Gőzölgő

• 4409 válasz
  • 1715191 megtekintés
*

leo

• 210
Re:Gőzölgő
« Válasz #4365 Dátum: 2024. Február 02. 21:00 »
"Az irigység süt belőletek, de inkább irigykedjetek, mint sajnáljatok.
Na rohanok propoliszos mézet kiszerelni."
Te nem értesz semmit. Ez meg sem fordul a fejedben. Hiába minden. Mndenkiben az irigyet, ellenséget keresed.Nálad a lét a tét.

*

atya

• 1043
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

« Válasz #4367 Dátum: 2024. Február 20. 07:36 »
Úgy tűnik, hogy a záhonyi demonstráció elérte a célját.🧐🤔

« Válasz #4368 Dátum: 2024. Február 21. 07:47 »
Igen. Elérte. Lássunk világosan, Attila előre megmondta hihetetlen jövőbe látás jellemzi időnként.

Ez egy profi szervezés volt az OMME részéről is.
Örülök, hogy ott lehettem, nagy élmény volt.
Szerintem (ettől a demonstrációtól függetlenül) változás lesz, ne csüggedjetek!

(Nemrég valamit iróniaként neveztél Attila, ami nem az volt. Ez az.)

Egyébként az én jóslatom is beigazolódott:

A normálisabbja nem fog Záhonyban bohóckodni.

« Válasz #4369 Dátum: 2024. Február 22. 07:57 »
Ebből az egész kavarásból engem egy dolog akaszt ki, de az nagyon!
Továbbra sem bánom, hogy elmentem Záhonyba, mert egy olyan dolog ellen tüntettünk, ami egész Európát és a magyar méhészeket nyomorba dönti.
Akkor mégis mi a bajom?
A válaszom a következő.
Bohócnak nézték a méhészeket!
Amikor Győrffy Balázs az Nemzeti Agrárkamara elnöke néhány méterre tőlem kijelenti, hogy ezen a határon egy deka ukrán méz nem fog többet bejönni, ....taps, és ováció.
Eltelik bő egy hét, és jön a sokkoló hír, feloldják a tilalmat., de egyedül csak a mézre.
Ezt nem tudom megemészteni.
Véleményem szerint az Agrárkamara, a Gazdakörök egyáltalán nincsenek beszélő viszonyban a kormánnyal, mert ha így lenne, akkor már a tüntetés időpontja is a ciki határát súrolja.
Gyakorlatilag becsaptak bennünket, hülyére vették a méhészeket!
Vagy ha tudták, hogy a tilalom tarthatatlan, akkor minek volta tüntetés, miért nem szóltak előre????
Nekem ez magas.
Türelmesen várom az OMME közleményét.
Nagyernyei Attila
« Utoljára szerkesztve: 2024. Február 22. 08:01 írta Nagyernyei Attila »

« Válasz #4370 Dátum: 2024. Február 22. 08:41 »
Hát én nem vagyok ilyen türelmes .Harmadik napos a hír és még az OMME nem reagált rá,pedig nem hogy három nap hanem három órán belül kellett volna

szs

« Válasz #4371 Dátum: 2024. Február 22. 08:51 »
Pedig legyetek türelmesek, hamarosan fent lesz az OMME honlapján.
Nagyernyei Attila

« Válasz #4372 Dátum: 2024. Február 22. 08:52 »
Milyen reakciót vársz? Több helyen olvastam már (köztük idéztek Nagy Istvántól is), hogy az Omme egyetértett  a döntéssel, mert szerintük sincs vegyesméz a magyar méhészeknél.

« Válasz #4373 Dátum: 2024. Február 22. 08:57 »

Nekem ez magas.
Türelmesen várom az OMME közleményét.
Nagyernyei Attila

Az emberek idősödve egyre jobban céltalanná válnak, és belefáradva elmeszesedve a mindennapokba és elbutulnak.
Úgy látom rád az ellenkezője igaz. Naponta megfigyelhető az egyre tisztább látásod.
Talán egyszer eljutsz odáig is, hogy nem volt jó ötlet ez az omme-s csapat összeállítás.
Ez nem irónia. Jó gondolatokat fogalmaztál meg, ritka, de ezt tetszikelem.

