Tisztelt Méhésztársak!
Ismét bajban vagyok, mert nem tudom hová írhatnám elég hangsúlyosan felháborodásomat.
Az OMME honlapján, mérgelődök, gőzölgök.
Gőzöm nincs, hogy mi készteti az OMME gőgös urait arra, hogy a választások előtt pár nappal semmibe vegyenek bennünket?
Közel 14.000 méhész honlapja, egy minősíthetetlen alpári egyszerűségű, őskövület.
Több mint egy hete arra nem képesek, hogy tájékoztatót kapjunk arról, mi frász történt a pánikközpontban?
Az, hogy nincs fenológiai jelentés, nincsenek méhegészségügyi és egyéb szakmai hírek, már megszoktuk.
Hol vannak a beígért motívációs levelek, hol van egy-két soros információ, vagy ennyit sem érdemel a méhésztársadalom?
A Fekete-Fehér Méhészklub a maga egyszerűségében sokkal több információt adott a magyar méhészeknek, mint a rezsim által működtetett központi lejárató hírcsatorna.
Legalább egy átkot szórhatna Ludányi onnan is, ha nem volt elég neki az írott sajtóban.
Olyan jól elcsemegéztünk napokig a pofátlanságán, mert valljuk be egy doktortól azért kulturáltabb viselkedést várna az ember fia.
Én sallangok nélkül fogalmazhatok, mert semmi veszteni valóm.
De neki?
Legalább az OMME honlapján kértek volna bocsánatot helyette, de semmi.
Az OMME történetében példátlan választás előtt állunk, ebben megegyezhetünk.
Abban is megegyezhetünk, hogy az OMME információs oldala sokat segít Bross Péter csapatának, mert egy éjszaka különbet összehoznak majd, (ha nekik szavaznak a küldöttek bizalmat) mint a jelenlegi.
Ez nem óvodás szint, mert az oviban a gyerekek már előrébb járnak.
Egy szó mint száz, katasztrófa az OMME információ közlése, megy úgy az egész ba.da.
Különbet érdemelnénk.
Nagyernyei Attila