OMME IB, EB, OV, Küldöttgyűlés események

• 1411 válasz
  • 467171 megtekintés
Re:OMME IB, EB, OV, Küldöttgyűlés események
« Válasz #105 Dátum: 2016. Március 18. 07:56 »
Ide akartam írni Cserényi böszmeségéről.

Fáskerti megfogta a lényeget: az idő mindenkinek elfolyik az ujjai közül. Ha unokázik valaki, vagy más építő dolgot tesz, akkor talán értelmesebb az eltöltött idő, mintha valaki görcsösen ragaszkodik a hatalomhoz, hogy esetleg egy szavazattal, de nyerjen. Cserényi megosztó lett, és már az is marad az OMMÉ-ban. Nem lesz sosem a kompromisszum embere.

« Válasz #106 Dátum: 2016. Március 18. 08:07 »
Kakaska most nem általában kérdezte, hogy Cserényi hazudott-e, és Hiteltelen-e, hanem a szoftwer "ügyben". Mert nincs ügy, csak egy próbálkozás a kabátlopás esetére.

A kérdés az volt, hogy miket kiabált megint Cserényi össze vissza, Ő volt, vagy más?

Cserényi hangját vissza fogjuk keresni, hogy mindenki hallhassa, mit ordított (Bocs, erősen emelt hangon közölt) már megint.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #107 Dátum: 2016. Március 18. 09:18 »
Cserényi is, de nemcsak Csrrényi vádolta hamisan Brosst az utolsó OV ülésen. Ha jól tudom a két Mészáros és Fekete Józsi is.

Mi a helyzet Fáskertivel? Mi ez az unokázásos szöveg? Csak nem kiszáll a csapatból? Rájött, hogy tarthatatlan dolgokat képvisel?
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #108 Dátum: 2016. Március 18. 15:44 »
A kérdéseim általánosak voltak, egytől egyig itt a Méhészklubon olvashattátok.
Semmi extra nem történt, az ott készült EB jelentést minden küldött postán megkapja.
Úgyhogy ezzel nem is untatnálak benneteket.
Untassál már minket hogy mi is volt ott, de nem hangzott ott el hogy az egyik elnök az  hogy is vette fel a pénzét semmi határozat nélkül és azt mondta annak idején hogy ő nem vette fel a szaki fizuját vagy mégis ??

« Válasz #109 Dátum: 2016. Március 18. 19:26 »
Sajnos én sem tudtam ott lenni a legutóbbi OV-n.

Ha valakinek esetleg megvan a jegyzőköve az OV-ról közzé tehetné, hogy jobban képben legyünk.

Üdv. jani bátya

*

izso60

• 573
« Válasz #110 Dátum: 2016. Március 18. 20:17 »
Üdv. Uraim!

Tisztelt jani bátya!
Ezen fórum igen igen tisztelt Fő Ura az imént egy másik topicban magából kikelve bírálta Ludányí doktort amiért is OV jegyzőkönyvről beszélt, pedig tudjuk (legalább is akinek tudni illik) hogy az OV gyűlésen nem készül jegyzőkönyv csak emlékeztető. Arról az egyébként súlyos mulasztásról meg ne is essék szó hogy a választott tisztség viselő semmibe veszi a választóit és sza..k elmenni az OV-re de másokon bármit szivesen számon kér.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #111 Dátum: 2016. Március 18. 20:30 »
QUQURIQ !!!

Izsó 60-70 -kedő Barátom!

Ki a büdös...sz változtatta meg az OV hatáskörét?
Te is úgy nyújtózkodtál, mint ha az égi manna után kapkodtál volna...
Mos meg Te vakarózol???
Ilyenkor kell felcsatolni a bolhaörvet...
Nyugi, csak lazára...
A Te szádból, innentől kezdve csak a következő szavakat szeretnénk hallani: kérek, tessék, bevallom, alázattal, beismerem, elcsesztem, rendbe hozom, visszafizetem, bele mentem, sajnálom, bocsánat, vétkeztem,
soha többet, lemondok, ...stb...

A gyóntató papod a Kiskakas!

« Válasz #112 Dátum: 2016. Március 18. 20:50 »
Izso60?
Magamból kikelve bíráltam Ludányi doktort?
Aki bolondoknak nevez bennünket, (volt barátját) őt nem bírálni kéne hanem pi.án rúgni.
Ez az erkölcsi fertő amit képviseltek, nem sokáig tartható.
Milyen ember az olyan akivel egy tálból eszik, utána meg hátraszúrja?
A méhészek nem hülyék!
Mindenki látja, hogy aki ki meri nyitni a száját, az most ellenség.
Az elnökjelöltünket is hamisan vádolták, vagy rágalmazták, nem tudom mi a jó kifejezés.
Majd kérdezd meg az OMME elnökét, minek hívják azt, ha valakiről valótlan dolgot állítanak, akarattal befeketítik, és ezt pont a kampányban teszik.
Nagyon remélem, hogy ez az elvetemült társaság megkapja a méltó ítéletet a küldöttektől!
Egyébként hihetetlen sokat segítettek a kampányban ezzel, hogy aljas dolgot állítottak!
Mindenhol lobogtatjuk a hiteles iratokat, ők meg nem győznek magyarázkodni.
Nagyernyei Attila

« Válasz #113 Dátum: 2016. Március 18. 20:55 »
"Arról az egyébként súlyos mulasztásról meg ne is essék szó hogy a választott tisztség viselő semmibe veszi a választóit és sza..k elmenni az OV-re de másokon bármit szívesen számon kér."

