Minden esetre akkora a káosz, /ami nem céltalanul van így/ Hogy egy normálisabb ember, fogja a füstölőjét, kimegy az erdőbe. Telerakja taplóval, meggyújtja és helyből tökön lövi magát vele.
Vannak nagyon jó meglátásaid, amennyiben tökös vagy. Biztos jelentkeztél és részt is vettél a Szervezeti Felépítés Munkacsoport, vagy az Alapszabály Munkacsoportba. Már csak azért gondolom, hogy mindenki láthassa, ki az aki a béka segge alól 200 m-re brekeg. Mert ha nem jelentkeztél egyikbe sem, akkor tényleg csak kavarod a szart a biliben.
Ja és még valami, megláthatnád azt is hogy nem csak az erdőben van tapló.
Na akkor elmondom neked mi a dilemmám ezzel kapcsolatban.
Annyira beálltnak látom ezt a rendszert, hogy ezt megváltoztatni nem lehet.
És ez még nem is fogható teljesen Brossra, mert Mészáros sem azon volt, hogy megváltoztassa.
Tehát én úgy gondolom, hogy valakik egyszerűen borzadnak még a gondolatától is, hogy a szerkezeti felépítést, két egyesületről megváltoztassák, Független Méhész Egyesületek Szövetségére. Pedig ez egyszerű és jól működik, mint ahogy a Polgárőrszövetség meg mások is mutatják. Mert tiszta, és átlátható a felépítés.
Hogy miért arra lenne néhány tippem, de tény, hogy széllel szemben h...ozni nem lehet, és hiába fúj a szél rossz irányból, ez akkor is így van.
No már most, nem hinném, hogy ne tudná ezt odafent akárki is. A legegyszerűbb dolog lenne megcsinálni. Sokkal egyszerűbb, mint ez a kavarás ami most van. Ha akarat lenne, meg is csinálnák, ahhoz én nem kellek.
Viszont, ha most felmegyek oda, legalizálom azt amit teljesen elhibázottnak tartok, mert azt mondják, hogy lám már az is ott ül köztük, akinek meg amúgy járt a pofája még maguk közé nem vették. És úgy se tudnék semmit csinálni egymagam. A hitelességem, hogy én már ezt mondom több mint öt éve, rögtön oda. Én telesen önérdek nélkül mondom amit mondok. Nekem ebből semmilyen hasznom nem volt, és nem is lesz.
Mert senkinek ne legyenek illúziói. Senki nem lenne mellettem, különböző önös érdekek miatt. Még Csuja sem, akinek ez a rendszer ugyan úgy mint a többinek ott fönt, egész jól megfelelt, még ki nem akarták rúgni.