Akkor sajnáljuk egymást. Mert egyáltalán nem értitek a méhészeket. Ez nem politikai oldal, de ugyan úgy, mint a baloldal, és a liberálisok a vidéket.
Hogy mire gondolok, hogy a méhészeket okoljátok mindenért ha pénzről van szó.
Ezt arra értettem, hogy ha kár éri a méhészeket, mert a méhésznek a méhcsaládja egészsége pénz.
Mit is csináltatok a destruktoros ügyben, amikor utólag kiderült, hogy nem abból az alapanyagból csinálták, mint amiből kellett volna? Pedig hatalmas károk voltak belőle.
Mit csinált az omme? Semmit? A méhész az oka, hogy a támogatott szerektől ledöglik a család. Nekem is ledöglött 16 egymás után sorban, a kezelés után másnap reggelre. Mert szerencsém volt. Mindet ugyan úgy kezeltem, 60 valamennyi családot négy üveggel, és csak az utolsó üvegvolt méreg. Jeleztem is, de minek?
Most megint hatalmas károk vannak. Mit csinál az omme? Elmondom. Most a saját fülemmel hallottam, hogy az omme legfőbb érve a nemzedék váltás volt az idei pusztulások indoklásául. Mert megint a méhész a hülye. Hozzáteszem, szerintem is, mert nem zavar el benneteket legalább Ulanbátorig.
És az apátiáról csak annyit. Senkit nem érdekel már, mit kínlódtok ott fenn 54-en.
Rá jött már mindenki, az omme csupán, a támogatások kiosztására van. Ezért nincs javaslat.
Mészáros, meg Bross között annyi a különbség, hogy ha Mészáros alatt megszűnik az uniós támogatás, nem maradt volna 4-5000-nél több tag. Ha most meg szűnne, nem maradna 4-500-nál több tag. Ennyi.