OMME IB, EB, OV, Küldöttgyűlés események

• 1411 válasz
  • 458271 megtekintés
Re:OMME IB, EB, OV, Küldöttgyűlés események
« Válasz #90 Dátum: 2016. Március 11. 07:44 »
Megfiatalodtam …….
Úgy érzem magam, mint leszek legénykorom falusi búcsúiban, ahol az esti bálra betévedt idegennek a helyiek neki estek. Ez itt az ő játszóterük.
Uraim ne feledjétek, a stílus maga az ember. Még egy közhely:
Nem biztos, hogy annak van igaza, aki hangosabban kiabál.
Attila, hívni foglak!

« Válasz #91 Dátum: 2016. Március 11. 07:45 »
Tisztelettel várom hívásod!
Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila

« Válasz #92 Dátum: 2016. Március 11. 08:18 »
Atya írja

"Talán még az sem TUTI. Ha a küldöttgyűlés napján a helyszínen jelölnek valakit, és az a helységben tartózkodik, majd a  jelölést elfogadja, na az a TUTI.  ;)"

Ez viszont a választási szabályzat totális hibája!!! Ezt már régen ki kellett volna venni belőle!
Hogy miért? Mert teljesen inkorrekt azokkal szemben akik az önéletrajzukkal, motivációs levéllel előkészültek, előmérettetnek.
Ez teljesen analóg azzal, amikor a "bibliánkat' az alapszabályunkat a KGY előtti estén teszik közzé a honlapon.  Mintha mindenkinek a számítógép előtt kellene ülnie, mert ha netán egy holdkórosnak eszébe jut éjszaka közzétenni valamit, azt mindenkinek kötelessége lenne azonnal tudomásul venni.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #93 Dátum: 2016. Március 11. 09:32 »
Kedves Csiperke!

Mielőtt megsértődnél:
Azt azért az Ellenőrző Bizottság mostani tagjai megérthetik, hogy olyan dolgokhoz aszisztáltak hallgatólagosan és tevőlegesen is, ami az OMME számára nem elfogadható.
Miért írtam, hogy aszisztáltak?
Mert nem tették meg azokat az intézkedéseket, amit erkölcsi és alapszabály szerinti kötelességük lett volna megtenni.
Ezt azért te se vitathatod.

Milyen dolog az, hogy a Küldöttgyűlésen elfogadásra ajánl egy olyan beszámolót az Ellenőrző Bizottság elnöke Fáskerti László, amit az Ő aláírásával jegyzet írott beszámolójában súlyosan kifogásol?
Milyen dolog az, hogy az Ellenőrző Bizottság többi tagja egyetlen vak hangot nem szól ez ügyben ott a Küldöttgyűlésen? Nem mondja egyik sem, hogy
"Hé, elnök úr és tisztelt küldöttek!"
"Nem erről volt szó az Ellenőrző Bizottság ülésén!"

Egy ilyen megszólalás lett volna a becsületes.
De minden bizottsági tag hallgatott mint akinek vaj van a füle mögött.
Fáskerti úr így aztán mosolyogva csücsülhetett a babérjain, mert meg se lett kérdőjelezve a mindent jóváhagyó felszólalása.

Hiába szólaltunk meg mi a Küldöttgyűlésen, hogy szőr van a palacsintában, ha nekünk csak közvetett bizonyítékaink voltak, de nektek, bizottsági tagoknak jogotok volt mindent látni, nektek elhitte volna a Küldöttgyűlés, hogy bajok, rendezetlen ügyek vannak.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

izso60

• 573
« Válasz #94 Dátum: 2016. Március 11. 18:28 »
Üdv. Uraim!
Csányi Uram!  Ha és amennyiben értelmes kérdést teszel fel ígérem hátul gombolós létemre megpróbálok rá válaszolni, de itt értelmes kérdés nem hangzott irányomba.
A haverságról annyit: a havert megválogatjuk magunknak de akinek ilyenek jutnak ( mint Ti itt néhányan ) annak már nincs szüksége ellenségre.

Izso60 maga az önérdek!!!

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #95 Dátum: 2016. Március 11. 19:03 »
QUQURIQ !!!

