seed150-nek és a többieknek is üzenem.
Az önzetlen érdekképviseleti munka nem egyszerű.
Én már megjártam a bíróságot, mert voltak olyanok a vezetésben akiket arra alkalmatlannak tartottam.
Ma már másként látok dolgokat, szeretném kerülni a konfliktust.
Van amikor az embernek azt kell mondania, hogy 1 lépést hátra, jöjjenek a fiatalok.
Minek keressem magamnak a bajt?
Inkább megyek a két gyönyörű unokámhoz feltöltődni, mint harcolni és veszekedni.
A mézpiac katasztrofális, sok mindennel egyet értek, de van amivel nem.
Többször leírtam, hogy a mézkereskedők nem egy szociális intézményt vezetnek, ott veszik meg az árualapot ahol a legolcsóbb, és próbálják minél nagyobb haszonnal eladni.
Ez évezredes dolog.
Ami viszont cefetül nem tetszik, hogy az EU egy kész átverés intézménnyé silányodott.
Hol az EU-s termelők védelme, külső (3. országból ) származó áruk ellen?
Sehol!
És ez a mi bajunk, amihez szerintem kevés az OMME, a minisztérium meg egy tüntetés is.
Először is a célt kell meghatározni, ki ellen tüntetssünk?
Amikor nem működik 9 szankció meghozzák a 10.-et, és már szinte minden EU-s ország padlón van, akkor miről beszélünk?
Itt nem CSAK a mézről van szó, hanem egy globális, gazdasági hozzá nem értéshez.
Nem lesznek egyszerűek a következő évek, de azzal mindenképpen egyet értek, hogy ebbe nem kéne beletörődnünk.
Addig amíg az EU-ban méhészkedőknek van árualapjuk addig külsősöktől ne lehessen mézet vásárolni!
Vagy akkor minek ez az egész Unijóóóóó?
Szerintem ez már szivató!
Ez a véleményem, jobban nem kívánok belebonyolódni.
Nagyernyei Attila