Semmi féle ellenszenvet nem érzek Bross iránt. Semmit. Nekem még nem ártott.
A gond az, hogy nem is használt. mert neki ez lenne a dolga, hogy használjon nekem, és 13000 méhésznek. A tevékenysége amit csinál, de, jobban mondva amit nem csinál, az ami bosszant.
No most ugye azért gondolkozzunk már el. Bárhol és bármiben, így az Omme-ban is, felmerül az a kérdés, ha a méz ára lemegy vagy tartósan alacsony, az az egymillió forintos kérdés, hogy hol a pénz?
Mert ugye azt is megmondtam előre, hogy nem fog menni az ami Bross előző ciklusaiban ment, hogy néhány látszat intézkedéssel, meg hiába való Brüsszeli tüntetéssel megúszunk 8 évet.
Most már csinálni kell majd valamit, és az a kutyát nem érdekli, hogy mi a baja ott fönt az elnöknek, mert ha nem bír csinálni semmit akkor le kell mondani.
És jelen pillanatban csak én, akinek tudvalevő nagy a pofája, kezdem el kérdezgetni, hogy hol a pénz, de megnyugtatlak benneteket, ha nem történik semmi, egyre többen fogják ugyan ezt kérdezni.
Utóiratként pedig kedves barátaim adnék egy tanácsot, a pénzeket nem feszegetném, ha nektek lennék, mert ebből még nagy botrány is lehet.