izso60, ne hetvenkedj, ...bár mennyire is szeretnél....
írod,"hátul gombolós létemre"
Hol és kitől merítettél ennyi önkritikát?
Ezt is állítod!
..."de itt értelmes kérdés nem hangzott irányomba".
Az OV-ken és a küldöttgyűlésen annyi kérdést intéztünk feléd, de értelmes választ soha nem adtál!
Meg sem próbáltatok adni!
Sérelmezed:
" A haverságról annyit:.....( mint Ti itt néhányan ) "
Igen mi itt néhányan haverok vagyunk! Lehet, hogy nem is tudjuk, hogy ki, kicsoda, de azt tudjuk, hogy együtt gondolkodunk, és az OMME -nak jövőt szeretnénk, együtt!
Kihúznám magam, helyetted, hogy Anti közéjük sorolt...
Tudod, az az egy tetszik benned, hogy próbálsz a magad módján kommunikálni velünk, néha egész értelmesen szót is tudunk érteni...
Vigyázz, Cserkó haverod, szét ne rúgja a zrizsódat miatta!
Üzenet a OMME jelen vezetésének, hogy az ellenség, Ti magatok Vagytok egymásnak és a tagságnak!
Annyira belebonyolódtatok az elképzelhetetlen lehetőségetekbe, hogy egymás ellenségeinek az összetartó barátjainak látszotok!
De!
A látszat csal, a vakítóan égő magnézium csík is egyszer végig ég, kialszik, és elfelejtjük a fényességét!
Nem mutat többé utat... nem fénylik... csak por és hamu...

A kémikus Kiskakas!

« Válasz #96 Dátum: 2016. Március 11. 19:25 »
Kedves Megváltó csapat!
Egy álmatlan éjszakán gondolkodjatok el azon, hogy vajon mi lesz akkor ha nem ti nyeritek meg a választást.
Természetesen 100%, hogy a Bross fog lenni az elnök, de azért mégis...

« Válasz #97 Dátum: 2016. Március 11. 20:32 »
Kedves Lilahagyma!
Nekünk azóta folyamatosan álmatlan éjszakáink vannak, mióta zsarnokok, kiskirályok vezetik civil egyesületünket.
Neked nincsenek álmatlan éjszakáid, hogy egy olyan csapatot támogatsz, akik törvényt sértenek, és az alapvető emberi jogokat, mint a szólásszabadság, lábbal tiporják?
Maguknak írják az alapszabályt, amit úgy adnak elő, hogy éjt-nappallá téve nekünk készítették.
Gyakorlatilag egy sztahanovista vezetésünk van.
Nem lehet őket felülmúlni!
Ettől vannak álmatlan éjszakáim, hogy ezt a semmittevést, hogy lehetett ilyen profi módon becucliztatni sok emberrel, köztük veled.
A NÉBIH-el való együttműködés, egyenlő a feljelentésekkel?
Csak kérdezem.
Nehogy rosszul aludj miatta.
Nagyernyei Attila

« Válasz #98 Dátum: 2016. Március 11. 22:15 »
Tisztelt Méhészklub olvasók!
Bross Péter csapatot hirdetett!
A nagy érdeklődésre való tekintettel megkért, hogy közöljem itt a Méhészklub honlapján.
A lista még némileg változhat.
A névsor a következő.
Elnök: Bross Péter (Budapest)
Szakmai elnökhelyettes: Dr. Hegedűs Dénes (Kecskemét)
Általános elnökhelyettes: Dózsa Tamás (Kiskunhalas)
Nemzetközi elnökhelyettes: Hevesi Mihály (Szeged)
Elnökségi tagok:
-Simonné Venter Éva (Környe, Komárom megye)
-Takács Ervin (Pápa)
-Csonka Imre (Kaposvár)
-Petneházy Antal (Cegléd)
-Dohos László (Tiszavasvári)
-Faragó Béla (Emőd, Borsod megye)
-Idó Gábor (Harta)
-Szabó György (Gödöllő)
-Németh Zoltán (Nemesgörzsöny)
-Varga Károly (Kerekegyháza)
-Kiss Norbert (Székesfehérvár)
-Bercsényi János (Kalocsa)
Ellenőrző Bizottság:
Elnök:
-Körmendy-Rácz János (Nagykovácsi)
Tagok:
-Kővágó Károly (Murakeresztúr)
-Kiss János (Kalocsa)

Nagyernyei Attila

« Válasz #99 Dátum: 2016. Március 11. 22:25 »
Mostantól meg van a lehetősége minden küldöttnek,hogy döntsön.
Régóta mondom a változás pártiaknak ,hogy kell egy csapat.
Eddig nem volt értelme szembeszegülni a jelenlegi vezetéssel a küldötteknek,
mert nem volt alternatíva.
Az utóbbi évek küldöttgyűlésein részt vettem,csak azért,hogy lássam,érezzem
miként gondolkodnak az ott lévők.
A sorok között sok elégedetlenkedővel találkoztam.
Mégis az etikátlan javaslatok kivételével szinte
mindent megszavaztak nagy többséggel,mert nem volt más lehetőségük.
Az élet így is ment tovább.

Most itt a lehetőség egy jobb vezetőség megválasztására.
Hajrá!

Csányi Antal

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #100 Dátum: 2016. Március 11. 22:29 »
Mivel nincs oka visszalépni, sőt az Ellenőrző Bizottság jelenlegi tagjai helyett is sokat tett az OMME vezetésének által elkövetett hibák korrekciójáért, ezért Csuja László továbbra is jelölt az Ellenőrző Bizottság elnöki székére. Bízik abban, hogy az OMME küldöttei értik ennek jelentőségét.

