QUQURIQ!!!
izso60 nak szövegértési problémái vannak, tele jóindulattal, amit már megszokhattunk évek óta tőle!
„Re:Méhlegelő
« Válasz #2548 Dátum: 2022. Február 09. 20:36 »
QUQURIQ !!!
Az országot járva, azt tapasztaltam,
hogy alig lehet repcetáblákat látni!!!
Aki vándorolni akar rá, jobban teszi, ha már most kitáblázza a helyét, nehogy hoppon maradjon.
Kiskakas”
Nem azt írtam, hogy
egyáltalán nem található!!! Kedves izsó60!
Ma meg a következőket írtam!
„QUQURIQ !!!
Szervusztok!
Ma fiammal elég nagy utat tettünk meg.
Bp-ről az Osztrák határig, az egyes sztrádán, aztán Szombathely felé a határig.
Nos ezen a területen szinte csak repcetáblákat lehet látni, amerre a szem ellát!
Környékünkön sajnos semmi.
Üdv. Kiskakas”
Nem elképzelhető, hogy az ország egyik részén vetettek bőven repcét. a másik országrészben meg nem vetettek?Hol van itt a képzavar?
„Vagy úgy történhetett hogy 02.09 és 02.15 között a ragyogó időben rávertek a gazdák és vetettek a kiskakasnak repcét,hogy legalább láthasson repcetáblákat "az országot járva.

"”
Ja, és izso60 nak üzenem, hogy a Tiszántúlon még nem jártam!
Tehát mi is lehet ott?
Vagy vetettek vagy nem, csak a gyengébbek kedvéért!„
A fontosabb növények vetésterülete, 2021. június 1.A repcével hasznosított, több mint
260 ezer hektáros terület mintegy 36 ezer hektárral kisebb, mint egy évvel korábban. Napraforgót idén több mint 663 ezer hektáron termesztettek, a szójabab vetésterülete pedig közel 64 ezer hektár volt.
A repce helyett a kalászosokra szavaztak a gazdálkodók 2022 ben.A repce esetében még a 244 ezer hektáros vetési szándék is 13 ezer hektárral kevesebb, mint a 2021-ben betakarított terület. Az elmúlt öt év betakarított területének átlagától viszont közel 20 százalékkal marad el. A gabonatermesztők szerint a
244 ezer hektáros repce vetésterület túlbecsült, reálisan maximum 220 ezer hektárral lehet számolni. A kieső területeket főleg őszi árpával és búzával vetették be.”
Nem szeretné Kiskakas felásni azt a csekély 220 ezer hektárt!!!
A földművelő Kiskakas!