Gőzölgő

• 4409 válasz
  • 1714950 megtekintés
*

neo

• 1000
Re:Gőzölgő
« Válasz #2790 Dátum: 2018. Január 31. 11:53 »

És ez hogy került fel oda? Bross Péter tette fel? Megvilágosodott és felismerte, hogy a méhészek érdeke védelmének a demokrácia gyakorlása kötelező része? Vagy Bross Péter jelenlegi elnökségbeli ellenzéke pakolta fel?
Tomipapa linkelte a zöldön.

« Válasz #2791 Dátum: 2018. Január 31. 18:39 »
Ahogy olvasom a legszomorúbb a dologban, hogy a levélben visszautalnak az egyesület két évvel ezelőtti vagy régebbi álláspontjára. Gondolkodjatok, ki is hangsúlyozta, hogy a felfüggesztés hatására nem javult a méhegészségügyi helyzet. Na ugyan ki?

Üdv. jani bátya

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2792 Dátum: 2018. Január 31. 18:39 »
És ez hogy került fel oda? Bross Péter tette fel? Megvilágosodott és felismerte, hogy a méhészek érdeke védelmének a demokrácia gyakorlása kötelező része? Vagy Bross Péter jelenlegi elnökségbeli ellenzéke pakolta fel?
Tomipapa linkelte a zöldön.
Hát ez nagyon érdekes! Vajon hogyan tett rá szert? Mégiscsak jóban lehet Brossal, hogy ilyen titkos anyagot, amit Bross a tagsággal nem oszt meg, sőt még a kormánylapban a Méhészújságban sem hozat le, azt egy főkertésznek simán odaadja publikálásra?

Ki ez a Tomipapa? Ez a Tomipapa olyan mint Hofi volt a Kádár rendszerben? Ő ereszti le a gőzt? Ő súgja meg, hogy a jövő hónapban húsáremelés lesz?
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2793 Dátum: 2018. Január 31. 18:44 »
Ahogy olvasom a legszomorúbb a dologban, hogy a levélben visszautalnak az egyesület két évvel ezelőtti vagy régebbi álláspontjára. Gondolkodjatok, ki is hangsúlyozta, hogy a felfüggesztés hatására nem javult a méhegészségügyi helyzet. Na ugyan ki?
Nem is tudom. Vajon ki?
Bár nem csak az a fontos, hogy ki, hanem az is, hogy MIÉRT?

Nekem egy barátom mesélte, hogy Nyugat Európában a korruptabb tudósok is meg szoktak szelídülni és pálfordulást hajtanak végre, amikor nyugdíjba mennek. Így fogalmazott a barátom, hogy meg szokott szólalni a lelkiismeretük.

Lehet, hogy mi is Nyugat Európában vagyunk? És az is lehet, hogy az illető is követi a nyugati mintát? Honnan ment Ő most nyugdíjba? Lemaradtam valami kulcs infóról? 
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2794 Dátum: 2018. Január 31. 21:26 »
Még is csak had szóljak már bele én aki legtöbbet veszekedett vele. Már mint Tomipapával... Is.
 Valóban nehezen emészthető stílusa van. De ha pálfordulásról beszélünk Csuja, akkor bagoly mondja a verébnek, hogy nagyfejű.
 Csuja, te akkorát fordultál a kontrollcsoportos aktív tevékenységedtől, hogy azóta is el vagy szédülve.
 Ezért jó, ha az ember egyenesen tartja az irányt. Nem szédül.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2795 Dátum: 2018. Január 31. 21:42 »
Vivaldi!

Szerintem Csuja következetes és mindíg a méhészek érdekét képviseli. Most is és választások előtt is. Arról Csuja nem tehet, hogy akik most ott ülnek a választott tisztségviselői székekben,
 - nem azt csinálják amit ígértek,
 - nem tartják be választási ígéretüket,
 - amire a méhészek megválasztották őket.

Arról meg nem tehet senki, hogy te ezt még most sem látod.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2796 Dátum: 2018. Január 31. 21:58 »
Vicc:
"Ide ne menjenek be, ez egy bolondok háza. Itt mindenki bolond csak én vagyok helikopter."

Itt mindenki  egy szélkakas, csak te vagy leheggesztve. Igaz Csuja.
 Nem lehet, hogy már úgy meg vagy szédülve, hogy a forgást látod egyenesnek?

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2797 Dátum: 2018. Január 31. 22:23 »
Vivaldi!

Választások előtt szerinted mi volt Csuja véleménye a Soós ügyvédi iroda által összetákolt alapszabályról? Az, hogy tragikusan rossz.
Mi a véleménye most a Bross vezette időszakban ugyanerről az alapszabályról? Ugyanaz. Tragikusan rossz.

Választások előtt miért is szólította fel Csuja László Cserényi Pétert és Tóth Pétert lemondásra? Azért mert a neonikotinoidok ügyében nem álltak ki a méhészek érdeke mellett.
Most miért cseszegeti Csuja László Bross Pétert? Mert Bross nem tartja be a választási ígéretét és másfél éven keresztül semmi érdemi lépést nem tett a neonikotinoidok használata ellen.

Csuja a régi és a mostani vezetést is ugyanazokért a hibákért, bűnökért ostorozza.

