Nem kell semmit törölnöd!
Nem kellet volna törölnie, én is ezt mondom. Kifejezetten jellemző a semmit sem tudok, de okos akarok lenni, de még leírni sem tudom szisztémára.
További jó kocsmázást 
Ilyenkor szoktam kérdezni: elfogytak az érvek?
Engem senki nemlátott kocsmázni katonakorom óta.
Akkor még vezetékes telefon is alig volt, nem mobil.
Nincs bekapcsolva olyan funkció a telefonomon amivel megtudnám nézni a hozzászólásokat, vagy írnék bármit is bárhova. "Face" sincs. Jól láttam én azt az írást monitoron. A hozzászólók arányát tekintve valószínűnek tartom, hogy senki nem foglalkozott vele, és ha olvasta is, nem fog reagálni rá, ha méhész. A kezdő esetleg valamit megpróbálhatott volna kigondolni belőle, de azt inkább hagyom.
Azért az az 1 kerettel készített műrajnak nevezett valami, amit 3 kerettel lehet betelelni, tényleg gondoskodást igényel a telelés alatt. Én elvinném Afrikába, de a Szaharától is délebbre. Ott nem kellene fűteni az ilyesmit. Egyébként az ekkora családot el lehet küldeni SMS-ben is. Talán.
Na és az az
egyegészöttizednyi fiasítást is érdekes megfogalmazás, különösen akkor amikor nem teljes keret,
csak részben fiasos. Na ezt nem szó szerint idézem, csak amikor hazajöttem a kocsmából ezt olvastam, és erősen demens vagyis időszakos elbutulásos állapotban erre emlékszem. Vagy mégsem?
Nem volt ott semmilyen táblázat, csak valami próbálkozás. Az egy katymasz volt.
Ezért kérdeztem:
Ezt a süketelést érti valaki?
Legközelebb idézem ha hozzászólok hasonló írásodhoz. Mondom HA!