Gőzölgő

• 4409 válasz
  • 1715090 megtekintés
Re:Gőzölgő
« Válasz #3735 Dátum: 2019. Október 23. 21:33 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 29. 23:46 írta kivancsi111 »

« Válasz #3736 Dátum: 2019. Október 23. 21:42 »
.
« Utoljára szerkesztve: 2019. Október 23. 21:46 írta méhész »

« Válasz #3737 Dátum: 2019. Október 23. 21:51 »
( Valami tárgyalás, vagy mi a csuda.) Vagy mi a Csuja? ;D

« Válasz #3738 Dátum: 2019. Október 23. 22:16 »
Minek örülsz Jenő?
Attila nekem elmondta a per okát,vagy mit tudom én a feljelentés tartalmát.
Szerintem ezért nem kellet volna bíróságra menni,de mint tudjuk csak egy erősen emocionális fazon vagyok - Piktorkánk szerint-így aztán semmit nem érő véleményem.
Mondjuk igazam van-é,ki fog derülni a tárgyaláson igen hamar, a tárgyalás utáni nyilatkozatokból gyorsan értesülünk majd az eredményről.

Csányi Antal
« Utoljára szerkesztve: 2019. Október 23. 22:19 írta Csányi Antal »

« Válasz #3739 Dátum: 2019. Október 23. 22:36 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 29. 23:45 írta kivancsi111 »

« Válasz #3740 Dátum: 2019. Október 24. 00:38 »
Nekünk már nem kell méhészkednünk szeptember eleje óta, technológiánknak köszönhetően nem vagyunk négy évszakos méhészek, tehát igazán van erre időnk. Atkával sem kell küzdenünk, jól alkalmaztuk a gliceroxot  ;) ;D::) így még több időnk van ilyesmire.
A tárgyalás utáni nyilatkozatok nyilatkozói közül azért az elmúlt időszak írásait végiggondolva meggondolnám, hogy kinek a nyilatkozatát fogadom el valósnak. Eléggé sok, mindenki számára egyértelműen világos mesével és valótlansággal találkoztam itt a fórumon, ezért személyesen szeretnék első kézből értesülni az eseményekről.

A végéről kezdve.
Akkor nincs mese-mondta szegény apám,ha adott helyzetben nem látott más alternatívát- menni kell.Egyébként sincs jobb szórakozás,mint mások bírósági perén kukucsolni.

Az tényleg tény,hogy itt a fórumon sok a mese,van itt sok nagy mesélő.
Az is érdekes milyen sok kákán is csomót találó van közöttük.Ismersz közülük valakit?

Azt azért javasolnám vigyázz a glicerox fikázásával,mert hamarosan Te is fogod használni!Most még kibírták a méheid,hogy öntöd a kaptárba a mérgeket.Így marad ez mindig,hogy végtelenig emelheted az atkaírtó vegyszerek mennyiségét?Egyre nagyobb dozírozásban és egyre sűrűbb időközönként használod a finom nedűidet.Szívesen eszed a saját mézeid?
Komolyan kérdezem,nem a baszogatás miatt.Én már utáltam megenni a legfinomabb akác mézeimet is,mert tudtam,hogy előzőleg mit tettem a be a kaptárba,hogy megvédjem a méheim.

Visszatérve a nagy mesélőkre.
Egy közös,szavahihető-és ördögöd van,még méhekhez is értő-ismerősünk járt Nálad.Valahogy Ő gyengébbnek látta az  állományod,nem olyan erősnek mint amiről Te regélsz itt nap mint nap miközben saját vállad ütöd addig míg kék nem lesz!Nem unod még az öndicséretet.(?)
Sok normális,jó méhésznek tele a hócipője azzal,hogy ámítod a nagyérdeműt azzal,hogy a Te méhesedben minden,mindig szép és jó,miközben nap mint nap tapasztalják milyen nehéz a méheket jó erőben tartani a sok rettenetes mezőgazdasági vegyszerezés és a kurva migráns atka miatt.
Sok normális méhésznek tele a hócipője azzal,hogy a haveroddal-Piktorkával-,meg a mackókkal a málnásból mindenbe és mindenkibe ”beleálltok”.Rosszabbak vagytok mint a Semjén,”lőttök” mindenre és mindenkire.Emiatt már sok jó gondolatot sem írnak meg.Idéznék egyik itt régen sokat “publikáló” kollégától:”Miért írjak,hogy csak úgy “ezek” a semmiért is engem basz.gas..nak?”

