Gőzölgő

• 4409 válasz
  • 1715195 megtekintés
*

kiskakas

• 3249
Re:Gőzölgő
« Válasz #2490 Dátum: 2017. Március 02. 20:07 »
QUQURIQ !!!

Annyira gyerekes ez az egész Csuja kizárócskázdi!
El ....uk a sok időt ilyen baromságokkal!
Mindenki küldött idejével játszanak, szinte már évek óta!
Nagyon megköszönhette volna a régi vezetés Csujának a per visszavonását, mert azóta a már újonnan meglevő alapszabályunk is mehetett volna a süllyesztőbe...
Mert mindenki tudja, és tudta, hogy szabálytalanul lett összehívva a közgyűlés.
Ezért az OMME vezetése méhésztársi gesztusként a perköltséget is magára vállalhatta volna!
Szégyen!!!
Addig amíg az exelnök a milliókat hazavihette közgyűlési határozat nélkül!
Addig amíg a KFT pénzét (a mi pénzünket) gondatlanságból, hozzá nem értésből elfecsérelték! (milliókat)
Most meg Csuján akarják elverni a port, Mintha Csuja lenne az egészért a felelős!
El kellene kapni a felelősök golyóit, és jó meg kellene szorongatni! Egyszer már ki is lett dobva, csak muják voltunk, és nem éltünk az alkalommal!!!
Az, hogy a régi szakmai vezetés szakmátlanul megveteti az Isuzut milliókért, és ott rohad valahol!
..és aki ezeket szóvá teszi az az OMME ellensége???
A Csuja már egy megsebzett " vadkan" (bocsi Laci!) de egy két akadékoskodó, miatt az egész Kft ügy az Adóhatóságnál és a bíróságon köthet ki!
Így aztán még ráverhetik az OMME ra a milliós bírságot is!
Az meg felháborító, hogy az egész tagság előtt eltitkolják a "Sötét múlt bűneit)!
Annyi esze nincsen egyeseknek, hogy munkát adjanak Csujának, mert Ő maga szakmailag többet dolgozik mint az egész küldött társadalmunk, bele értve magamat is!

A felháborodott Kiskakas!!!

« Utoljára szerkesztve: 2017. Március 02. 20:12 írta kiskakas »

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2491 Dátum: 2017. Március 02. 20:11 »
Csuja felajánlotta Bross Péternek az Őszi Küldöttgyűlés végén, hogy ha hajlandók visszavonni az etikai eljárást, akkor nem lesz polgári per sem. Annyi gondolkodási időt kapott az egyeztetéshez, hogy az Etikai Bizottság döntése elleni fellebbezési határidő ne járjon le. De látható volt már azon a beszélgetésen is, hogy Bross is akarja a folytatást, tehát nem lesz a visszavonásból semmi.

Hát ez van. Még április 9-ig is visszavonhatják az Etikai Bizottság döntését. Erről is lehetne tárgyalni, de tárgyalási szándék továbbra sincs, mert bíznak dr. Soós ügyvédi irodában.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #2492 Dátum: 2017. Március 02. 20:15 »
QUQURIQ !!!

Ez az OMME már nem az az OMME!

Kiskakas

ui. sajnos!

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #2493 Dátum: 2017. Március 02. 20:19 »
QUQURIQ !!!

Most mi van???

74 olvasták a beírásokat és senkinek nincsen véleménye?
...erről szól a közgyűlésünk is!

Kiskakas!

« Válasz #2494 Dátum: 2017. Március 02. 20:23 »
Pedig nem kéne nagy feneket keríteni a dolgoknak!

Hibázni lehet!

A hibáról hazudni, azt nem lehet!  :D

Ezt kéne felismerni az uraknak!

Röviden ennyi!

Mert nincs másról szó már 4 éve lassan!  ;D
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

*

atya

• 1043
« Válasz #2495 Dátum: 2017. Március 02. 21:01 »
Idézet
A hibáról hazudni, azt nem lehet!
És mi van akkor ha már megtörtént? Hogyan tovább?
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #2496 Dátum: 2017. Március 02. 21:24 »
QQUQURIQ !!!

"És mi van akkor ha már megtörtént? Hogyan tovább"?

Régi világban, amikor még a becsületnek becsülete volt, már a tisztségviselői választáson sem fogadta volna el a jelöltséget az illető, illetők! (kik részt vettek és falaztak)
Ezek az emberek többet nem válhatnának közszereplővé!
" Hogyan tovább"?
..még most sem késő!!!

