Gödöllői üzenet-előzetes

• 211 válasz
  • 77378 megtekintés
*

Geddekas

• 5859
Re:Gödöllői üzenet-előzetes
« Válasz #195 Dátum: 2016. December 19. 20:11 »
Eddig Brossért küzdöttél. Elmész te barátom oda ahová gondolom....
Soha nem értetted, hogy miért küzdök, pedig mindig pontosan leírom. Azért nem érted, mert nem hiszed el, hogy létezhet másfajta egyesületi élet, igazi demokrácia, igazi érdekképviselet.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #196 Dátum: 2016. December 19. 21:50 »
 :o

*

bükk

• 169
« Válasz #197 Dátum: 2016. December 20. 09:00 »

Soha nem értetted, hogy miért küzdök, pedig mindig pontosan leírom. Azért nem érted, mert nem hiszed el, hogy létezhet másfajta egyesületi élet, igazi demokrácia, igazi érdekképviselet.
[/quote]

Nos a te általad képviselt "demokrácia" az úgy működik,hogy Geddekas igazat ad Csujának és mindennek úgy kell
lennie/történnie ahogy te az gondolod.
Ellenvélemény esetén indul a pereskedés fejezet.

Már korábban is céloztam rá,most másképpen leírom.
Senki nem kért meg rá,főleg nem hatalmazott fel arra,hogy az OMME irányvonalát megszabjad.
Az igazi demokrata arról ismerhető fel,hogy elfogadja a vereséget félreáll,többen megtették már.

« Válasz #198 Dátum: 2016. December 20. 09:29 »
"Az igazi demokrata arról ismerhető fel,hogy elfogadja a vereséget félreáll,többen megtették már."

Az igazi diktatúra arról ismerhető fel, hogy a demokratákat félreállítják, úgy ahogy ezt már többekkel megtették!

Vajon melyik állítás igaz az OMME-ra?  ;)

Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #199 Dátum: 2016. December 20. 10:43 »
No most.
 Elveszekedgetünk mi itt szépen, de ha belegondolunk a helyzet siralmas.
Egy egyesület akkor egyesület ha abban szeretnek benne lenni az emberek, mert kijönnek egymással, és jól érzik magukat.
 Ez az Omme meg olyan, hogy olyanok vannak benne, akik egy asztalhoz le sem ülnének, ha rájuk lenne bízva.
Csuja meg olyan személyiség, aki bárhol bármilyen egyesületben dominanciára tör, mert ahol nem ő a főnök ő rosszul érzi magát.
 Ezért vagy egyesület menne szét, vagy őt rúgnák ki.
Ergo. Csujával bármilyen egyesületesdi képtelenség. /Ezt én mondom, a barátja./

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #200 Dátum: 2016. December 20. 11:07 »
Nos a te általad képviselt "demokrácia" az úgy működik,hogy Geddekas igazat ad Csujának és mindennek úgy kell
lennie/történnie ahogy te az gondolod.
Egyelőre erre nincs bizonyítékod. Amiben ellentmondtam, azok mind a demokratikus jogok sárba tiprása miatt történtek.  Értsd a jog szót annak tartalma szerint. Vagyis tényleges jogsérelmek miatt szólaltam fel.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #201 Dátum: 2016. December 20. 11:17 »
Csuja meg olyan személyiség, aki bárhol bármilyen egyesületben dominanciára tör, mert ahol nem ő a főnök ő rosszul érzi magát. Ezért vagy egyesület menne szét, vagy őt rúgnák ki.
Ergo. Csujával bármilyen egyesületesdi képtelenség. /Ezt én mondom, a barátja./
Állításod teljesen alaptalan. Még azt is mondhatom, hogy rágalom. Csuja több virágzó egyesületnek is tagja.

