Gőzölgő

• 4409 válasz
  • 1715050 megtekintés
*

kiskakas

• 3249
Re:Gőzölgő
« Válasz #1200 Dátum: 2016. Március 21. 21:14 »
QUQURIQ !!!

Hát?
A hideg vizes borogatást most cseréltem le a tarajomról, mert nagyon gyorsan felforrósodott a tarajomon...
Tudjátok a közmondást?
"Ne szólj szám, (csőröm) nem fáj fejem"!!! :-[
Az idegcsillapítóm a Tyúkocskám...
Meg is ígérte, hogy ennyi hír hallatán, ami nagyon megviselt, igen kedves lesz hozzám...

A kényeztetett Kiskakas!

« Válasz #1201 Dátum: 2016. Március 21. 21:24 »
kurzsló!

Ne sajnáld, mindennek megvan a maga ideje. ;D Lámpafénynél már nem olyan jó dolgozni ;D
Úgy veszem észre lehet néha neked sem ártana ha több órából állna a nap mint 24. ;)

Üdv. jani bátya

« Válasz #1202 Dátum: 2016. Március 21. 21:29 »
Értékesíteni tudni kell!
Aranyéknak kell leadni:-)
http://www.ebay.com/itm/100-ECHTER-Akaz ... Swa39UuiaL

« Válasz #1203 Dátum: 2016. Március 21. 21:32 »
kurzsló!

Ne sajnáld, mindennek megvan a maga ideje. ;D Lámpafénynél már nem olyan jó dolgozni ;D
Úgy veszem észre lehet néha neked sem ártana ha több órából állna a nap mint 24. ;)

Üdv. jani bátya

28-al kiegyeznék! ;D

« Válasz #1204 Dátum: 2016. Március 21. 23:36 »
Értékesíteni tudni kell!
Aranyéknak kell leadni:-)
http://www.ebay.com/itm/100-ECHTER-Akaz ... Swa39UuiaL

A link helyesen: http://www.ebay.com/itm/100-ECHTER-Akazien-Honig-mit-Wabe-aus-Ungarn-500g-/351288479573?hash=item51ca6ccf55:g:gNMAAOSwa39UuiaL

Így már megnyitható.

Egyébként az értékesítő nem az Aranynektár (az a vállalkozás a kiszerelő), nem is a Golden Nectar Gmbh., hanem egy balatonlellei vállalkozás...

Egy pillanatra már azt hittem, talán Kivancsi111 lehet, de mivel tudom, hogy Jenő még várja a Takács úr által a győzelem esetére beígért háromezer körüli árat, inkább tovább olvastam...

Tegye ezt mindenki, akit foglalkoztat, hogyan lehet ilyen vonzó árat kialakítani.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1205 Dátum: 2016. Március 22. 06:46 »
Balatonlelelle Molnár Jenője ilyen jó kaocsolatokat ápol Takács Ferivel? Lehet, hogy ő a Kistakács.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #1206 Dátum: 2016. Március 22. 07:58 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 30. 08:57 írta kivancsi111 »

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1207 Dátum: 2016. Március 22. 11:35 »
Pedig, ha jól látom, akkor hunor méretű lépeket mutogat a reklámfotón és te vagy ma Magyarországon a leghíresebb hunoros méhész. Boglárlellén meg lehet, hogy az egyetlen. 
« Utoljára szerkesztve: 2016. Március 22. 11:39 írta Geddekas »
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #1208 Dátum: 2016. Március 22. 19:46 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 30. 08:57 írta kivancsi111 »

*

izso60

• 573
« Válasz #1209 Dátum: 2016. Március 22. 20:13 »
Üdv. Uraim!
Kiváncsi111!  Ezt szépen és egyértelműen megfogalmaztad a Csujáról, de ennek az "Emberfajtának" ez dicséret, kár időt vesztegeti rá,de néha kiharcol magának egy kis idő lopást csak kár az egész ráfordított időért.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1210 Dátum: 2016. Március 22. 23:05 »
Idézet
Zellerhoff Tímea sz.: Németh Tímea (an: Nagyimre Mária Magdolna) ügyvezető (vezető tisztségviselő) 8638 Balatonlelle, Rákócui F út 195.
-mint a linkben szerepel.
Ezek szerint Ő is hunoros? Neked mint legnagyobb hunorosnak tudnod kéne, hogy ki fia borja ez az ember?
Mi köze van ennek a méhészekhez? Vagy ez csak aféle rejtőzködés. És valójában csak bitorolja az Aranynektár értékesítési jogát?

A hozzászólásodból úgy néz ki, hogy te azt a nagyon-nagyon sok mázsa mézet nem hordósan értékesíted. Merthogy élénken tiltakozol a felvásárlós értékesítés ellen. Akkor meg hogyan? Kiüvegezve? Ha meg kiüvegezve, akkor meg mi ellen tiltakozol?

