Kíváncsi 111.
Talán van annyi respektem, hogy nem lehet rám fogni, bárkinek is a seggnyalója lennék. De abban igazat adok, hogy valóban elismerés illeti Nagyerdeit, és ennek a fórumnak a fenntartóit, akik megengedik, hogy kitárgyaljuk az omme ügyeit, holott ez ma már az ő érdekeikkel ellentétes. De, ne felejtsük el, ez a Méhészklub, a Méhészfórum cenzorális eljárása ellen és Mészárosék megbuktatására alakult. Én saját személyemben is támogattam ezt a fórumot, az elején, míg rá nem jöttem, nem akarnak itt sem érdemi változást, és nincs itt másról szó, mint a pénz feletti uralomról, arról a törekvésről, hogy vissza térjenek a négy év előtti Bross érába.
A Méhészfórumon az ügymenet elég lagymatag a cenzorális intézkedések, és olyan cenzor géniuszok miatt mint a Zsíros.
Jelen pillanatban onnan is mindenki ide jár át olvasni, mivel zömében ott, szeretnék fenntartani azt a látszatot, hogy a méhész szakma létezik méhész politika nélkül.
De, Politika nélkül, még egy katica bogár se létezik, mert az is politika, hogy mit irtanak és mit nem.
Ugyan is mostanság ilyen ügyekben nem lehet elfojtani a vélemény nyilvánítást, mivel biztos vagyok benne, hogy ha ezt a fórumot bezárják, azonnal keletkezik a facen egy Omme-val, és ügyeivel foglakozó oldal.
De, mint látszik itt sem azt nézitek, hogy mit írnak, hanem azt, hogy ki írja. Ugyan is ha jól olvassa az ember, szegény Mézes Mackó a Málnásban /vagy ki/, csak azt akarta megírni, hogy a rendszer rossz. Mármint az Omme felépítése rossz, ezer repedés van már rajta, és csak az uniós támogatás tartja össze, mint a düledező ház falait a neki támasztgatott, szúette gerendák. Ahelyett azonban , hogy erről vitatkoznátok vele, neki estek a személyének, hátha nem olyan rutinos vitázó mint én, és bele lehet kötni.
Uraim. Én azt mondom, vitázni kell. mert csak így léphetünk előre. Ám mindig a lényegről kellene.
Először meg kell állapítani hol a baj. Aztán, meg kell állapítani, hogyan lehetne ezt megszüntetni. Aztán nekikezdeni átalakítani. Azt hiszem, pontosan itt van már az ideje. Mert ha valamiről ötvenedszer bebizonyosodik, hogy nem működik , ki kell azt dobni a szemétre.