Csányi Antal

« Utoljára szerkesztve: 2019. Október 24. 01:12 írta Csányi Antal »

*

buksi

• 466
« Válasz #3741 Dátum: 2019. Október 24. 06:10 »
Valakinek mindig igaza van ha a bíróság dönti el a vesztesnek a megítélt büntetés jogos.aki ennek tudatában él egy közéletben és nem mérlegeli a cselekvése súlyát viselnie kell a következményeket,pláne ha netán előre még figyelmeztették is,reméljük csak kiderül az igazság,habár magyarul nincs igazság a földön ::)

« Válasz #3742 Dátum: 2019. Október 24. 07:10 »
Ne dörzsöljétek előre a kezeteket!
Várjuk meg miként ítéli meg a dolgot a bíró.
Azt mindenkinek el kell fogadnia(nekem is), de érződik, hogy mennyire szeretnétek a vesztemet.
Ez nem egy lejátszott meccs, engem soha ne féltsetek.
És egy igen fontos dologra szeretném felhívni mindazok figyelmét akik drukkolnak a feljelentőnek.
Annyira nyugodt vagyok (egyelőre), hogy ettől vagyok nyugtalan.
Tehát a tárgyalás nyilvános, oda bárki bejöhet!
A per okát nem írtam le mivel méhész vagyok, és a jogi dolgokban én is tanácsot kell kérjek.
Majd kiderül, hogy ez sikerült e.
Nagyernyei Attila

« Válasz #3743 Dátum: 2019. Október 24. 07:35 »
111

« Válasz #3744 Dátum: 2019. Október 24. 08:46 »
111

« Válasz #3745 Dátum: 2019. Október 24. 17:03 »
Akkor mégsem megyünk el. Talán még a hallgatóság nyakába akasztjátok a szégyentáblát, mert kíváncsiak mi történt.
Senkiről és senkitől nem hallottam, hogy dörzsölné a tenyerét. Te meg el sem tudod képzelni, hogy sajnálnak sokan.
Jó ha tudod, féltünk. Annyira nem mint amennyire a rátok hallgató méhészeket a hülyeségeitektől, de azért féltünk.
Veled ellentétben sokan nyugtalanok. Nem jók az ilyen perek, mert ezek is ártanak a méhészek hírének, habár ezen lehetne rágódni. :-X  Mondták neked, hogy vegyél vissza, most meg már kezd olyanná válni a hangulat, mintha miattuk lenne per. Neked nem lehet segíteni. Az "Öreg" szokta mondani, elszabadult hajóágyú, inkább bidézem.

Nos, Vezér, kurva nagy hiba volt újból "csőre húzni" ezt a szellemes metaforát, ha az első alkalommal nem lépte át az ingerküszöböt, ez alkalommal lehet, hogy nem jársz ilyen jól,..................................................................Sebők doki jóindulatán és toleranciáján múlik a dolog, hogy peresíti-e a rosszindulatba pácolt "szellemességedet", vagy ismét futni hagy, hogy továbbra is játszhasd az "OMME elszabadult hajóágyúja" szerepedet.

Jenő!

Azt írod, "nem jók az ilyen perek". Tényleg nem jók! Csak nem azért, mert ártanának a méhészek jó hírének (már amelyik "jó hírnek" bármilyen hitele lenne, s bármit ártani lehetne neki e perekkel), hanem azért, mert egy jelenség elharapózásának végkifejlete az ilyen per.

Ez a jelenség pedig a büntetlenül elkövethető permanens személyiségrombolás és becsületsértés, melyet a jó klubmegvezető és társai hosszú évek óta mindenféle retorzió nélkül művelhettek. A Mészáros-féle OMME vezetés volt az, aki túlzott magabiztossággal nem tulajdonított ennek a permanens mocskolódásnak nagyobb jelentőséget, amelyet eltávolítása érdekében elkövetett a brossi bagázs (a BB csak az alliteráció kedvéért). Meg is lett az eredménye. Most pedig azt hiszi Nagyernyei és Bross, hogy ez büntetlenül folytatható...

Egy idő múlva pedig közismert, hogy a túl sokat kútra járó leánykával is megeshet, hogy megesik.

