Azt komoly problémának látom, hogy a gondokról nincs megfelelő érdemi, kulturált vita.
A támadás, hogy így nem jó igen kevés.
Az elmúlt ciklusban mi sokkal különbek voltunk, mert a megoldási javaslatainkat letettük az asztalra.
Aztán mi lett belőle?
Kuss, zárt ülések, nem kaptunk szót!
Most az OMME teljesen nyitott, sőt a honlapon felhívással éltek, hogy kérik az alapszabály módosítására tett javaslatokat.
Fogadni merek rá, hogy sem Gömbi, sem Maya Péter, sem deGonosz és a többiek egy kukkot sem írtak.
Az egyesület olyan lesz amilyent a tagság szeretne, és ezt a küldötteken keresztül a vezetőink végrehajtják.
Ha nem adtok le javaslatot akkor mindenki úgy érzi, megy a szekér.
Véleményem szerint egy ekkora szervezet simán elbírna egy kommunikációs vezetőt!
Akkor nem szenvednétek ekkora információ hiányban.
Rólam mindenki tudja, hogy emiatt járok el az OMME rendezvényekre, hogy érzékeljem mi zajlik ott.
Nem tagadtam sosem, hogy azokat az információkat szoktam leírni amit úgy érzek, hogy fontosak.
Ezért kértem olyanokat, akik ott voltak az OV-n, hogy ha mást hallottak írják le, de ne egy Fehér Viktor aki ott sem volt!
Nekem a "monitoring" nem mozdítja meg az érzékszerveimet, mert továbbra is az a véleményem, hogy egy sima kárfelmérés a nagy része.
Arra nagyon jó, de az a rengeteg millió ami elment eddig a lecsóba, más értelmes dologra is tudtuk volna fordítani.
Változás kell, új arcok, új hullám, ebben az elnök csak egy, de jelentős személy.
Nagyernyei Attila