Így kezdi Izso60!
"Tisztelt Nagyernyei Attila!"
Majd így folytatja:
"Nagyernyei csak az ő vélt sérelmein siránkozik annyira hogy leszarja az elnök kérését,nyomja a süketelését mint a háborodott."
Nem gyenge tisztelet.
Nézzük mi volt a kérdésem?
Mitől is vagyok háborodott?
Hogy ne unjátok csak az egyik kérdésemet emelem ide, ami ott elhangzott, és választ nem kaptam rá.
"Tisztelt Elnökség, Tisztelt Ov tagok.
Mint tudjátok jelenleg az OMME nem közhasznú, ezt köszönhetjük Dr. Mészáros Lászlónak.
Viszont van egy küldöttgyűlési határozat amelyben a küldöttek egyhangú szavazata lapján úgy döntöttünk, hogy újra legyen az OMME közhasznú civil szervezet.
A közhasznú státusz visszaszerzésének egyik alapfeltétele a teljes nyitottság, és átláthatóság biztosítása.
Amennyiben ebben bármilyen korlátozás is van, soha a büdös életben nem leszünk közhasznúak, ez pedig ellentétes a küldöttek döntésével.
Tehát megkérem a tisztelt elnökséget tartsák be a civil törvény idevonatkozó szabályait és a küldöttek döntését.
Abban maximálisan egyet értek, hogy az elnökségi üléseket rendbontással nem szabad zavarni, a belekotyogókat, rendbontókat ki kell küldeni.
Ugyan ebbe a témakörbe tartozik a név szerinti szavazás.
Ez sem az elnökség akaratán múlik, ezt is törvény írja elő.
Aki nem hajlandó nevével vállalni a döntéseit, nem hoz felelősségteljes döntést, át kell adja a stafétát másnak, aki ezt vállalja, és a küldöttek méltónak tartják."
Tehát tisztelt Méhésztársak, aki szeretne többet tudni az OMME belső dolgairól mindenki megháborodott.
Izso60 szerint akkor itt mindenki bolond?
Én annak a híve vagyok, hogy az Országos Magyar Méhészeti Egyesület tagjai, mind jogosultak arra, hogy saját egyesületük napi dolgaiba beleláthassanak!
Kedves Izso60!
Ezt a civil törvény írja elő!
Ha megháborodsz tőle akkor is így van!
Nagyernyei Attila