Először a jó jogerős Geddekas szembesült e jelenséggel Sebők dr. révén -megtapasztalván a pofonosláda kinyílásának szépségeit-,  s nem véletlen, hogy Nagyernyei főklubvezér mostanság nyakra-főre hívogatja régi harcostársát információkért és lelki támogatásért. Mostanság már olyan sűrűn, hogy a jó Jogerős még a telefonját sem veszi föl. Persze az is lehet, hogy a végrehajtó nem hagyott annyit a háznál, amennyiből ki lehetne fizetni a telefonszámlát (Mindezt nem azért írom, mert ennek örülnék, de ezzel a dumával legalább Geddekast szóra lehet bírni, mostanság a régi barátai telefonját sem veszi föl. Az utóbbi időben esmeg erősen kínozhatja a kutatógörcs is, amit Bross különböző ígérgetésekkel szokott orvosolni...)

Bizonyára DR. KÖRMENDY-RÁCZ P: JÁNOS PhD főtudományos főkandidátus P.apiterapeuta főszaktudományos Apimondia tudományosfőtitkár és kaptárlevegő-terapeuta is jól megszakértette a kereseteket, újabban neki is komoly bírósági praxisa van már. Mint hallom, Átilla hozzá is eljuttattta az "alapanyagot".

Egy szó, mint száz, bármennyire kellemetlenek is ezek a perek, új távlatokat nyithatnak a fórumbéli kommunikációban. Segíthetnek felnyitni a szemeket annak tekintetében, hogy az eddigi "megváltói" stílusmocsok a maga helyére kerüljön. Kellenek ezek a perek, mert ideje tudatosítani a klubvezérben és a mocskolódásban őt támogatókban, hogy van egy határ, melyet büntetlenül nem lehet átlépni. Nagyon fontosak ezek a perek, melyek egyféle "csőszájfékként" is segíthetnek szájkosarat tenni az ugató, csahos személyiség- és becsületromboló "szakma-politikusokra".

Nem prejudikálok, s azt sem bánom, ha Nagyernyei megússza ezen perek következményeit, mert ezen perek révén következhet csak el az az idő, melyben a jó klubmegvezető megtanul fogalmazni, megtanulja, hogy a közszereplők sem mocskolhatók parttalanul, s megtanulja, hogy az egyesület ügyvivői testületének tagjai nem számítanak közszereplőknek. Megtanulja, hogy a becsülethez, a jó hírnévhez való jogot nem írja feltétlenül felül a mocskolódó "véleménynyilvánítás szabadsága".

Ha csak ez lesz a hozadéka e pereknek, akkor ezzel mindannyian csak nyerhetünk.

Igenis kellenek ezek a perek, mert sajnos, a szép szó nem ért semmit, amikor szelíden figyelmeztették a jó klubvezért, hogy a kútra túl sokat járó leányka bizony könnyedén kigömbölyodik.

Ha meg ebből sem tanul a klubvezér, akkor jön az a Szekszárdon közszájon forgó népi mondás, mely szerint: "- Tejel, mint a családi garázda fair play bringás a Gemenc kupán kipattant tökönrugdosás nyomán..."

Egyébként se féltsd Jenő annyira Átillát a pörösködéstől, maga szokott dicsekedni azzal, hogy milyen alaposan bepörölte és megdádázta az OMME általános elnökhelyettesét... Van a jó megvezetőnek elegendő rutinja, bizonyára most is kihúzza magát a segítségével a katyvaszból, mint Münchhausen báró önmagát parókájának copfjánál fogva a mocsárból...   

*

wr

• 1013
« Válasz #3746 Dátum: 2019. Október 24. 18:34 »
Jenő!

Miért kell ilyeneket írni? Miért rontod a saját bizniszt? Még a végén nem merik majd betenni a gliceroxot, neked meg majd nem lesz kinek családokat eladni.  ;D
Nagyon jó a glicerox, hidd el. Felénk is kipróbálták, na szerintem nem csak a kitalálója, de az összes ember csuklott akkor aki életében használta.  ;D ;D ;D
A srác mindenét elhajította mert használhatatlanná vált a glicerines trutymótól, taposórácsokat nem kicsit marta össze a lepotyogó trutyi, meg kellet neki adni néhány anyát amit éppen szétnyomott a lapokkal berakáskor.
Anti nem enné meg azt az akácot, amibe mi előtte mérgeket öntöttünk...
Na én meg az övét nem enném meg. Sőt. Jó ideje van már ilyen fóbiám, hogy kizárólag a saját mézemet eszem meg (mivel láttam én már karón varjút). Adott évben októberben nyomok utoljára bármilyen mérget a kaptárba. Hol lesz abból bármi a következő évi akácra? Sehol. Azért kíváncsi lennék, hogy egy ilyen jó kis glicerines kotyvasztás után, vajon mennyi glicerint lehetne kimutatni a következő repcepörgetésből... Érted, de az a jó...  :D