Vivaldi! Lehet, hogy te forgolódsz túl gyorsan a már megbukott és a bukásra váró OMME elit tagjai körül?

« Válasz #2798 Dátum: 2018. Február 01. 00:42 »
Eddig két méhész kérte tőlem Zsigó Róbert válaszlevelét. Ennyire nem érdekel benneteket, hogyan is fogalmazta meg a Bayer-Syngenta lobbi 2016-ban a méhészekkel szemben az álláspontját? Téged se érdekel Attila, Anti, Laci, Zoli, Jóska stb?

Pedig olvasni kell és értelmezni és cselekedni
Geddekas Te hol jártál az elmúlt években?

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2799 Dátum: 2018. Február 01. 13:20 »
Eddig két méhész kérte tőlem Zsigó Róbert válaszlevelét. Ennyire nem érdekel benneteket, hogyan is fogalmazta meg a Bayer-Syngenta lobbi 2016-ban a méhészekkel szemben az álláspontját? Téged se érdekel Attila, Anti, Laci, Zoli, Jóska stb?

Pedig olvasni kell és értelmezni és cselekedni
Geddekas Te hol jártál az elmúlt években?
OKÉ. Mit kell tenni?

« Válasz #2800 Dátum: 2018. Február 01. 20:13 »
Geddekas!

Ezt Te írtad:
" olvasni kell és értelmezni és cselekedni"

Erre reagáltam,meg arra,hogy Te ezeket a leveleket nem ismerted.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2801 Dátum: 2018. Február 01. 20:55 »
Még egyszer leszögezném.
 Én Simon Zoltán a saját pénzemen vettem után futót 2016-ban Gödön.
 Az omme egy árva fillérrel sem támogatott, kivétel a gyógyszer cukor.
Aki az ellenkezőjét állítja, az mellékelje a bizonyítékot is.
Mert megyünk a bíróságra.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2802 Dátum: 2018. Február 01. 22:42 »
Ezt Te írtad:
Idézet
olvasni kell és értelmezni és cselekedni
Erre reagáltam,meg arra,hogy Te ezeket a leveleket nem ismerted.
Nem szégyellem, hogy nem ismertem a két írást. De ugyanígy nem ismerte rajtam kívül még 13500 méhész.

A két levél közül a Bross leveléről is csak ősszel szerzett tudomást az elnökség. Akkor szerzett tudomást, amikor Tóth Péter azt kérte az elnökségtől, hogy legyen szíves az OMME támogassa az export vetőmagot termelő cégeket és járuljon hozzá ezen a kicsi területen (sacc 30 000 ha) a neonoikotinoidos csávázást.

Tóth Péter kérésére Bross azt válaszolta - és ettől az elnökség is meghökkent -, hogy Ő már nyáron küldött tiltakozó levelet a miniszternek. De arról nem tájékoztatta az elnökséget, hogy választ is kapott a levélre.

Hogyan is került a nyilvánosság elé Bross levele és Zsigó válaszlevele? Feltételezem (de lehet, hogy nemcsak ezért), hogy Darvas professzor kérésére.

Ha 2016-ban kezembe került volna Zsigó levele, akkor már 2016 őszén indultak volna akciók ez ügyben.

« Válasz #2803 Dátum: 2018. Február 04. 13:26 »
"A két levél közül a Bross leveléről is csak ősszel szerzett tudomást az elnökség. Akkor szerzett tudomást, amikor Tóth Péter azt kérte az elnökségtől, hogy legyen szíves az OMME támogassa az export vetőmagot termelő cégeket és járuljon hozzá ezen a kicsi területen (sacc 30 000 ha) a neonoikotinoidos csávázást.

Tóth Péter kérésére Bross azt válaszolta - és ettől az elnökség is meghökkent -, hogy Ő már nyáron küldött tiltakozó levelet a miniszternek. De arról nem tájékoztatta az elnökséget, hogy választ is kapott a levélre. "

No kérem itt azért valami nem tiszta.
E/2016/7/4. elnökségi döntés alapján került a levél elküldésre ahol egyhangúlag elfogadták azt.

Üdv. jani bátya

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2804 Dátum: 2018. Február 06. 11:59 »
"A két levél közül a Bross leveléről is csak ősszel szerzett tudomást az elnökség. Akkor szerzett tudomást, amikor Tóth Péter azt kérte az elnökségtől, hogy legyen szíves az OMME támogassa az export vetőmagot termelő cégeket és járuljon hozzá ezen a kicsi területen (sacc 30 000 ha) a neonoikotinoidos csávázást.

Tóth Péter kérésére Bross azt válaszolta - és ettől az elnökség is meghökkent -, hogy Ő már nyáron küldött tiltakozó levelet a miniszternek. De arról nem tájékoztatta az elnökséget, hogy választ is kapott a levélre. "

No kérem itt azért valami nem tiszta.
E/2016/7/4. elnökségi döntés alapján került a levél elküldésre ahol egyhangúlag elfogadták azt.
Üdv. jani bátya
Hát ez nagyon érdekes helyzet. Akkor miért lobbizott 2016 szeptemberében Tóth Péter? Az elnökségi ülésekról hanfelvétel is készül, tehát vissza lehet hallgatni a 2016 júliusi és szeptemberi elnökségi ülés hanganyagát.