Gőzölgő

• 4409 válasz
  • 1715049 megtekintés
Re:Gőzölgő
« Válasz #1545 Dátum: 2016. Szeptember 26. 17:29 »
Bükk !

Ezt írod:
"Csányi Antal,fenntartom állításom,és várom- ahogyan sok-sok
átlag méhész-történjen vagy durranjon valami.
Eddig csak lufik voltak."

Én a "tiszta vizet a pohárba" híve vagyok.
Viszont nem én döntök.
A tűzszünettel sem értek eggyet.
Egyesületen belül zárt ajtók,ülések,hangfelvételi tiltások?
Nevetséges.
Sajnos többet erről sem írhatok most.

Csányi Antal

« Válasz #1546 Dátum: 2016. Szeptember 26. 19:54 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 30. 08:43 írta kivancsi111 »

« Válasz #1547 Dátum: 2016. Szeptember 26. 20:17 »
Ezt írja Kivancsi111.
"..Egyed Árpád is az egyik legnagyobb MME-n kívüli szervezet elnöke volt. Nagy vitát folytattam vele egy éjszakába nyúló vacsorameghívás alkalmával, közös barátunk lakásán. Nem részletezném, mert nem szeretném megsérteni így a nagy nyilvánosság előtt.."
Egyed Árpád szervezete volt az utolsó aki belépett az OMME-ba!
Végig ellenállt, és az OMME ellen agitált!
Majdnem elnök lett belőle.
Fájdalomdíjként a Kft. ügyvezetőjeként csinált is annyi baklövést, hogy elég lesz kikavarni.
Talán az uszodát nem teszi tönkre.
Egy biztos, Kft.-t nem szabad rábízni.

Nagyernyei Attila

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1548 Dátum: 2016. Szeptember 27. 01:22 »
Jenő!

Nikovitz és Stork ugyanannak a gondolkodásmódnak az áldozata, ami most is nehezíti az OMME életét és aminek leglátványosabb példáját

Dr. Cserényi Péter szolgáltatja a saját cselekedeteivel. Az Ő aláírása ott van azon a határozaton, ami Stork Sándor ellen született és ami érvényét vesztette bíróság ítélettel. Éveken keresztül szerkesztett egy ma is korszerűnek számító újságot. Stork mégse kapott elismerést. És Stork ezek után se adta fel, egészen addig, amíg végül anyagilag teljesen tönkre nem ment.

Soha nem felejtem el, hogyan üldözték ki Nikovitz Tónit olyan kicsi emberek, akik csak a vezénylést várták és örültek, hogy gúnyolni lehet valakit. Ugyanezt a módszert, ugyanezt a hangulatot élhettük át a választások előtti Országos Vezetőségi üléseken és Küldöttgyűléseken. Sőt a vezénylők személye is ismerős. Emlékszem, mit tett Szabó Karcsi vezényszóra. Arra is emlékszem, hiszen saját szememmel láttam, hogy ki vezényelte. Jenő! Te ezt nem élted át. Nem tudhatod, mit jelent és mennyire méltatlan az ilyen viselkedés.

Cserényi Péter helyett most Rádi Tibor neve fog ott szerepelni majdan megsemmisülő határozatokon.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #1549 Dátum: 2016. Szeptember 27. 07:38 »
Bocsánat, hogy ismét belekotyogok.
Nikovitz Anti Bácsit idős korára és egészségi állapotára való tekintettel, (tolókocsiban van), tiszteletet érdemel.
Amikor az egyik alkalommal Dévára mentem Böjte Csabához, Anti Bácsi idejött hozzánk, és én vittem-hoztam.
Sokat beszélgettünk az OMME-s dolgokról.
Bizony, az Ő megítélése a méhésztársadalom részéről azért ilyen, mert valakiknek ez volt az érdeke.
Gondolom sokan tudják, hogy Anti Bácsi pap, és rendszeresen misézett addig, amíg egészségi állapota engedte.
Nehéz elképzelni is  azokat a rémtörténeteket amiket terjesztenek róla.
Ő a méhészeti közéletet meghatározta, az OMME történelmének része.
Mindenkinek vannak olyan tettei, amit nem biztos, hogy máskor "elkövet", de akkor, abban az időben megtörtént.
Az együtt töltött napok után nagyszerű embernek ismertem meg, aki az OMME-ról egyetlen rossz szót nem mondott.
Ha végigmennénk a 33 év alatt kinek milyen szerepe volt az OMME életében, Nikovitz Antal tisztelet érdemel.
Szekszárdon tartott előadásának az volt a címe:
"Papok a méhészek között."
Nagyernyei Attila

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1550 Dátum: 2016. Szeptember 27. 12:15 »
"Be van fejezve  a nagy mű, igen.
A gép forog , az alkotó pihen.
 Év milliókig eljár tengelyén."

Én csak hátradőlök. Olyan gyönyörű veszekedések vannak itt, hogy már provokálnom se kell.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1551 Dátum: 2016. Szeptember 27. 18:55 »
Kattintok a facebookra. Pitty, bejön.
Kattintok a méhész klubra. Pitty, bejön.
Kattintok a méhészfórumra. Pitty, bejön.
Kattintok az apródra, /utánfutót kéne vennem/. Pitty bejön.
Kattintok az Omme oldalra. Tekerés, tekerés, tekerés, a weboldal nem elérhető.
 Véletlen? Csak velem teszi? Vagy csak ez is úgy működik mint maga az Omme? Sehogy.