« Válasz #3747 Dátum: 2019. Október 24. 19:06 »
Most már csak az a kérdés, hogy Fehér Viktor, hogy veszi a bátorságot, hogy engem gyalázzon, és minősítsen!
Szegény gyerekek, kerüljétek ezt a mikulásnak álcázott szörnyeteget!
Nézzük mit hozott  össze a Skype-on a jogász haverjaival.
Íme:
" Mostanság már olyan sűrűn, hogy a jó Jogerős még a telefonját sem veszi föl. Persze az is lehet, hogy a végrehajtó nem hagyott annyit a háznál, amennyiből ki lehetne fizetni a telefonszámlát (Mindezt nem azért írom, mert ennek örülnék, de ezzel a dumával legalább Geddekast szóra lehet bírni, mostanság a régi barátai telefonját sem veszi föl. "
Ahogy emlékszem az idén egyszer beszéltem Csuja Lacival, de te biztosan jobban tudod.
Fogj kezet a Skype-os haveroddal Kivancsi 111-el.
Kit akarsz te megrendszabályozni ezzel az alpári hasba akasztós stílusoddal?
"Segíthetnek felnyitni a szemeket annak tekintetében, hogy az eddigi "megváltói" stílusmocsok a maga helyére kerüljön. Kellenek ezek a perek, mert ideje tudatosítani a klubvezérben és a mocskolódásban őt támogatókban, hogy van egy határ, melyet büntetlenül nem lehet átlépni. Nagyon fontosak ezek a perek, melyek egyféle "csőszájfékként" is segíthetnek szájkosarat tenni az ugató, csahos személyiség- és becsületromboló "szakma-politikusokra".
Semmi nem fog változni azt garantálom!
Fenyegesd azt akire én gondolok!
Amikor az elmúlt ciklusban kizavartak, kussoltattak, belénk rekesztették a szót hol voltál kertész bácsi?
Ja éppen kapálgattál.... az való neked.
Egyet mondok ha nem hagysz fel ezzel a stílussal azonnal, ide soha többet egy sors sem írsz azt garantálom.
Szórakozz akivel akarsz, és várd meg a bírói döntést.
Te is mocskoltad Csuját, az elfelejtetted?
Én most kiszálltam, ha egy kukk olyan lesz ami nem tetszik az agymesédből,...repülsz.
Aztán keseregj a Zöldön, ott te vagy a sztár....
Itt is, csak más tekintetben.
Üdv:
Nagyernyei Attila
Klubvezető

« Válasz #3748 Dátum: 2019. Október 24. 19:56 »
111

« Válasz #3749 Dátum: 2019. Október 24. 20:23 »
Szinte minden sorodra kéne válaszoljak.
Inkább kérdezek.
Te hol érzed Fehér Viktor írásában az aggódást irántam?
Az egész Fekete-Fehér Méhészklubot lezülleszti agyament írásaival.
Csocsog-locsog sokszor összefüggéstelen dolgokat.
És mindenhez ért.
Pár méhcsaláddal a profikkal vitatkozik, a jogban (ő szerinte) jártas, belekotyog az OMME dolgaiba, úgy hogy nem is tag.
Egy kisstílű...és itt kell befejeztem.
Nem kívánok rá több időt pocsékolni, mert reménytelen.
Veled pedig az a gondom amit le írtam ezerszer.
Ugyan azt csinálod mint a nyári mikulás.
Semmiről nem győződsz meg, úgy mondasz véleményt.
Ennyi.
Dühös vagyok?
Igen zavar, hogy egy tárgyalás kimenetelét vetíti előre, és rendre akar utasítani.
Jelentem nem fog!
Ezt kérdezed?
"Miből gondolod a megszabályozásodra irányuló akaratot?"
Elolvastad figyelmesen mit írt a karmpusz haverja?
Ezt:
"Nagyon fontosak ezek a perek, melyek egyféle "csőszájfékként" is segíthetnek szájkosarat tenni az ugató, csahos személyiség- és becsületromboló "szakma-politikusokra"..."
Látod mennyire aggódik!
Nyugodjatok meg tudok magamra vigyázni, a segítségeteket meg köszönöm de nem kérek belőle.
Inkább egy őszinte ellenség, mint egy ilyen nyájas internetkalóz, mikulásnak álcázott...
Na elég....
Figyelem aggódó írásait, aztán nyugdíjazom had kapálgasson szegény ha nem fér a bőrébe.
Nagyernyei Attila