Témaindítónak szántam a hozzászólást.
Ha abból az oldalból indulok ki, hogy sok a méhész és hadd hulljon a férgese,hát ez is egy álláspont.
Igazi jó magyar álláspont, ezért tart ott a magyar ahol tart, mert 1 forintért megb...sza az anyját is csak több legyen neki.
Nem igazán szívem csücske a jelenlegi OMME működése, de ha struccpolitikát folytat mindenki akkor éhbérért dolgozhatunk, le fognak rabolni továbbra is minket.
Kell az összefogás, nagyon szükséges lenne olyan érdekvédelmi tömörülés, ahol gyorsan és hatékonyan érvényt tud szerezni a többség akaratának.
Így, úgy is le fog morzsólodni a méhészek nagy százaléka.Az idő megoldja struccpolitika nélkül is.A bérek emelkednek, nyitott egész európa a munkavállalónak.
a méhészet viszont egyre kevésbé jövedelmező, sőt egyre nagyobb kockázat.
Ezek a tények mind előrevetítik a méhésztársadalom zsugorodását.
Általánosságban elmondható, a korrupció teljesen átszövi a magyar politikát.Nincsenek illúzióim, a miniszter kifejezést azért használtam, mert az OMME elnök használhatatlan kifejezés számunkra és az felett már csak miniszter van.
Azt azért be kell lásd ha nem is nagy dolog de a rapsicoknak odadobott alamizsna simán lehet egy új kezdete.
Nem kötelező méhészkedni, nagyon sok ismerőst a kényszer vitt rá korábban.Munkahely megszünt, volt egy kis megtakarítás, a méhészeknek meg de jól címszóval meg is volt a megoldás.
Nagyon jól jött ez Fityesznek, hisz nem kellett munkanélküli segéllyel etetni a kezdő méhészt és még a munkanélküli statisztikát is milyen szépen karcsúsította.
Ezeknek az embereknek a nagy része azonnal abba is hagyta az egészet ahogy tovább tudott lépni.
Garancia csak egy dologra van.Ha eljön az ideje amit kijelölt számodra a természet, mész a kaszással.
Garantálja az evolúció.
A méz árának kérdése képlékeny, és személyenként változó a telhetetlenség függvényében.
Személy szerint a korábbi 850-es vegyes és 1100-as akác árral kibékülnék.
Nem vagyok telhetetlen, de szerintem ez nem is fontos most.
Engem sokkal inkább zavar az a tény, hogy egy maroknyi ember hatalmas pénzeket gombol le pár 10ezer munkás emberen.
Természetesen teszik ezt minden befektetett plusz munka nélkül, max pénzt tettek a dologba előre, hogy megkenjék a rendszer fogaskerekeit.
Mindenki tudja pajtás, hogy csak a lóvé számít és semmi más.
Nagyot álmodni lehet, sőt kell is.
Azt nem vehetik el, nem nyúlhatják le az embertől.
Viszont nagy motiváció lehet ha reálisan gondolkodik az ember.
Tehetjük azt is mint a strucc, de dughatja a pajtás a kaptárba is a fejét.
Ez esetben viszont nincs szükség még erre a fórumra sem, mert a homokból elég nehéz olvasni a sorokat.
Több hozzáfűzni valóm nincs ehhez a témához.