Gőzölgő

• 4409 válasz
  • 1715274 megtekintés
Re:Gőzölgő
« Válasz #1170 Dátum: 2016. Március 14. 09:20 »
Sajnos többször is!
Milyen vezető az ilyen?
Lenézi a méhészeket.
Robi szerinted miért háborgunk ?
Hiányzik ez nekem?
Nekem,Brossnak is ez jó ember barátunk volt.
Elnéztük a hibáit.
Viszont amit ebben a pár évben tesz ez nem megengedhető.
A választás arról fog szólni,hogy maradnak a méhészek továbbra
is semminek nézve Cserényi uralma alatt,vagy elindul a méhésztársadalom
Bross,Hegedűs vezetésével a demokrácia szabályai szerint.
Lehet választani.
Tegyél Te is a "jó ügy" érdekében.

Csányi Antal

« Utoljára szerkesztve: 2016. Március 14. 09:39 írta Csányi Antal »

« Válasz #1171 Dátum: 2016. Március 14. 09:58 »
Robi !

Még valami.
Hegedűs Dénes elvállalta Cserényivel szembe a jelőlést.
Nagyon jól ismeri a dont,mert a főnöke volt
Dénes az egyike a legnagyobb békeszerető embereknek.
Ő szerinted nem tudta mire számíthat ?
Neki sem hiányzik ez az egész háborúság,ahogy Brossnak
sem és Nekem sem.
Viszon Tennünk kell a demokrácia visszaállitásáért.
Ma már olyanok is látják ezt akikről Cserényi  még úgy
tudja,gondolja,hogy az Ő szekerét tolják.
Tegyél Te is!

Csányi Antal
« Utoljára szerkesztve: 2016. Március 14. 18:26 írta Csányi Antal »

*

robi 75

• 1010
« Válasz #1172 Dátum: 2016. Március 14. 10:14 »
Agresszív koma lehet, de a szaros méhészekbe ő is beletartozik.
Üdv:robi

« Válasz #1173 Dátum: 2016. Március 14. 12:15 »
Nagyszüleim mondták régen, hogy "Ha a paraszt nem szarik, az úr sem eszik."
A OMME vezetőséget is közvetlen titkos szavazással kellene választani, egy méhész, egy szavazat elvén. A küldött szerintem nem a méhészek, hanem a hellyi elnök szája íze szerint fog szavazni. Feltételhetően a hellyi vezetők, egy része  is félteni fogja a már "jól" működő kapcsolatait. Vajon mikor érkezünk el odáig, hogy a tagság is hallatni merje véleményét, és ne csak a folyosón.
Egyébként szomorúan tapasztalom, hogy már a nagypolitikát is belekeveritek, kár olyan kirohanó hozzászólásokat írni ahol megsértitek a másik oldalt. Főleg azért mert nem gondolnám hogy az itteni "ellenzék" azonos lenne a politikai ellenzékkel.
Most minden olyan méhész támogatására szükség van, akki kiáll az ügyünk mellet. Független a politikai hovatartozásától.
Méhész érdek van. 

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1174 Dátum: 2016. Március 14. 13:07 »
Idézet
A küldött szerintem nem a méhészek, hanem a hellyi elnök szája íze szerint fog szavazni. Feltételhetően a helyi vezetők, egy része  is félteni fogja a már "jól" működő kapcsolatait.
A helyi szervezet elnökének működtetnie kell a demokráciát és akkor kiszámítható a küldöttek magatartása. A küldöttgyűlés előtt a helyi szervezet tagsága a leglényegesebb napirendi kérdésekben saját gyűlésén határozza meg, hogy mit képviseljenek a küldöttek. Gödöllőn ez így van évek óta.

Idézet
Egyébként szomorúan tapasztalom, hogy már a nagypolitikát is belekeveritek, kár olyan kirohanó hozzászólásokat írni ahol megsértitek a másik oldalt. Főleg azért mert nem gondolnám hogy az itteni "ellenzék" azonos lenne a politikai ellenzékkel.
Most minden olyan méhész támogatására szükség van, akki kiáll az ügyünk mellet. Független a politikai hovatartozásától.
Méhész érdek van.