Ha meg az OMME netalán szétesik, azt ti is pontosan tudjátok, hogy csakis a minisztérium akaratából történhet. Csuja egy demoratikusan működő OMME-t akar.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #202 Dátum: 2016. December 20. 13:27 »
Figyelj Csuja. Én egészen komolyan nem akarlak sértegetni, de mindig kihúzod belőlem.
 Halottam azokról az egyesületekről ahol te tag vagy vagy voltál. De, vegyük azt, hogy én azt nem hiszem el.
 De már vagy három éve vitatkozom veled, és ismerem a gondolkodás módodat. Én ebből itélek és nem abból, hogy ki mit mond.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #203 Dátum: 2016. December 20. 15:25 »
Csuja több egyesületnek volt és ma is tagja. Élete során viszont csak egyetlen egyesületből zárták ki. (Tehát a többes szám használata fölösleges, erős túlzás, mondhatom azt is, hogy rágalmazás vétsége. Az OMME-ból meg csak próbálják kizárni, de ez nem fog menni.)
Miért zárták ki?
Mert olyat kért, amit az akkori egyesületi vezetés nem mert kérni az államtól és amit aztán az új egyesületet alapítva már ki tudott harcolni a hemofiliás betegek számára és ma minden betegnek alanyi jogon jár. De ettől még a régi egyesület se halt meg. Ma is létezik, dolgozik. Persze az ő eredményeik nagyon szerények. De ennek a lemaradásnak csak és kizárólag ők az okozói.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #204 Dátum: 2016. December 20. 17:02 »
Mondtam már, ne mindig a saját fejedből lessél ki. Próbáld meg objektívan.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #205 Dátum: 2016. December 20. 20:54 »
Az objektivitáshoz szükséges ismeretanyaggal te nem is rendelkezel, tehát meg s tudod íténi objektív vagy nem objektív az írásom.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #206 Dátum: 2016. December 21. 09:02 »
 Én nem. De én nem is vagyok senki. Meg én nem is utállak. Tőlem ellehetsz. Viszont tény, hogy sokan ........... Szóval nem sokan szeretnek. Ez viszont tény.
 És ezért azért csak tettél valamicskét.
És nem arról van szó, hogy aki diktatúrát akar az utál, aki meg demokráciát az meg szeret. Viszont valószínű, hogy ez már végleg így van. És ahhoz újjá kell születni mindenkinek, hogy ez változzon.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #207 Dátum: 2016. December 21. 10:57 »
Szeret a feleségem angyalom, gyerekeim, egyesületeim tagjai és a barátaim. Ennyi nekem elég. A többi ember meg vagy semleges vagy ellenfél. Ezektől meg mit várjak? Mindenki maga dönt. Mindenki élet és halál ura. Te is. Csak a józanságodon múlik, mit teszel. És így gondolkodik Csuja is. Szerintem te is.
« Utoljára szerkesztve: 2016. December 21. 14:01 írta Geddekas »

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #208 Dátum: 2016. December 21. 14:04 »
Tudod nekem három közeli méhész kollégám és barátom,/bár azt, hogy barátom soha nem mondtuk egymásnak még éltek, mert minek/ halt meg 2 év alatt, egyik pedig az ország pontosan átellenes pontjára költözött.
 Azt is tudod, van fiam, lányom, feleségem, sőt még anyósom is. Aztán még a nővérem családja is.
 És még is azt mondom neked, mindezek mellett hihetetlenül tudnak hiányozni a barátok, főleg így karácsony táján a gyakoribb találkozások, a 3 napos sütögetés, a borozgatások és beszélgetések idején. Mert az ember így magában már olyan mintha féllábú lenne.
 De ezt valószínű csak az érti meg akinek voltak barátai. Akinek soha nem voltak az nem érzi a hiányukat.

Mert a barátok nem arra valók amire a család. A családod azok a véreid, de a barátaid azok valamilyen szinten olyanok mint te, anélkül, hogy vérségi , tehát genetikai rokonság lenne köztetek.
 És az ember nem zokogva, gyászolja őket. Nem tépi a ruháját. Hanem csak csendesen, de mindennap nehezebb kicsivel a szíve.
« Utoljára szerkesztve: 2016. December 21. 14:17 írta Vivaldi »

« Válasz #209 Dátum: 2016. December 21. 19:38 »
Vivaldi ezen írását átemelem a lélektorna rovatba.
A sok marhaság mellett tud nagyon szívbemarkolót is írni.
Az ünnep közeledtével ezt is megértük.
Szép volt Vivaldi!
Köszönjük.
Nagyernyei Attila