Én meg úgy gondolom, hogy két tény is lehet.
Az egyiket többen vélik írásaidat olvasva, ami szerint te igenjó honoráriumot kapsz ezekért az írásokért. Ezt én nem gondolom, habár néha elfog ez az érzés engem is.
A másik, ami szerintem inkább valószínű az az, hogy ugyanúgy nem vagy képes tényekből összerakni a mézkereskedelem mai helyzetét, mint ahogyan a méhészetet sem vagy, illetve voltál képes megtanulni. Ha ez leírják megsértődsz, pedig ez tény.
Az meg végképp mutatja ki is vagy valójában, amikor segítő szándékú írásokat törölsz, mint tetted ezt az imént is. Aztán ha Sancho törölte esetleg, akkor elnézést, de téged ismerve erre kisebb az esély!
A megítélésedet, helyzetedet, pedig -talán rajtad kívül- mindenki látja, mert az ő(k) írásaik alapján végig gondolva tulajdonképpen egyedül vagy a itt meséiddel, és akik régen melletted álltak, azok is hallgatnak inkább, vagy őket is kussoltatták. Tehát egyre jobban kirajzolódik, hogy nem emlékszel vissza az eseményekre, nem tudsz kikeveredni abból a gödörből amibe vittek, és nem maradt más lehetőséged mint az, amikor kénytelen vagy félrevezetni az embereket, vagy ha már nem megy, akkor kitörölni a hozzászólásaikat.
Borzalmas egy világ vehet körül. Szebb napokat!