A jelenlegi OMME vezetésnek a pártpolitikai hozzáállása nagyon sokszínű. Egyáltalán nem lehet azzal vádolni, hogy csak és kizárólag csak fideszes figurák csücsülnek a székekben. Az más kérdés, hogy most éppen narancsszínűnek látszanak, de ez csak alkalmazkodás a fennálló kormányhoz.

Ha mégis úgy tűnik, hogy egyik vagy másik omme vezetőnk ízig-vérig fideszes, akkor jusson eszetekbe, hogy mondjuk Mészi Laci a vámtiszti karrierjét hány és milyen pártok potentátjai segítették addig, ahol végetért. Nem hiszem, hogy Fáskerti vagy Haász Feri, akik vállalkozók, megengedhetik maguknak az erős pártelköteleződést. És sorolhatnám a többit is. Véleményem szerint ezek az emberek, ahogy hátbadöfték Brosst a lemondást követő héten, ugyanúgy hátbadöfnék azokat a politikusokat, akik felé most a legnagyobb tiszteletet mutatják.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #1175 Dátum: 2016. Március 15. 08:58 »
Tisztelt Csányi Antal!
Köszönöm a válaszod.Nagyon szomorú,hogy ezek az indokok állnak a méhészek véleményének kizárásában az újság ügyben.De amit nem bírok felfogni,hogy mindenki ennyire retteg dr.Cserényi Pétertől.Én egy egyszerű méhész vagyok és nem értem,hogy valakinek ekkora hatalma legyen egy egyesületen belül a többi vezetőre úgy,hogy nem ő az elnök.Mivel  tudja a többi vezetőt a markában tartani?Miért kell ennyire félni tőle?Akkor az OMME-ben diktatúra van?De ha ez így van akkor lépni kell ellene!

« Válasz #1176 Dátum: 2016. Március 15. 09:09 »
Bagira!
Igen az OMME-ban diktatúra van!
Április 2-án a ezt kell eldöntenie mindenkinek, hogy merre megyünk tovább!
Pofa be, kuss nektek, Bross valójában "Kistakács" és ha rászavaztok az Aranynektáré lesz az egyesület, agyrém
gondolkodásra, vagy pedig a nyílt, méhészek véleményét kikérő, meghallgató demokratikus párbeszédre.
Eddig és vélhetően a hátra lévő két és fél hétben továbbra is azon mesterkednek, hogy mindenkit aki a változást szeretné befeketítsenek.
Többször említettem, hogy ezt hívják negatív kampánynak.
Egy elképzelés nélküli, a méhészeti ágazatnak irányt mutató programmal nem rendelkező, Brosst bolondnak, minket az OMME ellenségeinek állítanak be azért, hogy továbbra is szivattyúzhassák ki az OMME-ből a pénzt.
Nem nehéz történet ez, csak figyelmesnek kell lenni.
Ellenség képet kell kreálni, közben ők a tagság igazi ellenségei!
Bocs, hogy én válaszoltam, de Antival egy húron pendülünk, remélem ő is fog reagálni.
Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila

« Válasz #1177 Dátum: 2016. Március 15. 09:32 »
Semmi gond Attila!
De szeretném már ha valaki tényleg elmondaná,hogy miért kell mindenkinek ennyire félni dr.Cserényi Pétertől?Miért nem lehet megmondani neki,hogy nyugdíjazza magát és menjen pihenni.Miért van az,hogy ő irányítja az OMME-ét
és az OMME elnöke csak egy bábu.Magyarázza már el nekem valaki,hogy lehet egy embernek ekkora hatalma,amikor elvileg ő is csak egy beosztott ?

« Válasz #1178 Dátum: 2016. Március 15. 09:41 »
Remélem tényleg Bross Péter nyer majd és talán megint a béke honol majd a méhésztársadalomban!Persze az oda nem illők és a diktatórikusok  kivételével.Egy olyan vezetést várunk akik tényleg a méhészek javát látják szemelőt és nem a félelmük vezeti őket szavazáskor és nem az érdekek vezérelik őket!

