Gőzölgő

• 4409 válasz
  • 1714926 megtekintés
Re:Gőzölgő
« Válasz #4335 Dátum: 2023. Augusztus 28. 08:32 »
Én meg úgy gondolom, hogy két tény is lehet.

Az egyiket többen vélik írásaidat olvasva, ami szerint te igenjó honoráriumot kapsz ezekért az írásokért. Ezt én nem gondolom, habár néha elfog ez az érzés engem is.

A másik, ami szerintem inkább valószínű az az, hogy ugyanúgy nem vagy képes tényekből összerakni a mézkereskedelem mai helyzetét, mint ahogyan a méhészetet sem vagy, illetve voltál képes megtanulni. Ha ez leírják megsértődsz, pedig ez tény.

Az meg végképp mutatja ki is vagy valójában, amikor segítő szándékú írásokat törölsz, mint tetted ezt az imént is. Aztán ha Sancho törölte esetleg, akkor elnézést, de téged ismerve erre kisebb az esély!
A megítélésedet, helyzetedet, pedig -talán rajtad kívül- mindenki látja, mert az ő(k) írásaik alapján végig gondolva tulajdonképpen egyedül vagy a itt meséiddel, és akik régen melletted álltak, azok is hallgatnak inkább, vagy őket is kussoltatták. Tehát egyre jobban kirajzolódik, hogy nem emlékszel vissza az eseményekre, nem tudsz kikeveredni abból a gödörből amibe vittek, és nem maradt más lehetőséged mint az, amikor kénytelen vagy félrevezetni az embereket, vagy ha már nem megy, akkor kitörölni a hozzászólásaikat.
Borzalmas egy világ vehet körül. Szebb napokat!

« Válasz #4336 Dátum: 2023. Augusztus 28. 08:38 »
Nem töröltem . De mondom menne kereszttestvérem a beígért 1800 forintos ki üvegezett akácmézért!

« Válasz #4337 Dátum: 2023. Augusztus 28. 08:54 »
Tegnap egy "kedves vevő" visszautasította vegyes virágmézemet, mert szerinte.....ez borzasztó magas ár. (2.500-ért adom kilóját)

Azt mérgében írta. A vegyeset is 2.500.ért adja.
Egyébként borzasztóan magas ár az Attila, add olcsóbban, akkor talán egy hordóval több fog fogyni. (Csak vicc vót.) Javaslom a "ződön" megnézni a mézértékesítésben a "Tükör" által felrakott képet. 1999 Ft.

« Válasz #4338 Dátum: 2023. Augusztus 28. 09:59 »
Szamaras Bácsi!
Neked van értelmes javaslatod, vagy csak "csacsiskodsz"?
Nagyernyei Attila

*

oszkár

• 1226
« Válasz #4339 Dátum: 2023. Augusztus 28. 15:20 »
Sajnálhatod ,hogy nem olvasod a Zöldet!

Akinek szervezted (a második)  mostani tüntikézést,  akciózik mindenki helyett!!! (LIDL VIRÁGMÉZ 1999ft) ARANYNEKTÁR KFT!!!! 

Ő a Te ellenséged nem a méhészkollégák!

« Válasz #4340 Dátum: 2023. Augusztus 28. 15:46 »
Senkinek nem szerveztem tüntetést!
Simán csak részt vettem rajta, de téged nem láttalak, és a javaslataidat sem olvasom.
Nagyernyei Attila

*

wr

• 1013
« Válasz #4341 Dátum: 2023. Augusztus 28. 16:30 »
Idézet
és a javaslataidat sem olvasom.
Pedig olvashattál párat. Mondjuk, meg kéne tiltani a kutyulást. Meg lett tiltva? Nem, itthon sem lett megtiltva, inkább nyugat felé mutogatnak!
Rája köll az öjegre mostantú írnya. Változik valami? Semmi. Rá van írva a kutyulás ténye, jaj de jó...

« Válasz #4342 Dátum: 2023. Augusztus 28. 18:23 »
Látod wr ez egy alapvető tévedés sokatoknál.
Nem a kutyulással van alapvetően a probléma!!!!!!!
Hanem azokkal akik ez felett szemet hunynak, tudnak róla, és engedik.....nincs az a pénz.
Kapna egy kijózanító büntetést a kutyulós, akkor megszűnne ez az áldatlan állapot, az aki pedig ezt megengedi forgalomba hozni, egy hűvös cellában gondolkodhatna.
Ezért kell tüntetni, mert a felelősöket mindenki ismeri, csak keményen oda kell csapni.
Ennyi.
Nagyernyei Attila

« Válasz #4343 Dátum: 2023. Augusztus 28. 20:35 »
Senkinek nem szerveztem tüntetést!
Simán csak részt vettem rajta,...

Jaj! Már megint az az igazmondás.

A szervezéshez segítségre nincs szükségem.
A Brüsszeli tüntetés előtt felhívtak, hogy van 12 üres hely a buszon, segítsek.
A fürdőkádban ültem, mire kihűlt volna a vizem, a busz tele volt, akit felhívtam el is utazott.

Nagyernyei Attila

« Válasz #4344 Dátum: 2023. Augusztus 28. 20:51 »
Hogy mik derülnek ki----A hazug embert....

« Válasz #4345 Dátum: 2024. Január 31. 21:43 »
Üdv mindenkinek!

Ezt már láttátok?

« Válasz #4346 Dátum: 2024. Január 31. 21:50 »
Süth Miklós óta látjuk, csak eddig nem írták rá mi van benne. Ezért ülték kómások kockásra a seggüket, most meg kussolnak.

« Válasz #4347 Dátum: 2024. Január 31. 21:51 »
Amirkaal????

« Válasz #4348 Dátum: 2024. Február 01. 11:04 »
Többen kérdezik, mi a véleményem a képről?
Az, hogy aki bevállalja, hogy mi van az üvegben, és így árulja?
Mi ezzel a gond?
Akkor lenne probléma ha nem írná rá, hogy a termék 90%-ban glükózszirupot tartalmaz, közben az volna benne.
Visszakérdezek?
Ki az aki egy ilyen szirupot képes levenni a polcról?
Aki meg így megveszi, az tudja, hogy nem mézet vett!
A tudatos vásárló, aki a mézre nem csak édesítőszerként tekint, hanem egészségvédő gyógyhatása miatt is fogyasztja, egy mosolyt vet rá, és ennyi.
Én is ezt teszem, aztán megyek MÉZET kiszerelni.
Nagyernyei Attila

« Válasz #4349 Dátum: 2024. Február 01. 13:09 »
Ez aztán a cinizmus Attila!

Úgy gondolod, hogy ezeknek a termékeknek semmi köze ahhoz, hogy itthon nem vesznek mézet?
Na és mi a helyzet a lépesmézzel szintén 90%  szirupban? Mennyire jó lenne, ha a Csányi Anti szerinti 10-20% szirup lenne csak benne! Kíváncsi lennék a lépben mi van? Vagy arra vonatkozott a 10-20%?

Az üveg hátulján meg ott a kasos logó méhekkel... nem kéne akkor átváltoztatni?
Pl. kukorica & cukorrépa  találóbb lenne .