*

zümi

• 1382
« Válasz #1552 Dátum: 2016. Szeptember 27. 19:07 »
Az előző ciklusban (Mészi)többször volt ilyen jellegű probléma!
Attila többször jelezte is! Emlékszel Vivaldi? Néha belefér a rendszer hiba. Úgy is irhatnám, hogy nem az ön készülékében van a hiba..... :D
Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1553 Dátum: 2016. Szeptember 27. 19:10 »
Ezért írtam le. Kattintok ide, kattintok oda, a gép gyors. Egyébként is a fiam rendszergazda.
 Csak az Omme nem jön be. Vagy pikkelnek rám, vagy ez is leképezi az Omme magas szintű működését.

« Válasz #1554 Dátum: 2016. Szeptember 28. 09:35 »
Ezért írtam le. Kattintok ide, kattintok oda, a gép gyors. Egyébként is a fiam rendszergazda.
 Csak az Omme nem jön be. Vagy pikkelnek rám, vagy ez is leképezi az Omme magas szintű működését.

A Mészáros érában nagyon sok alkalommal lefagyott az omme szervere!
Akkor valahogy csendben maradtál, nem rikácsoltál!
A Bross iránt érzett utálatod már ilyen magas szinten van,hogy mindenben keresed a hibát?
Kicsit szánalmas,de Te tudod, ha neked ettől jobb napod lesz, akkor hajrá!

*

zümi

• 1382
« Válasz #1555 Dátum: 2016. Szeptember 28. 09:45 »
Idézet
A Bross iránt érzett utálatod már ilyen magas szinten van,hogy mindenben keresed a hibát?
Anubisz!
Nekem is ez jön le. Kákán is a csomót! Már Csányi. A   Csuja Lacit  is elnöknek kiáltaná ki, csak Bross ne legyen ott ahol van!
Vajon mivel lépett Vivaldi gyomrába ennyire, azt nem tudom!?
Még a privát beszélgetésük sem hozott enyhülést :-\
Megfordult a fejemben az, hogy esetleg ő szeretne lenni a mindenkori elnök? Meg van Bross utódja?
Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1556 Dátum: 2016. Szeptember 28. 10:52 »

A Mészáros érában nagyon sok alkalommal lefagyott az omme szervere!
Akkor valahogy csendben maradtál, nem rikácsoltál!

B@sszátok meg. Ilyenkor elgondolkodom, hogy nem csoda, hogy itt tartunk. Ti rosszabbak vagytok mint az ellenzővel ellátott ló. Vagy fekete vagy fehér, vagy Északi sark vagy Déli. Vagy Mészáros, vagy Bross. Én meg azt mondom, egyik se, hanem az Omme.
Ez megint egy Freudi elszólás, tőled. Mert ugye gondoljátok ti, Bross saját magának találta ki az Ommet így, /különben most ez az oka, hogy szív./ senki, de senkinek nincs joga másnak elnöknek lenni mint neki. Felállva tapsoltál már neki?
 Egyéb iránt bevallom, és ez nagy vallomás lesz, nem személy szerint van Bross ellen kifogásom. Nem a szeme nem tetszik. Inkább azok akasztanak ki akik körülveszik. Ők provokálják ki, azokat amiket leírogat az ember. Mert ugye madarat tolláról, embert barátjáról. Egészen biztos vagyok abban, hogy sok segítője és tanácsadója inkább kárára volt eddig mint hasznára. Az furcsa, hogy ő ezt nem tudja felérni ésszel. Ha neki lennék, Baldavárival meg a hasonlókkal szóba sem állnék.
« Utoljára szerkesztve: 2016. Szeptember 28. 11:07 írta Vivaldi »

« Válasz #1557 Dátum: 2016. Szeptember 28. 11:51 »
Amennyiben Csujával, Baldavárival, x,y-al van bajod, akkor azt azokkal beszéled meg! Miért a Brosst, az OMME-t támadod, ha olyanokkal van problémád, akik nincsenek benne az elnökségben, semmilyen tisztséget nem vállalnak?
Te h...e vagy Vivaldi! Ti mondtátok, a tagság így döntött!!!!, az elnök Bross, az elnökségi tagok pedig azok akiket megválasztottak! Annyiszor el lett már mondva, ez volt a felhozatal, ebből kellett dönteni, miért nem indult más az elnöki tisztségért? Amennyiben ezt nem vagy képes felfogni, arról nem tehetünk, a probléma nem a mi készülékünkben van!

Bross 1 előadását láttam élőben. Nem álltam fel, úgy tapsoltam. Viszont Mészáros 3 "előadásán" is ott voltam, tiszteletből, Őt is megtapsoltam. Na akkor most mi van?

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1558 Dátum: 2016. Szeptember 28. 14:04 »
Vivaldi azt állítja, hogy Ő a legjobb barátom. Ez nagyon érdekes. Ha Ő az én egyetlen legjobb barátom, akkor nekem már nincs is szükségem ellenségre.  ;D
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

zümi

• 1382
« Válasz #1559 Dátum: 2016. Szeptember 28. 14:26 »
Na végre! Kibújt a szeg a zsákból:-)
Örülök, hogy Brossal semmi bajod és ezt le is írtad!