*

buksi

• 466
« Válasz #4374 Dátum: 2024. Február 22. 08:59 »
Hát ez van, szép országunk komoly vezetőkkel,akku gyár a lényeg abból lesz méz s élelem ami tovább mérgezi a magyar valóságot és híres lesz ez a kormány a jövő számára megváltoztatták a magyar gazdaságot!

« Válasz #4375 Dátum: 2024. Február 22. 09:02 »
Milyen reakciót vársz? Több helyen olvastam már (köztük idéztek Nagy Istvántól is), hogy az Omme egyetértett  a döntéssel, mert szerintük sincs vegyesméz a magyar méhészeknél.

Azt én nem láttam, attól még lehet. Nem tudnád beidézni?
Viszont azt olvastam:
"...a méhészek szövetsége teljes támogatásáról biztosította a kormányt..."

*

buksi

• 466
« Válasz #4376 Dátum: 2024. Február 22. 09:06 »
Valahol olvastam, minden méhészt fölvesznek az akkugyárba dolgozni és évente kap 1 akumlátort a régi pörgetőhöz.

*

wr

• 1013
« Válasz #4377 Dátum: 2024. Február 22. 09:51 »
Idézet
Nekem ez magas.
Nem értem miért magas, hiszed magad hangoztatod mindig hogy milyen jól tudod a marketinget. Hát most nem jól tudtad, úgy is mondhatnók hogy mellémarketingeltél, vagy máshogy megfogalmazva valaki(k) marketingje jobb volt a tiédnél. Ennyire egyszerű ez az egész.

Hogy mást is mondjak (egyszerű matek), ha a nagyon soknál is sokszorta több szirupot akarunk eladni, akkor nem baj ha megszüntetjük a legfőbb ellenpólusát, a mézet. Mint most nyugaton kezdik pedzegetni a mű hús dolgot. Fel kell lépni törvényileg az állattenyésztés ellen, mert az károsan hat az ökológiára (meg a tömeges mű hús előállítására is amiből valakik szeretnének csúfosan meggazdagodni)...

Pénz beszél Attila! Vagy erről nem volt szó a marketing előadásokon?

*

robi 75

• 1010
« Válasz #4378 Dátum: 2024. Február 22. 11:02 »
92 ben amikor mértük a földeket akkor lehetett érezni valamit, ami a kisgazdapártnak volt köszönhető, ott voltam.
Meg a miép ami tényleg jót akart a népnek.
Ezeket természetesen a fidesz nevezett tetvek bedarálták.
Mára itt a végeredmény....a nagybirtok meg az ispánok😂😂😂😂, meg is érdemli a buta nép a sorsát.
Gondolom senkit nem lep meg hogy nem csak a méhészeket sz@rják telibe hanem mindenkit.
Szerencsére 2001 ben kihúzott minket ez a gané a szarból......2001 június 30 án Orbán Viktor és Járai Zsigmond aláírta a lakosság devizahitelhez való jutását😂😂, megmentve ezzel a lakosságot😂😂😂😂😂mitől is???🙄🙄. Nesztek zabáljátok a devizát.....és ették bazmeg.....közbe habzószájjal szidott az istenadta nép mindenkit😂😂😂😂.
Ahogy most is, mindenkit akit kell, megmondják hogy kit nehogy a 2 agysejtel gondolkodni kelljen.
Sajnálom hogy idáig jutottunk ezekkel kapzsi disznókkal, szélesedik az a réteg akiknek már nincs hova hátrálni, lehet hogy a méhészet is idejutott.

Üdv:robi

*

wr

• 1013
« Válasz #4379 Dátum: 2024. Február 22. 16:01 »
A legutóbbi szavazáson az ismeretségi körömben (állítólag) senki nem szavazott a fityiszre, sőt az ők ismeretségi körükben sem, mert egyre többen veszik észre hogy mi folyik itt. Mégis akkora volt a 2/3 hogy még a holdról is látszott. Akkor hogy is van ez?