Kedves Barátaim!
Kedves Csuja!
Szerintem elolvasva az utolsó reagálásodat amit hozzám írtál nem hiszem hogy ezek után veled érdemben tárgyalna valaki is. Se a növényvédősök se az önző méhész vezetők nem szeretik ha először szembeköpik őket utána pedig leülnének velük tárgyalni.
Kedves Lindzzy!
Szerintem én értem mit írtál le de úgy látom a legvégén nem arról szól a beszélgetésetek amiről te először írtál.
Kérlek olvasd el Csuja reakcióját amit utoljára hozzám írt akkor meg fogod érteni miért írtam le mindezt. Az előző napi reakcióiból úgy gondoltam lehet hogy értelmesen is tud tárgyalni, nem tudom mi változott meg lehet hogy ez a langy meleg tavaszi idő csalta ki az oroszlánt a barlangjából ? De azért még ne nagyon ijedjünk meg mivel a szavannán se ijednek meg az antilopok fényes nappal az oroszlánbőgéstől.Csak az a baj hogy mi oroszlánunk idegen nyelveket is beszél ezért néha fel ütöm a fejem mint egy ideges antilop mikor szamárordítást hallok.
Kedves Varjú!
Kaptár vitába kár keveredni mivel almás ládában is lehet jól és eredményesen méhészkedni. Nem a láda alakja, formálja, színe, szaga ,magassága, hossza, szélessége, űrmérete, termete határozza meg az eredményt hanem az hogy aki mögötte áll az érti e a méhészet logikáját.
Üdv: Karcsi
Ui: A jól bevált úgy nevezett hagyományos kaptáras méhészkedés sok-sok időt túl élt miközben különböző más elképzelések jöttek mentek ha életképes a Geddekas akkor csak a jött kategória de ha nem akkor majd megy.