Szerintem tisztában vannak a küldöttek azzal, hogy aki eddig ellenőrző bizottsági tisztségviselőként látszattevékenységet végzett és most újra jelölteti magát, attól ugyanez várható a jövőben is.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #101 Dátum: 2016. Március 12. 08:27 »
Lilahagyma!

Alig várom építő jellegű hozzászólásod.

Csányi Antal

« Válasz #102 Dátum: 2016. Március 17. 19:46 »
Tisztelt Méhészek!
Ma részt vettem az EB ülésen.
Ficzere Péter EB tag, és Fáskerti László EB elnök (már régebben) is meghívott.
A meghívásukat elfogadtam, az ott feltett kérdéseimre korrekt válaszokat kaptam.
Volt, és azóta is van amivel nem értek egyet, de ez már így marad.
A kérdéseim általánosak voltak, egytől egyig itt a Méhészklubon olvashattátok.
Semmi extra nem történt, az ott készült EB jelentést minden küldött postán megkapja.
Úgyhogy ezzel nem is untatnálak benneteket.
Viszont van egy érdekes információm, amit szívesen megosztok veletek, és valójában ez volt látogatásom egyik alapja.
Azért írnék erről részletesebben, mert ez a "közjáték" nem volt betervezve, nem az EB ülés része, ezt én vittem magammal.
Mint tudjátok a március 6-i OV-n,a Lurdy Házban bejelentették, hogy audit vizsgálat zajlik az OMME szoftver felhasználásával kapcsolatban. (Remélem jól írtam, mivel nem vagyok számítástechnikai guru!)
Az egésznek az a lényege, hogy azt állította a jelenlegi OMME vezetés, hogy az OMME által használt IBM szoftver nem jogtiszta, valójában egy fekete program.
Véleményem szerint ez igencsak kampányízűre sikeredett, mert ez valójában nem most derült ki, és természetesen ami a lényeg, ebből semmi sem igaz!
Bross Péter felkérte az IBM hivatalos auditálóját (remélem ezt is jól írom) aki kiadott egy hiteles szakvéleményt, hogy Bross Péter idejében minden program jogtiszta volt, és mellékelték a számlát is, melyen az OMME ezt megvásárolta.
Azért késtem  az EB ülésről mert ezt a szakvéleményt vártam, valamint Péter is írt egy levelet az EB-nek amelyet Dr.Mészáros László vett át.
Ebben az állt, hogy Bross Péter 3 napot adott arra, hogy orvosolják a valótlan állításukat, különben jogi útra tereli személye elleni lejártási célból tett kijelentése miatt azokat, akik ezt állították róla.
Valójában ez egy becsületsértés, rágalmazás, valótlan dolog állítása!
A dolgot tovább súlyosbítja, hogy ez az OV-n az elnökök füle hallatára hangzott el, akikben kételyt ébresztettek, mivel rossz színben tüntették fel az egyik elnökjelöltet.
Dr.Cserényi Péter az OV-n kijelentette, hogy ő már látta is a vizsgálati anyagot.
Érdekes, mert azon tegnapi dátum van, így ő mást látott, mert mást akart látni!
Elhangzott több verzió is, miként fognak eljárni és, hogy kerülhetett egy ilyen irat Bross Péter birtokába.
Egyelőre ebben a témában más hírrel nem tudok szolgálni, megy a gyomrozás.
Ha ennyire igazak a többi mendemondák, amik terjengenek, szerintem egy jó nagy kampány-lufinak felfoghatjuk azokat is.
Ja még egy fontos, és ezt ott közöltem is az EB-vel, hogy ide felírom.
Az urnát amibe a szavazatokat elhelyezik majd az arra jogosultak, kértem, hogy ne vigyék ki a teremből, jobb a békesség.
Biztosítottak, hogy az urna a teremben marad, lesz szavazó fülke is, ne aggódjak.
Ezen a ponton maximálisan egyet értettem az EB-vel.
Nagyernyei Attila

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #103 Dátum: 2016. Március 17. 19:53 »
QUQURIQ !!!

Hű-ha!

Ezek szerint Cserényi hiteltelen? Hazudott???
"Dr.Cserényi Péter az OV-n kijelentette, hogy ő már látta is a vizsgálati anyagot.
Érdekes, mert azon tegnapi dátum van, így ő mást látott, mert mást akart látni"!

Ja?
Szakmai vezetőnk???

Kiskakas!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #104 Dátum: 2016. Március 18. 07:45 »
Cserényi hiteles?

Cserényi aláírta azt az IB ülési jegyzőkönyvet ami szerint Tajti Zoltán és Elekes László egyszerre egy azonos időpontban két helyen is tartózkodott. Vagyis az IB jegyzőkönyvben nem a valóság szerepel. Ennek a okiratnak a hamis voltára bizonyíték van.