Kiskakas

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2497 Dátum: 2017. Március 02. 21:53 »
Én csak az egyesületi törvényt ismerem.
 Ha nem a két egyesület elvet alkalmazzák, hanem a független egyesületek szövetségének elvét, könnyebb lenne kizárni akárkit.
 De két egyesületből nem lehet, csak egyetlen módon, ha a Csuja féle egyesületben lévő minden tagot kizárnak.

Minden esetre akkora a káosz, /ami nem céltalanul van így/ Hogy egy normálisabb ember, fogja a füstölőjét, kimegy az erdőbe. Telerakja taplóval, meggyújtja és helyből tökön lövi magát vele.

*

atya

• 1043
« Válasz #2498 Dátum: 2017. Március 03. 06:35 »
Idézet
Minden esetre akkora a káosz, /ami nem céltalanul van így/ Hogy egy normálisabb ember, fogja a füstölőjét, kimegy az erdőbe. Telerakja taplóval, meggyújtja és helyből tökön lövi magát vele.
Vannak nagyon jó meglátásaid, amennyiben tökös vagy. Biztos jelentkeztél és részt is vettél a Szervezeti Felépítés Munkacsoport, vagy az Alapszabály Munkacsoportba. Már csak azért gondolom, hogy mindenki láthassa, ki az aki a béka segge alól 200 m-re brekeg. Mert ha nem jelentkeztél egyikbe sem, akkor tényleg csak kavarod a szart a biliben.
Ja és még valami, megláthatnád azt is hogy nem csak az erdőben van tapló.
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

« Válasz #2499 Dátum: 2017. Március 03. 07:14 »
"És mi van akkor ha már megtörtént? Hogyan tovább?"

Két lehetőség van!

Jaj mit tettem! Lemondok! (Szerintem ez a történet csak gerincbeültetés után lehetséges!  ;D)

Jaj mit tettünk! Visszahívjuk őket! (Szerintem ez a történet csak a hiteles tájékoztatás után lehetséges!  ;D)

Minkét esetben jól járna az egyesület!

A gyűlölködés is távozna az urakkal, és a munka is jobban haladna!  ;)

De ez már a Ti dolgotok!  :)
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2500 Dátum: 2017. Március 03. 13:05 »
Idézet
Vannak nagyon jó meglátásaid, amennyiben tökös vagy. Biztos jelentkeztél és részt is vettél a Szervezeti Felépítés Munkacsoport, vagy az Alapszabály Munkacsoportba. Már csak azért gondolom, hogy mindenki láthassa, ki az aki a béka segge alól 200 m-re brekeg. Mert ha nem jelentkeztél egyikbe sem, akkor tényleg csak kavarod a szart a biliben.
Ja és még valami, megláthatnád azt is hogy nem csak az erdőben van tapló.

Na akkor elmondom neked mi a dilemmám ezzel kapcsolatban.

Annyira beálltnak látom ezt a rendszert, hogy ezt megváltoztatni nem lehet.
 És ez még nem is fogható teljesen Brossra, mert Mészáros sem azon volt, hogy megváltoztassa.
 Tehát én úgy gondolom, hogy valakik egyszerűen borzadnak még a gondolatától is, hogy a szerkezeti felépítést, két egyesületről megváltoztassák, Független Méhész Egyesületek Szövetségére. Pedig ez egyszerű és jól működik, mint ahogy a Polgárőrszövetség meg mások is mutatják. Mert tiszta, és átlátható a felépítés.
 Hogy miért arra lenne néhány tippem, de tény, hogy széllel szemben h...ozni nem lehet, és hiába fúj a szél rossz irányból, ez akkor is így van.
 No már most, nem hinném, hogy ne tudná ezt odafent akárki is. A legegyszerűbb dolog lenne megcsinálni. Sokkal egyszerűbb, mint ez a kavarás ami most van. Ha akarat lenne, meg is csinálnák, ahhoz én nem kellek.
Viszont, ha most felmegyek oda, legalizálom azt amit teljesen elhibázottnak tartok, mert azt mondják, hogy lám már az is ott ül köztük, akinek meg amúgy járt a pofája még maguk közé nem vették. És úgy se tudnék semmit csinálni egymagam. A hitelességem, hogy én már ezt mondom több mint öt éve, rögtön oda. Én telesen önérdek nélkül mondom amit mondok. Nekem ebből semmilyen hasznom nem volt, és nem is lesz.
Mert senkinek ne legyenek illúziói.  Senki nem lenne mellettem, különböző önös érdekek miatt. Még Csuja sem, akinek ez a rendszer ugyan úgy mint a többinek ott fönt, egész jól megfelelt, még ki nem akarták rúgni.
« Utoljára szerkesztve: 2017. Március 03. 13:09 írta Vivaldi »

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2501 Dátum: 2017. Március 03. 23:10 »
Vivaldi!

