Gőzölgő

• 4409 válasz
  • 1714943 megtekintés
Re:Gőzölgő
« Válasz #3705 Dátum: 2019. Október 05. 17:27 »
Csuja. Te nagyon okos vagy, most akkor mond meg , hogy ki a fasza gyerek, aki csicska, vagy akivel szóba sem állnak. Mert Mészárosra még is hallgattak a minisztériumban. Bross meg tökös ellenzéki, őt meg a jelek szerint le se..........
 Majd a nyakadat törted, hogy a Bross seggébe bújva feltold őt a csúcsra. Annyit nem iszok, hogy elfelejtsem , mit küzdöttem veletek akkoriban.  Győztetek, én meg vesztettem. Azért mondom, hogy én, mert kevés kivétellel egyedül vívtam akkor is a harcot, a kontroll csoport ellen.
Nos, megkaptad a jutalmad. Bross lett az elnök, téged meg kirúgott. Meg is érdemelted.
Mert állítom neked, Mészárost akármennyire is utáltad, ő nem rúgatott volna ki.
Vagy mert volt olyan úriember, vagy mert az esetleges lázadás miatt, a hozzád hasonlók miatt, nem merte volna megtenni.
És te még mindig az omme tagja lennél. Mert ugye ha én nem lennék az omme tagja, az nekem nem sokat jelentene. De neked a lételemed volt. Akkor, majdnem négy éve nagyon örültél. De én akkor is ott voltam ahol most. Te meg most nem vagy ott, ahol akkoriban voltál. Hát így jártunk.
« Utoljára szerkesztve: 2019. Október 05. 21:39 írta Sagittarius A »

*

ata67

• 525
« Válasz #3706 Dátum: 2019. Október 05. 20:15 »
Omme helyett ez már csak “ommerta”...
Érdekvédelem helyett “védelmi” pénz, de mit ér az a védelem...?!
Azt gondolná a szegény méhész, hogy a támogatott gyógyszer emelt árán biztos védelmet ad a méheinek, de nem.
Nem működik egy szer, biztos a méhész a hibás..., omerta van.
Régebben leírtam: szerencsére is szüksége van a méhésznek abban, hogy jó mestert kövessen. Ha rossz tanítást követ, akkor bukik.
Omerta.

« Válasz #3707 Dátum: 2019. Október 05. 21:42 »
Hát nagy szerencse, ha a támogatott gyógyszerek csak semmit nem érnek, és nem irtják ki a méheket.

« Válasz #3708 Dátum: 2019. Október 05. 22:08 »
Azzal még nem is lenne baj hogy irtjuk az atkát de azzal hogy a szomszédba a bios kollega vajon aki ugy keni vágja a dolgokat hogy 2 éve ugy kiirtotta az azkát hogy a méheket is sikerült neki na ilyenkor mit csináljon az ember ha ennyi “okos “ veszi körbe??

*

buksi

• 466
« Válasz #3709 Dátum: 2019. Október 06. 04:59 »
Ne mérgelődjön senki mert az árt az egészségnek majd a szakmai stáb megold mindent mint a politikában, dübörög a gazdaság. :-[

« Válasz #3710 Dátum: 2019. Október 07. 07:55 »

Kedves Aladár!

.   Tév úton jársz kedves Anti nem az vagyok akire gondolsz. Az én nevemet ki se tudod ejteni ,mert csak a tündérek tudják ,vagy mondjam inkább azt ,hogy voldemort?😂🤪.  Amúgy meg gumiűrhajón járom a bolygókat ,ugyse érsz utol. Látom nagyon Blöki az oldaladat ki lehetek!
« Utoljára szerkesztve: 2019. Október 07. 08:00 írta Mézga Aladár »

« Válasz #3711 Dátum: 2019. Október 07. 11:16 »

« Válasz #3712 Dátum: 2019. Október 07. 13:38 »
“Tév úton jársz kedves Anti nem az vagyok akire gondolsz. Az én nevemet ki se tudod ejteni ,mert csak a tündérek tudják ,vagy mondjam inkább azt ,hogy voldemort?😂🤪.  Amúgy meg gumiűrhajón járom a bolygókat ,ugyse érsz utol. Látom nagyon Blöki az oldaladat ki lehetek!”
[/quote]
Érdekli a lőtéri ebet,hogy ki vagy.
Az egyik “jószándékú”.
Nem a személyed fontos, hanem amit képviselsz. Téged és hasonszőrű jómadár társaidat, a másik ember megsértése,gyalázása éltet.
Ti nem vitatkoztok, ti nem hallgattok senkire.Mindig mindenben igazatok van.
Hajrá Elvtársak!
« Utoljára szerkesztve: 2019. Október 08. 16:07 írta Csányi Antal »

« Válasz #3713 Dátum: 2019. Október 10. 22:44 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 29. 23:48 írta kivancsi111 »

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #3714 Dátum: 2019. Október 12. 17:53 »
Szerintetek miért állította Bross a 2016-os választás előtt, hogy ingyen és csak egy ciklusra vállalja az OMME elnöki székét?
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #3715 Dátum: 2019. Október 12. 18:52 »
Nem tudom, te voltál a seggébe bújva.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #3716 Dátum: 2019. Október 12. 19:26 »
Nem tudom, te voltál a seggébe bújva.
Ha jól emlékszem, hosszabb ideig imádtad Brosst, mint én.
Mészáros hibája az volt, hogy a növényvédőszerek ügyében az méreggyártók oldalára állt. Bross azt ígérte, hogy szembe fordul velük. Nem így tette, sőt még erősebb pártolója lett a méreggyártóknak. Ezért fordultam vele szembe.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #3717 Dátum: 2019. Október 12. 21:03 »
Na látod Csuja ez az az eset amikor az ember az égre néz, hogy az nem szakad e le.
Hihetetlen vagy. Mondták már, de nem hittem.
Nem fogok védekezni, mert aki olvas engem, az téged helyből kiröhög. Még, hogy én imádtam a Brosst? Ez igen, neked aztán van bőr a képeden.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #3718 Dátum: 2019. Október 12. 21:10 »
Hihetetlen vagy. Mondták már, de nem hittem.
Mióta vagy te OMME tag?

« Válasz #3719 Dátum: 2019. Október 13. 13:32 »
1992. De én még jól emlékszem arra, amikor azzal kampányolt Magyarországon, hogy ő méhész volt Amerikában.
 Én már akkor is sejtettem, hogy valamit akar.
De ti, és te emelted fel.
 Néha vissza olvasok itt a fórumon. Elolvasom megint a hozzá szólásaidat, a téma indításaidat. És ebből leszűrhető, azt hitted vagy valaki, hogy okos vagy, és kikezdhetetlen. Hogy te mindenkit legyőzöl a bíróságon. Véleményed meghatározó.
 Végül a saját "barátaid" is belátták, hogy ha te vagy a barátjuk, akkor semmi szükségük ellenségre, és inkább kirúgtak, minthogy azt tegyék amit te akarsz.
Van egy pár szarkeverő az Omme-ban, de azért lássuk be hozzád hasonló egy sincs. Ezért haragszik rád, omme kormánypárt, és ellenzék egyaránt.
« Utoljára szerkesztve: 2019. Október 13. 13:44 írta Sagittarius A »