A WEB kamerát, többször, azóta is felvetettem!
Ha előrelépés lesz biztosan fogtok róla tudni, egyelőre nincs előre mozdulás, mert az ülések online zajlanak.
A bolti mézárak engem nem érintenek, és ahhoz az OMME-nak továbbra sincs semmi köze.
A kereskedőket egy civil szakmai szervezet nem tudja számon kérni.
Arról miért nem írsz te sem, hogy van aki jelenleg is üvegben 1.200-ért adja vegyes virágmézet, 2.300-ért pedig az akáccímkés valamit?
Erről is az OMME elnöke tehet?
Annak örvendek, hogy kijelented....jó pártkatona vagyok!
Köszönöm.
Ezt mindig is felvállaltam, a köpönyegforgatás nem az én stílusom, akár ha csak a neokra gondolok.
Szerintem az utóbbi években az OMME marketingje példa értékű, ennyi méz és méhészeti termékre irányuló tájékoztatás, reklám még soha nem volt!
Ennek köszönhetően a hazai belső fogyasztás erőteljesen nő, ezzel párhuzamosan az üveges mézeladás is.
Ja, már akinek van még méze!
Erről is az OMME tehet, hogy szar...t, hugy--t leadja a méhész a keservesen kipergetett kiváló termését?
Kicsit legyenek tökösebbek a méhészek, és végre mondják azt, hogy ennyiért nem adom!
Sajnos vannak akik teljesen padlón vannak, és ezt a kereskedők kihasználják.
A méhészkedést úgy kell gyakorolni, hogy a nehezebb éveket is kibírjuk.
Lehet ezzel nem egyet érteni, de attól még igaz.
Aki a méhészkedésből szeretne megélni, a méz leadásakor úgy számítson, hogy abból minimum 1 évig meg kell élnie, neki és a családjának.
Erről is az OMME tehet?
Látom, érzem én is, hogy egyre nehezebb, de tegyük a szívünket a kezünkre, sok a felelőtlen méhész is.
Egy komolyabb bevétel után focipálya nagyságú TV, motor, terepjáró...most meg kölcsön kért, hogy cukrot tudjon venni a méheknek.
Ez a valóság, és sajnos a fenti sor megtörtént eset.
Nagyernyei Attila