« Válasz #1179 Dátum: 2016. Március 15. 10:21 »
  Bagira

" amikor elvileg ő is csak egy beosztott ?" 8) Egyesületnél nincs beosztott vezető, csak önként vállalás szolga módra . Az egy kérdés ,hogy miért kap illetményt!/ennyit?/ de alá fölé rendeltségnek nem volna szabad lenni. Egyenlőek vagyunk. Sajnos az egyesület vezetői gyengék, nincs stabil hátterük a szakmában ,ezért a tapasztalt róka kihasználja a helyzetet ,a csorda szellem itt is működik .Van az a tekintély szerzési mánia v az a pénz ami mozgatja a csapatot. :P :-X

Albert

« Válasz #1180 Dátum: 2016. Március 15. 10:25 »
Kösz a választ.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1181 Dátum: 2016. Március 15. 14:48 »
Cserényi valóban diktátor. Ehhez nem fér kétség. Jól manipulálja a tömeget, hangulatot kelt. Soha nem esik kétségbe. Ha bajba kerül, akkor azonnal műbalhézik.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #1182 Dátum: 2016. Március 15. 15:45 »
...De amit nem bírok felfogni,hogy mindenki ennyire retteg dr.Cserényi Pétertől.Én egy egyszerű méhész vagyok és nem értem,hogy valakinek ekkora hatalma legyen egy egyesületen belül a többi vezetőre úgy,hogy nem ő az elnök.Mivel  tudja a többi vezetőt a markában tartani?Miért kell ennyire félni tőle?Akkor az OMME-ben diktatúra van?De ha ez így van akkor lépni kell ellene!

Te szereted, ha valaki odaáll öt centire az orrodtól és lekezd ordítani Veled? Én nem, és odébbállok. Ez nem félelem, "hanem okos enged, szamár szenved."
Azt hiszem, ugyanígy vannak vele az elnökségi tagok is. Ebből aztán Ő azt hiszi, hogy Valaki. Emlékeztek, hogy zavarta ki a közgyűlés Cserényit is a múltkor a teremből? Kullogott, össze volt roskadva. Egyből nem ordítozott. Senki sem félt tőle!

Egyébként az OMME alapszabálya szerint nem is érvényes a jelölése, mert a saját tagszervezete NEM jelölte!

Hagyjátok békén szegény öreget, hadd méhészkedjen békében!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1183 Dátum: 2016. Március 15. 18:10 »
Idézet
Egyébként az OMME alapszabálya szerint nem is érvényes a jelölése, mert a saját tagszervezete NEM jelölte!
Jó lenne, ha így lenne, de én ilyen tilalmat nem látok.

Én úgy tudom, hogy csak annyi a kötöttség, hogy csak OMME tag lehet jelölt. Ha már ilyen nagy a szája Cserényinek, azt remélem, hogy tavaly befizette az OMME tagdíjat Cserényi doktor. De szóljatok, ha nincs igazam.

Jut eszembe! Haász Feri azzal is küszködik állítólag, hogy több jelölt esetében a 2015 évi OMME tagság se igazolt. Meg sokan egy motivációs levelet is képtelenek összehozni. Pedig ez is feltétel a jelöléshez. Vagyis az én értelmezésem szerint nem jelölt az, akinek nincs önéletrajza és motivációs levele. Tulajdonképpen ez a két feltétel nagyon ésszerű. Hogy a fenébe akar egy többszáz millió forintos költségvetésű és 13 000 tagot számláló szervezet élén testületi döntést hozni az olyan ember, aki ezeket a minimumokat se képes teljesíteni? Ugyanis egy ekkora szervezet irányítása során nem elég hőzöngeni, talpat nyalni, ordibálni, rosszindulatú pletykákat táplálni, szónokolni, hanem gondosan és alaposan kell gondolkodni és cselekedni. Aki saját céljait nem képes megfogalmazni, hogyan feltételezzük róla, hogy képes az OMME 13 000 emberének a közös érdekét átlátni, azt megfogalmazni és helyesen dönteni?

Vajon hányan fognak kipottyanni a listáról ilyen hiányosságok miatt?

« Válasz #1184 Dátum: 2016. Március 16. 16:57 »

"Te szereted, ha valaki odaáll öt centire az orrodtól és lekezd ordítani Veled?"

Nem szeretem.De velem egyszer tenné meg,többé nem.