No most ugye van a gyógyszer -cukor. van egy űrlap, azt még képes vagyok kitölteni, két érettségivel. Elviszem a szaktanácsadóhoz és kész. Ez nem olyan nagy összeg, kibírom.
Ellenben az utánfutóra előbb tavasszal engedélyt kérünk a szaktanácsadótól, hogy lehet e. Aztán keresünk egy gyártót akiknek elmondjuk, hogy utánfutó kéne , de úgy, hogy Szeptember elseje, de most már azt hiszem Augusztus elsejétől kéne számla.
Ebből az illető gyártó rögtön megtudja, hogy ez méhész támogatott utánfutó lesz. De mindig él is a gyanú perel és rá is kérdez.
És innentől kezdve valamiért, a fene se tudja miért, de mindig felmegy az ára kurvára, 600000 fölé, de az olcsóbbak sincsenek 5 alatt.
Aztán ugyan ez az után futó 1 hét múlva, /már ha el lehetne adni,/ a felét sem éri.
Én inkább elmegyek, fizetek kártyával oszt kész. Nem terhelem magam egy csomó papírmunkával, és szaladgállással. Amúgy ugye csak előre ki kell fizetnem nekem az utánfutót a saját pénzemből, és csak a másik évben utalnak pénzt. Addig oda a pénz, az én pénzem fekszik benne, ami úgy néz ki, hogy én már oda adom vásárláskor az uniós támogatást a gyártónak. Mert neki kell a pénz nekem nem. Ha igazából kiszámolom, az uniós támogatás nem is nekem jön, hanem a gyártónak. Ez igazi mézes madzagos eset.