Te mit tudsz a 2022 február 24 előtti mézimportról? Én úgy tudom, hogy akkor is ömlött az EU-ba, közöttük magyar mézkereskedőkhöz is vámmentesen az Ukrajnai kikötőkbe érkező nagy valószínűséggel gyárban előállított mézhamisítvány.
Igen, én mindent tudok. Te meg semmit, de már azt írod, hogy úgy tudod. Majd hamarosan lesznek, akik szintén úgy tudják, sőt amit leírsz, azt tényként fogják közölni. Kivéve azokat, akik kárát látják az eseményeknek.
A valószínűleg moslék, csak a vámmentesség eltörlése után kezdett ömleni, a felvásárlási hajlandóságból és árból gyanítva.
Te még akkor koronahisztis riportokat adtál, -[
b](amikor az ukránok megakarták támadni a tőlük felszabadított területeket, ahol halomra gyilkolták azt megelőzően a nemzetiségeket, legfőképpen az oroszokat)[/b]- (láttam a videót) nem foglalkoztál a méhészettel. Éppen passzolnál a Rusvai helyére, ha megüresedne. Ne haragudj, de most éppen ott tartasz, ahol abbahagytad. Én veled vagyok, mert ez az omme nem a miénk. Veled nem itt tartanánk, drukkolunk neked, számítunk rád, mert nem sok reményünk van. De hidd el, ebben a stílusban sehova sem jutunk. Így veled senki nem fog szövetkezni, és nem fogja igénybe venni a segítségedet. Ahogy mondani szokták. Elszabadult hajóágyúként nem lehet tüzelni, csak rombolni.
Tehát nem ömlött ilyen tömegben a szemét Ukrajnán keresztül feb. 24 elött. 2200 volt az akác felvásárlási ára.
A különleges hadműveletnek nevezett háború (nem politizálunk tudom, de másképpen nem lehet leírni) indulása után hamarosan 2400 volt. Akkor ezt olvashattuk többek között a "ződön" és ma is ott van.
Hozzászólás témája: Re: Aktuális mézárHozzászólásElküldve: 2022.05.15. 08:45
A Fekete -tengeri átjárónak Konyec!!!
Уважаемый г-н президент! Cпасибо!!
Aki nem értené. Fordításban. (Tisztelt Elnök Úr! Köszönjük!!)
A "hátukon" mégsem hozhatják be a Kínai szutykotAztán jöttek a kiskapuk.
Majd amikor kitalálták a 17%-os vám eltörlését, akkor akinek van gógyija, az gyorsan eladta 2000-ért. Nem sokan adták el, nem igaz az ahogy robi75 írta, mert az ő mennyisége nem számottevő, eladta háztól azt a keveset, de azért véleménye az van. Az ilyesmiket elolvassa az ember, legyint egyet, aztán ennyi. Próbálkoztak a méhészek árat tartani, de hiába. Szóval kiderült, hogy jó termés volt, a hatalmas téli méhveszteség ellenére is. Amikor viszonylag sokan eladták, az az 1800 ár volt. Tudom. Felvásárlóktól. Aztán akinek még belefért, az odaadta 1700-ér. Most ha éppen kell valakinek, akkor 1600 ha szerencséje van, de 1400-ért tudok felvásárlót.
Tehát a kiskapuk keresése közben kiderült, hogy vámmentesen lehet bármit behozni, segítve azokat a szerencsétlen méhészeket, akik félelmükben gyorsan értékesítették az oroszok állítólagos mohósága elöl (eszméletlen duma) a termésüket, melyet akkor termeltek, amikor esténként hazamentek a frontról, másodállásba, vagy a befogadó országból, ahol menedéket kaptak, ha még éltek. Ilyen süketelésekkel etetik a politikusok a magyar méhészeket, akik végre egy jobb évet zártak, de csak az akácból, és reménykedtek, hogy az elmúlt gyenge évek után végre egy kicsivel több pénz jut erre, meg arra.
Nem folytatom, mert lejár az ebédidőm. Arra kérlek Geddekas, hogy előbb informálódj, mert különben semmi nem lesz az egészből!