Tisztelt Méhésztársak!
Az Ellenőrző Bizottság beszámolóját ízeire szedtem, nehéz volt nyugodtan végigolvasni.
Továbbra is az a gondom velük, hogy félúton megállnak!
Megállapítják a szabálytalanságokat, súlyos belső működési hiányosságokat, aztán jön egy nagy "puki".
Az az semmi nem történik, minden mehet a régiben, hanyag munka, fegyelmezetlenség, küldöttgyűlési határozatok semmibe vétele!
Csak részenként idézek belőle, hogy a nyugalmatokat ne zavarjam meg túlzottan.
Nézzünk belőle egy érdekességet a 6. oldalról.
"14.A 2015. évi mérleg és pénzügyi beszámoló ellenőrzése, előzetes véleményezése során megismétlődött az előző évi eset, mely szerint az egyesület éves pénzügyi beszámolója az elvárt határidőre nem készült el. ........
..... A 2016, február 25.-i ülésünkön sajnálattal állapítottuk meg, hogy az adott napon az éves beszámoló pénzügyi része még "előzetes adatok" formában sem áll rendelkezésre."
Gondolom értitek!
Ha ez így van ahogy az EB megállapítja, akkor "visszaesőről" van szó, mert tavaly is így volt.
Azért ne kerülje el a figyelmeteket, hogy az OMME Hivatal vezető az év végén jutalmat kapott!!!!!
Most akkor jól végzi Mészáros József a dolgát, vagy nem?
Jutalom, tiszteletdíj az én értékrendemben mást takar, erre is rácáfol az OMME.
Szerintem ez baromi kínos dolog.
Arra lennék kíváncsi, hogy hány küldött társam szán időt arra, hogy részletesen szemezgessen az EB beszámolójából, és az OMME 2015. év munkájáról?
Nagyon meghatónak tartom az OMME elnökének folyamatos önfényező, hasba akasztó mellébeszéléseit, amelyekben folyton azt állítja, ilyen egységes még soha nem volt a vezetés.
Ehhez kell a rezzenéstelen póker arc!
Szerintem meg ekkora káosz, fejetlenség soha nem volt!
Hatalmasakat hibáznak, és ezt sikerként állítják be!
Nem tudom hányan veszik be ezt a cuclit?
Abban próbálok segíteni, hogy minél kevesebben legyenek!
Nagyernyei Attila