Szia Karcsi!
Örülök, hogy megszólaltál!
Nem nekem címezted hozzászólásodat, viszont finomítanék rajta.
Az OMME vezetőinek rettenetesen csípi a szemét a Fekete-Fehér Méhészklub stílusa.
Bevallom, sokszor én is elgondolkodom azon, szabad e ilyen hangnemben fogalmaznom?
Igen Karcsi szabad!
Ezt a közszereplőknek tűrni kell, különösen akkor, ha az igazság, a valóság feltárása a cél.
Ha észrevetted, az utóbbi időben egyre kevesebb a személyeskedés, a hozzászólók konkrét eseményeket írnak le, és valós dolgokról informálják a hozzánk látogató méhésztársakat.
Most engedd meg, hogy az előbbi szabályt felrúgjam és visszakérdezzek, cseppet sem bántón.
Milyen hiteles tájékoztatás az, amikor az OV-ról készült beszámolóból Dr. Ludányi István kihagyja Fekete József alelnök, és Dr. Fendrik Péter IB tag hozzászólását?
Ennek oka van! Teljesen más így a hír, mint a valóság!
Reggeltől estig tudnám cáfolni az elnöki levél tartalmát, az IB véleményét, de nincs értelme.
Az OMME fizikailag is kettészakadt! Ez a vezetők bűne, mert az egység megtartása az Ő feladatuk.
Kérdezem én, hányszor nyújtottuk a kezünket, hogy üljünk le, beszéljük meg közös dolgainkat?
Kérdezem én, hányszor fogadták el javaslatainkat, hányszor ajánlották ugyan ezt, hogy üljünk le mondjátok el mi bajotok. Az kevés, hogy én az elnököt felhívom és sérelmezem módszereit.
Mindent megígér, de addig sem igaz amíg a telefonkagylót tartja.
Példákat soroljam?
Belefáradtam, reménytelen.
Mit mondott Tolnán, mi lett belőle?
Jól láthatóan két "pártra" szakadtunk.
Akik belelátnak a napi történésekbe, ismerik az egész rendszer működését, átlátják az egész katyvaszt, azonnal változásért kiálltnak.
Ezt nem akarja a jelenlegi vezetés, hogy valós információk jussnak el a küldöttekhez, mert az a fejükbe kerül.
Csonka Imre fogalmazott a legtalálóbban!
Színház az egész OMME!
Aki ezt megérti, tudja a dolgát.
Le kéne ülnünk, a valóságról beszélgetnünk. Jó lett volna találkoznunk Dunavarsányban.
Ekkora termelőt mit Te, biztosan érdekel mi lesz a termésével ha.......
A többit telefonon.
Végezetül. Senkit nem akar ez a csapat meggyőzni! Aki Fideszes, nem lesz MSZP-s, és fordítva.
A makacs tények ismertetése a célunk.
Bíróság, ügyészség? Egyáltalán ismeritek a jogorvoslati kérelem pontjait?
Ezek a méhészek érdekében, nem öncélúan megfogalmazott pontok.
Ha nem akarnak velünk kommunikálni, kidobnak, kirekesztenek, a véleményünk miatt megbélyegeznek, továbbra sem számíthatnak másra.
Senki nem szeret hatósághoz fordulni, nem életcél a pereskedés.
Az OMME elnöke jogi végzettségű, neki kellett volna legjobban tudnia, hogy egy szabálytalanul levezetett OV-nak mi a következménye. Vagy rá más törvények vonatkoznak?
Sajnálom.
Üdvözlettel: Nagyernyei Attila