Tisztelt Méhészek!
Ma részt vettem az EB ülésen.
Ficzere Péter EB tag, és Fáskerti László EB elnök (már régebben) is meghívott.
A meghívásukat elfogadtam, az ott feltett kérdéseimre korrekt válaszokat kaptam.
Volt, és azóta is van amivel nem értek egyet, de ez már így marad.
A kérdéseim általánosak voltak, egytől egyig itt a Méhészklubon olvashattátok.
Semmi extra nem történt, az ott készült EB jelentést minden küldött postán megkapja.
Úgyhogy ezzel nem is untatnálak benneteket.
Viszont van egy érdekes információm, amit szívesen megosztok veletek, és valójában ez volt látogatásom egyik alapja.
Azért írnék erről részletesebben, mert ez a "közjáték" nem volt betervezve, nem az EB ülés része, ezt én vittem magammal.
Mint tudjátok a március 6-i OV-n,a Lurdy Házban bejelentették, hogy audit vizsgálat zajlik az OMME szoftver felhasználásával kapcsolatban. (Remélem jól írtam, mivel nem vagyok számítástechnikai guru!)
Az egésznek az a lényege, hogy azt állította a jelenlegi OMME vezetés, hogy az OMME által használt IBM szoftver nem jogtiszta, valójában egy fekete program.
Véleményem szerint ez igencsak kampányízűre sikeredett, mert ez valójában nem most derült ki, és természetesen ami a lényeg, ebből semmi sem igaz!
Bross Péter felkérte az IBM hivatalos auditálóját (remélem ezt is jól írom) aki kiadott egy hiteles szakvéleményt, hogy Bross Péter idejében minden program jogtiszta volt, és mellékelték a számlát is, melyen az OMME ezt megvásárolta.
Azért késtem az EB ülésről mert ezt a szakvéleményt vártam, valamint Péter is írt egy levelet az EB-nek amelyet Dr.Mészáros László vett át.
Ebben az állt, hogy Bross Péter 3 napot adott arra, hogy orvosolják a valótlan állításukat, különben jogi útra tereli személye elleni lejártási célból tett kijelentése miatt azokat, akik ezt állították róla.
Valójában ez egy becsületsértés, rágalmazás, valótlan dolog állítása!
A dolgot tovább súlyosbítja, hogy ez az OV-n az elnökök füle hallatára hangzott el, akikben kételyt ébresztettek, mivel rossz színben tüntették fel az egyik elnökjelöltet.
Dr.Cserényi Péter az OV-n kijelentette, hogy ő már látta is a vizsgálati anyagot.
Érdekes, mert azon tegnapi dátum van, így ő mást látott, mert mást akart látni!
Elhangzott több verzió is, miként fognak eljárni és, hogy kerülhetett egy ilyen irat Bross Péter birtokába.
Egyelőre ebben a témában más hírrel nem tudok szolgálni, megy a gyomrozás.
Ha ennyire igazak a többi mendemondák, amik terjengenek, szerintem egy jó nagy kampány-lufinak felfoghatjuk azokat is.
Ja még egy fontos, és ezt ott közöltem is az EB-vel, hogy ide felírom.
Az urnát amibe a szavazatokat elhelyezik majd az arra jogosultak, kértem, hogy ne vigyék ki a teremből, jobb a békesség.
Biztosítottak, hogy az urna a teremben marad, lesz szavazó fülke is, ne aggódjak.
Ezen a ponton maximálisan egyet értettem az EB-vel.
Nagyernyei Attila