszes,becsületes,"GERINCES"véleményétől!
Részemről ehhez a témához ennyit,ezen a fórumon a magam formájúnak nem lehet igaza mert én miden pillanatban látom a mellébeszélést és emlékszem minden korábbi kijelentésre is legyen az szakmai vagy erő fitogtató hatalomvágy,ami egyébként engem nem emészt és nem vezérel.
Nem úgy mint sokakat ezen a fórumon és egyébként arra már nem emlékszik hogy pár hónapja miket irkált

*

Bicska

• 601
« Válasz #446 Dátum: 2016. November 08. 19:42 »
Kedves Izso60!

Ahogy jónak látod.. Amúgy nem volt titok a nevem.. De ha ettől neked jobb.. ;)

Te viszont gyáva alak vagy! Ennyi.. :)

Isten áldjon!

"Vassal csorbitott csontváz-leletek
mutatják, hogy itt mivé lehetek,
ha mellemre kitüzöm jeletek, -
csirkefogók! Nem játszom veletek!"

« Válasz #447 Dátum: 2016. November 08. 21:10 »
izsóka én vállalom a véleményemet, a sajátomat.

Te még a saját véleményedet sem vállalod!
Érted miért vagy Csiga Biga?  ;)

Nem is tudom akkor minek vagy itt?
Esetleg nem kívánsz elhatárolódni magadtól?  :D

Ha jól belegondolunk most is éppen azt csinálod Csiga Biga!
Szabó György

« Válasz #448 Dátum: 2016. November 08. 21:17 »
 "ugyan olyan GERINCTELEN "

Tegnap

" csúszómászó" ami ugye gerinces

"egyébként arra már nem emlékszik hogy pár hónapja miket irkál"

izsóka Te még arra sem emlékszel amit tegnap írtál!  :D

Szabó György

« Válasz #449 Dátum: 2016. November 08. 21:58 »
Izso60!
Látod?! Ezek nyüszögnek a demokráciáról! Bicska is elég sajátosan értelmezi ezt a fogalmat, és gerinctelennek kategorizál nick névvel fórumozókat, miközben mély nyelvcsapások közepette idézi és helyesli a "gerinces" Texas Ranger hozzászólását, akinek személyét szintén nem ismerjük.
De említhetném Bálintot is! Pl. milyen Bálint? Van kismillió Bálint ebben az országban!
Vagy Geddekas! Őt is csak sejteni lehet, mert egyes szám harmadik személyben beszél Csujáról, de vállalni nem szokta a személyét.
Vagy Anubisz? És még sorolhatnám! (Vagy mégsem tudom sorolni, mert nincs kit? Hoppá, hiszen most tűnik fel, hogy rajtuk kívül, na meg Attilán és Csányin kívül nem is nagyon beszélgetünk mással!!!  ;D Talán mert nincs is más? Ez az a nagy olvasóközönség?  :P )
Mindenesetre érdekes demokráciát képvisel ez a néhány ember: aki velük egyetért, annak el van nézve, ha nick névvel teszi mindezt. Akinek viszont ellentétes a véleménye és nick névvel jelenik meg, az már gerinctelen!  ::)