Ha rám gondoltál.
Az elmúlt 16 évben ha jól emlékszem ez volt a második OV ami kimaradt, én úgy érzem nem az én hibámból, annak ellenére mondom ezt, hogy ezekre a rendezvényekre én nem vagyok hivatalos.
Sajnálom, hogy nem készül akkor ezek szerint jegyzőkönyv az OV-kon mert ez akkor azt jelenti, hogy felelős emberek meggondolatlanul esetleg nagyon is meggondoltan dobálózhatnak szavakkal.

Üdv. jani bátya
« Utoljára szerkesztve: 2016. Március 18. 21:00 írta jani bátya »

« Válasz #114 Dátum: 2016. Március 18. 20:58 »
Ne foglalkozz velük Janibátya!
Az egyik nem tudja ki a Kaposvár és Térsége Méhészeinek Egyesülete elnöke, Izs60 meg nem tudja, hogy az OV-ra OV tagok szoktak menni.
Nagyon össze van törve a társaságuk.
Üdv:Attila

*

izso60

• 573
« Válasz #115 Dátum: 2016. Március 19. 20:07 »
Üdv. Uraim!
Tisztelt Kiskakas!

"Izsó 60-70 -kedő Barátom!

Ki a büdös...sz változtatta meg az OV hatáskörét?
Te is úgy nyújtózkodtál, mint ha az égi manna után kapkodtál volna...

A gyóntató papod a Kiskakas!"

Kiskaki Kiskaki  inkább nem irom le hogy kinek vagy, vagy  legyél a gyóntató papja! Egyébként már csak néhány nap és lehet az eredmények miatt egymást marni szapulni, ahogy ezen a fórumon ez természetes hisze kizárólag ezért született ez a " szakmai" fórum. Továbbá lehet sietni a bíróságra nehogy kifussunk a rendelkezésre álló időből!
« Utoljára szerkesztve: 2016. Március 19. 20:25 írta izso60 »

« Válasz #116 Dátum: 2016. Március 20. 01:05 »
A személyes vitátokba nem belefolyva, én is érdeklődve várom a választási eredményeket. Arról azért messze nem vagyok meggyőződve, hogy „Bogár Tamás” fórumtársunk továbbra is az OMME elnöke marad. Két hét múlva viszont már okosabbak leszünk… 8)

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #117 Dátum: 2016. Március 20. 11:24 »
Izsó!

Ez a választás akkor is megbukhat, ha nem indul új per az ügyben. De nyilván történhet olyan szabálytalanság, ami miatt új per indul. Lehet, hogy pontosan te leszel a per elindítója.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #118 Dátum: 2016. Március 20. 20:56 »
QUQURIQ !!!

Izsó70-kedő!

Írod...

"Kiskaki Kiskaki  inkább nem irom le hogy kinek vagy, vagy  legyél a gyóntató papja"!

Neked még a Jóisten sem vállalná a gyóntatásod...
Először Urunk megduplázza a rózsafüzért, hogy életed végéig vezekelhess, amit a méhészek pénzével műveltél...
Megígéri Kiskaki, hogy alaposan kiganéz alólad, havi 500 000 Ft-ot...

Puszi a homlokodra...
« Utoljára szerkesztve: 2016. Március 20. 22:27 írta kiskakas »

« Válasz #119 Dátum: 2016. Március 23. 16:43 »
Tisztelt Méhésztársak!
Az Ellenőrző Bizottság beszámolóját ízeire szedtem, nehéz volt nyugodtan végigolvasni.
Továbbra is az a gondom velük, hogy félúton megállnak!
Megállapítják  a szabálytalanságokat, súlyos belső működési hiányosságokat, aztán jön egy nagy "puki".
Az az semmi nem történik, minden mehet a régiben, hanyag munka, fegyelmezetlenség, küldöttgyűlési határozatok semmibe vétele!
Csak részenként idézek belőle, hogy a nyugalmatokat ne zavarjam meg túlzottan.
Nézzünk belőle egy érdekességet a 6. oldalról.
"14.A 2015. évi mérleg és pénzügyi beszámoló ellenőrzése, előzetes véleményezése során megismétlődött az előző évi eset, mely szerint az egyesület éves pénzügyi beszámolója az elvárt határidőre nem készült el. ........
..... A 2016, február 25.-i ülésünkön sajnálattal állapítottuk meg, hogy az adott napon az éves beszámoló pénzügyi része még "előzetes adatok" formában sem áll rendelkezésre."

Gondolom értitek!
Ha ez így van ahogy az EB megállapítja, akkor "visszaesőről" van szó, mert tavaly is így volt.
Azért ne kerülje el a figyelmeteket, hogy az OMME Hivatal vezető az év végén jutalmat kapott!!!!!
Most akkor jól végzi Mészáros József a dolgát, vagy nem?
Jutalom, tiszteletdíj az én értékrendemben mást takar, erre is rácáfol az OMME.
Szerintem ez baromi kínos dolog.
Arra lennék kíváncsi, hogy hány küldött társam szán időt arra, hogy részletesen szemezgessen az EB beszámolójából, és az OMME 2015. év munkájáról?
Nagyon meghatónak tartom az OMME elnökének folyamatos önfényező, hasba akasztó mellébeszéléseit, amelyekben folyton azt állítja, ilyen egységes még soha nem volt a vezetés.
Ehhez kell a rezzenéstelen póker arc!
Szerintem meg ekkora káosz, fejetlenség soha nem volt!
Hatalmasakat hibáznak, és ezt sikerként állítják be!
Nem tudom hányan veszik be ezt a cuclit?
Abban próbálok segíteni, hogy minél kevesebben legyenek!
Nagyernyei Attila