Egyébként meg több felvásárló több kereskedőnek is dolgozik.

Utóirat: Lehet, hogy több jószívű segítőkész barátom van nekem, mint neked, mert én mindig azt mondom rólad, hogy te egy kiváló méhész vagy és ezért elnézem neked azt az emberi hibádat amit mostani hozzászólásodban ellenem elkövettél. És még azt se kérem, hogy kérjél bocsánatot. Majd eljön az ideje, amikor rájössz, hogy csúnyán félrevezetnek téged és akkor majd magadtól megteszed.
« Utoljára szerkesztve: 2016. Március 22. 23:12 írta Geddekas »

« Válasz #1211 Dátum: 2016. Március 23. 08:03 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 30. 08:56 írta kivancsi111 »

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1212 Dátum: 2016. Március 23. 10:05 »
Idézet
Lemarházol valakit, akit nem ismersz, (én sem).
Nincs az a magyar bíró, aki a "ki fia borja" kifejezést sértésnek tekintené.

Azt mondod, hogy nem ismered ezt a faludbeli embert? Elég nehéz elhinni. Boglár se nagy település, és Lelle se. Akik meg mézzel foglalkoznak kevesen vannak. Akinek meg méze van és érdeke az értékesítés, az még kisebb létszám. Akik meg Aranynektáros cimkéjű mézet interneten próbálnak eladni, még kevesebben. Hunor lépes fotót pakolt fel reklámként. Ráadásul egy szép nagydarab ember kezében van a lép, ha jól látom. Én csak ilyen kizárásos alapon gondolkodom. De hát ha te mondod, hiszek neked, de kételkedni is jogomban áll.

Idézet
Hozzád nem mennek, mert nincs mézed
A bioméz vásárlók köre kicsi, de elégedett vagyok az igényükkel.

Idézet
Persze hogy nem mindet hordósan adom el.
Ha meg hordósan adod el és a felvásárló több kereskedőt is kiszolgál, akkor meg ne tiltakozz már annyira! Te mondtad, hogy a méznek illata van, de a pénznek nincs szaga.

Idézet
Te fel sem tudod mérni mi az a mennyiség ami mézből termelhető normális méhészetben.
Ezek szerint tényleg nem ismersz, sőt a tényeket se, ezért folyamatosan mellé lősz.

Idézet
Nagyon várom a perköltséget, amit a nyakadba Soós-znak.

Igen? :P

Idézet
Neked nincs barátod, csak a hiszékeny vagy sajnálkozó embereket képzeled annak.
A barát segít a bajban.
Én segítettem neked.
Nem vártam érte ellenszolgáltatást.
Mindenki számoljon el a saját lelkiismeretével.
Az én lelkiismeretem tefeléd nyugodt.

« Válasz #1213 Dátum: 2016. Március 23. 10:44 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 30. 08:56 írta kivancsi111 »

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1214 Dátum: 2016. Március 23. 11:59 »
Kedves Molnár Jenő méhész barátom!

Légy szíves a korrektség kedvéért az alábbit is küld szét a megszokott listádon:

Amikor az emlékezetes mérgezés történt nálad, akkor az elsők között hívtál fel engem.
Mondtam neked, hogy ezek a mérgek a növényben nem, de az állat testében gyorsan bomlanak.
Ha nem tudja meg gyorsan a Greenpeace az esetet, és a NÉBIH se tudja meg, hogy a Greenpeace már rajta van az ügyön, akkor a NÉBIH féle bizottság késve fog kimenni és égadta világon semmilyen bizonyítékot nem fog már találni.
Megkérdeztelek, hogy szóljak-e a Greenpece-seknek!
Jóváhagytad.
Azt mondtad, hogy igen szóljak, mert fogadod őket!

Szóltam nekik.
Óriási szerencsére Simon Gergely vegyész, a Greenpeace szakértője éppen Balatonon nyaralt és sovány malac vágtában ment hozzád mintát venni, mert fogadtad őt. (Igen, fogadtad és jól tetted, hogy fogadtad!)
Persze a Greenpeace azonnal ugrasztotta a sajtót is, ezért a NÉBIH nem tesze-toszáskodhatot, kénytelen volt Ő is kimenni és megtörtént a hatósági mintavétel is.

Aztán persze baszogatott téged a NÉBIH mindenféle kérdésekkel, levelekkel, merthogy a méregkeverő lobbi tolta az ügyet ezerrel hátulról.

Emlékezetem szerint pont te Jenő, te mondtál el több esetet is nekem, amikor a méhész bejelentésére nagyon késő ment ki mintát venni a NÉBIH. Arról nem is beszélve, hogy bár jogilag szabályosak, de szakmai szempontból súlyosan hibásak voltak ezek a mintavételek.