Csigabiga!
Te jelentkeztél valamelyik szakbizottságba? 
Csáki Tomi, OMME adatbázis, nagyon hallgatsz!
Nem haver, nem megbízott!

Figyusz, kis arborétumi Mester-kém!
Ami a jelentkezésemet illeti a munkabizottság(ok)ba, azt Lindzzynek már megírtam. Ha a jelentkezési lapomat még nem kapta volna meg az OMME adatbázisából, az nem attól van, hogy nem küldtem el, hanem attól, hogy még nem kapta meg a Bosstól...
Ami kérdésének velejét, Csáki Tamás méhészetének miben- és hollétét illeti, azt sem az OMME adatbázisából mazsoláztam ki, hanem egy teljesen nyilvános honlapról. Nos, ez a teljesen nyilvános honlap nem csak Csáki Tamás barátjának adatait tartalmazza, hanem mindazokét, akik ezidáig nem firtatott okokból takargatni szeretnék az adataikat. Ide értem Önt, a Valakijét, a Valakijének a tesóját, Csuját, s még mindazokat, akik azon görcsölnek, hogy egy interneten kószáló személy hogyan képes az adataikhoz hozzáférni. Most először, s egyben utoljára bemutatnám: így...
www.godollo.hu/_site/doc/text2c01040171/mehnyilvantartas.xlsKattintson rá, nyissa meg bátran és ha további nyilvános adatbázisokra is kíváncsi, azokkal is készséggel szolgálok, Mester-kém. A provokációit meg nyugodtan dugja fel magának, lehet, hogy vannak, akik ájult tisztelettel kukkolják a nagy Méhészmestert, de ha nem haragszik, magamat nem sorolnám közéjük. Tudja: "Ha harc, legyen hát harc...!"
A múltkor kérdezte Jenő barátomat, hogy van-é tarsolya. Jenő régi motoros a méhészetben, nem Bross csinált belőle Valakit, hanem a maga kenyerin nőtt ilyen szépre, darabosra. Sok méhészt ismer, többet, mint gondolná, és többet tud némelyikről, mint az saját maga. Ne igen kóstúgassa, Mester-kém!
Oszt' azt "csigáz" akit akar, de én szóltam...
Szomorú magánéleti problémái és mentális görcsei miatt többen is hajlamosak vagyunk szánni Önt, de ez a szánalom sem tarthat örökké. Tudja, aki szelet vet, gyakorta vihart arat...
Látom, Nagyernyei fő-klubvezető is beszállt közben a ringbe:
"Minden írásukból árad a rosszindulat, ha pedig én konkrét eseményről, konkrét adatokat kölök, azonnal a méhészek ellensége vagyok.
Nem kell sokat várniuk, és lehull a lepel sok mindenről, amely a változás csapatát fogja igazolni."
Az az igazság, fogalmam sincs, a Klubvezető milyen "konkrét adatokat kölök", írása megint egy brossi üzenet némileg diszgráfiás interpretációjára hajaz. (Bocsi az idétlen kifejezésért, Klubvezetőnk esetében tényleg hülye szókép a "hajaz", igyekszem a lehetőségek szerint ezután kerülni, ráadásul a "Bocsi" is egy agyrém, az meg egykor Bross nickje volt a Sárgán...)
Szóval a bocsi és a hajaz visszavonva...
Atilla, ó Nagy Király!
"Az a mérhetetlen tájékozatlanság amiről itt egyesek elárulják magukat, elszomorító.
A közeljövőben ezen komoly változás fog bekövetkezni.
Tomipapa és kivancsi111-el az élen."
Ha nem vagyok indiszkrét, megkérdezném, milyen komoly változást tervezel végrehajtani Jenőn és rajtam?
Hagyd kérlek a pátoszt a büdös francba, mondd már meg a tuttit, mert szegény oldalunk még ki talál lyukadni. Mi a rossebnek van szükség ilyen "lebegtetésekre"? Ha Bross barátod megmondta a frankót, virítsad már ki, ne "csigázz" már Te is... Reményeim szerint ez megint a te nagy durranásaid egyike, de azt már volt időnk megszokni. Az "utódlás" viszont tényleg érdekelne bennünket, húzd már ki a nyuszit a cilinderedből, ó Nagy Király, ó, Nagy Varázsló!
Tudod mit? Már csak egyet kell szundikálni az elnökségi ülésig. Nem kell tőled az információ, megkérdezem Brosst egyenesben! Nem rinyálok én teneked, hogy méltóztass konkrétumokat feltenni ide, ha hinted az észt. majd a Boss megmondja. Nincs már az Egyesületünkben kussoltatás...