Tisztelt Méhészklub olvasók!
Saját írásaimat ritkán szoktam idézni, de amit néhány napja írtam, az szóról szóra bejött.
Ezt:
"Szerintem sokan féltjük az OMME-t, és annak drukkolunk, hogy végre legyen egy olyan alapszabályunk, (amit a törvényszék is jóváhagy), és ebben a méhészek akarata fog érvényesülni.
Meggyőződésem, hogy a Fővárosi Törvényszékre beadott, a Küldöttek által megszavazott alapszabályt nem fogják bejegyezni.
Ezért újra össze kell hívni egy küldöttgyűlést.
Már csak egy kérdésem van.
Dr.Soós Tibor mire vette fel a milliókat?

??
Tolna megyei elnökként, úgy kötöttem Dr.Wéber Arankával a szerződést, hogy csak akkor kapja meg a gázsiját, ha a törvényszék azt elfogadja."
Na tehát itt tartunk.
Nekem az a tiszteletteljes javaslatom, hogy végre bilit kéne borítani!
Hallom ismét támadni fognak, hogy ne feszegessük a múltat, ne tépegessük a sebeket.
Sajnálom, de ez most nem megy.
Ha rendkívüli OMME Küldöttgyűlést kell összehívni az alapszabályunk hiánypótlása miatt, annak bizony felelőse van, sőt már előre fel is vette a gázsiját az "alkotó".
Ezt valaki aláírta, az elnökség jóváhagyta!
Rendeben van ez tisztelt Méhésztársak?
A rendkívüli Küldöttértekezlet összehívásának milliós költségvetése van.
A 410 körüli küldött felutazása Pestre, majd az étkezés, és terembérlet sem gyenge.
Ezt mind azért, hogy rendbe tegyük azt amit mások elkurt@k?
Hányszor mondtuk, hányszor kértük, hogy ez nem lesz jó!!!
Ülj le fiam hülye vagy, kuss nektek, vagy szót sem kaptunk.
Ne haragudjatok de ez nekem nem megy a bögyömbe.
Miért nem állnak ki elénk azok akik hibáztak, és őszintén mondják a szemünkbe, hogy bocsánat.
Ficzere Péter nemes gesztusa nekem nagyon szimpatikus volt!
Annál inkább irritáló a sumákolás, körítés, mellébeszélés.
Ez mélyíti a "két oldal közötti árkot", hogy nem beszélhetünk olyan dolgokról, ami a méhészek tagdíját csorbítja.
Ha egy kőműves megrak egy falat és összedől, nem kér újra pénzt a javításért!
Nekem erről az egész történetről ez a véleményem, ha testszik egyeseknek, ha nem.
Nagyernyei Attila