Te egy tipikus fotelforradalmár vagy. Dumában nagy vagy, de arra mindíg van magyarázatod, hogy miért nem csinálsz semmit.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2502 Dátum: 2017. Március 04. 19:23 »
Azon egyetlen percig sem csodálkozom, hogy te ezt nem érted meg. Ugyan is te azt sem tudod mi a hitelesség.

*

izso60

• 573
« Válasz #2503 Dátum: 2017. Március 11. 21:36 »
Üdv.Uraim!
Reagálás a klubvezető (Nagyernyei Uram) "Etetés"rovatba belehányt írására.
Drága Uram!
Néhány fotót ha kérhetnénk,Én is és Jenő is,a február 28.i virágzásról,ahonnan a méhek bőszen hordják a virágport.
Azután kérném szépen azt is ne legyen kend oly büszke a néhai szaktanácsadó voltára,vannak jó szaktanácsadók akik azóta is betöltik nemes pozíciójukat kenddel ellentétben.
Nem akartam kitérni a tanítóm  általam nem használt kijelentésére sohasem de a kend írása mégis erre késztet.
Az Ő kijelentésének a kend 30 éves méhészeti próbálkozása a legjobb iskolapéldája.
A sok sikertelen próbálkozás maximálisan igazolja tanítóm elég nyers kijelentését,miszerint.
Fekvőben a hülye is tud!
Azt sem állítsa kend hogy soha nem mond vélemény olyanról amit nem próbált,percenként fogalmaz meg kend véleményt olyan dolgokról amit nem próbált,nem látott, de hallotta valakitől aki látta hogy hallották!
De időnként az is előfordul hogy egyik,másik írásában akár önnön magával is szembe kerül kend.
Ha kéri akkor sem keresem vissza hogy ezek hol fordultak elő,mert egyrészt időm drágább annál mintsem ilyesmire pazaroljam,másrészt már korábban megtettem hasonlót és és kendnek csak annyi hozzáfűzni valója akadt a visszakeresésre hogy (nem tudtam hogy erre gondoltál.)

« Válasz #2504 Dátum: 2017. Március 11. 21:53 »
Előkerültél te is Izso60?
Már válaszoltam az etetés rovatban.
Menj Te is oda tanulni.
Én hülyének nem nevezlek, de visszautasítom hogy az összes fekvő kaptárban méhészkedő hülye!
Előadásom címe a "Magyarországi kaptártípusok összehasonlítása az akácméz termelés tükrében."
Ha olyan kaptártípushoz érek, amivel nem értek egyet (pl.NB fészek 1/2NB méztér)előtte, mindig elmondom, hogy senkit nem szeretnék megsérteni.
Ha nem engem hülyéztél volna le, hanem valamelyik klubtagunkat, simán kitiltanálak.
Egyébként éppen 34 éve "próbálkozom" a méhészkedéssel és, hogy milyen sikerrel azt a közvetlen környezetemben lévő méhészektől érdeklődd meg.
Erre a sorodra viszont válaszolnom kell:
"Azután kérném szépen azt is ne legyen kend oly büszke a néhai szaktanácsadó voltára,vannak jó szaktanácsadók akik azóta is betöltik nemes pozíciójukat kenddel ellentétben."
Én önként távoztam, mert olyan jelentést hoztak össze rólam azok akiket 1 hónapja ismertem, hogy "Közösségbomlasztó a magatartásom."
Ez volt az a pont, amikor úgy döntöttem, hogy elég volt abból a garnitúrából.
Hála az égnek 2016. április 2-án a küldöttek is így döntöttek, és a felbujtó bukott a legnagyobbat.
Ha nem hülyézel, és értelmes ember módjára próbálsz kérdezni szívesen válaszolok.
Próbáld meg, ez most nem sikerült.
Nagyernyei Attila