Méhészeti programok

• 1164 válasz
  • 485302 megtekintés
Re:Méhészeti programok
« Válasz #525 Dátum: 2017. Február 06. 07:39 »
Tisztelt Méhésztársak!
Természetesen lesz büfé, ahol szendvics, kávé, üdítő folyamatosan kapható.
Aki délelőtt 10 óráig leadja az ebéd igényét, Ő a rendezvény helyszínétől 50 lépésnyire, kulturált körülmények között ebédelhet.
Holnap megyek a menüről, és az árról egyeztetni.
Ma este 17 órakor Szekszárdi Méhészklub.
Ott már részleteket is fogok közölni.
Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila

*

atya

• 1043
« Válasz #526 Dátum: 2017. Február 06. 21:04 »
Hétvégén a Tavaszváróra, Kaposvárról jön valaki??
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

« Válasz #527 Dátum: 2017. Február 08. 08:57 »
Tisztelt Méhésztársak, Fekete-Fehér Méhészklub olvasók!
Óriási dilemmába kerültem, a Szekszárdi Tavaszváró Szakmai Méhésznap előadásainak felvételével kapcsolatban.
Történt ugyan is, hogy egyre több érv szól az mellett, hogy ne legyenek az előadások megörökítve.
Hamar közlöm veletek, hogy az előadók hozzájárultak a felvételhez, nem ez a probléma.
Van aki simán kijelenti, hogy nem jön, mert majd megnézi a "Youtube-on".
Az ÉLŐ közvetítést már régen elvetettük,mert akkor keretdrótozás közben néznétek a szekszárdi előadásokat.
A nem titkolt cél pedig az, hogy gyertek el minél többen a rendezvényünkre!
Emiatt került veszélybe az, hogy egyáltalán legyen e felvétel, amit pár nap múlva otthon meg tudtok nézni.
A nem egyszerű döntés az én kezemben van.
Én azt szeretném, hogy legyen minden előadás felvéve, de nagyon elbizonytalanodtam.
A méhészeti rendezvényekre egyre kevesebben látogatnak, és ez nem biztos, hogy jó irány.
Ami ismét fejfájást okoz, hogy az előadások között aktuális méhegészségügyi kérdések is szerepelnek.
Egy szabolcsi, borsodi méhész, véleményem szerint örülne a lehetőségnek, hogy láthatja a szakmai napot.
A másik.
Megnéztem az elmúlt években felvett előadásokat hányan tekintették meg.
Döbbenetes számok!
780-12.698 a szélső értékek, az előadásoktól függően.
Kérem segítségeteket, mi legyen?
Ha megígéritek, hogy eljöttök Szekszárdra, felvesszük.... ;D
Ha nem jöttök, hogy lesz vér?
A fotelban nézve, vagy a műhelyben matatva biztosan kényelmesebb.
A ÉLŐ-ben látott focirangadónak nincs párja!
Nemzetközi rendezvényünk előkészítése példátlan, aki ellátogat hozzánk, nem fog csalódni.
Az Becsei Tisza Méhész Egyesület (Szerbiából) egész vezérkara vendégünk lesz.
Nagyernyei Attila

*

zümi

• 1382
« Válasz #528 Dátum: 2017. Február 08. 09:09 »
Idézet
Ha megígéritek, hogy eljöttök Szekszárdra, felvesszük.... ;D

Attila!
Nekem már a parkolókártyám is megvan. :D
szóval ott a helyem, mellesleg minden évben a Tavaszvárón vásárolom meg a műlépem(Birinyi)...
Aki ellátogat Szekszárdra, biztosan nem fog csalódni, színvonalas rendezvényünkben :P
Vért adni sajna nem tudok, mivel még nem járt le a három hónap!!! Van kivárási idő előző véradástól!
Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

*

ata67

• 526
« Válasz #529 Dátum: 2017. Február 08. 09:43 »
Attila!
Szerintem a Méhész- Találkozó érdekét vedd figyelembe először. Ez sok ember munkája együttesen, a kitűzött céloknak teljesülniük kell. Az úgy valósul meg, ha elmennek az emberek. Én általában megnézem az előadásokat videón, ettől még el szoktam menni Szekszárdra. Az információ megosztás is fontos szempont, de amennyiben időt álló információkról van szó, azt két- három hónappal később is fel lehet tölteni a Youtube- ra. Túl kényelmesek vagyunk a mai világban, megszoktuk, hogy a szánkba adják az "információs falatokat". Nem baj az, ha valaminek van ára, el kell menni érte.
Én most a rendezvényt védeném.
Ata

« Válasz #530 Dátum: 2017. Február 08. 10:46 »
zümi Birinyi vagy öt éve nyugdijas.   Az unokaöccse csinalja . Györi Sandor
« Utoljára szerkesztve: 2017. Február 08. 10:52 írta daoli76 »

*

Kitin

• 934
« Válasz #531 Dátum: 2017. Február 08. 14:10 »
Az előadások alatt általában föl-le sétálgatnak az emberek, jönnek mennek csattognak vásárolnak stb, szerintem a többség nem azért nem megy el a rendezvényre mert megnézheti otthon is videóról.
 Csak jobb lenne felvenni, még ha később teszitek is fel a netre, mert így sokkal több méhészhez eljut az információ.
  A lehető legtöbb előadásnak videón megnézhetőnek, bárki számára elérhetőnek kéne lennie ha valóban az információ átadása a cél.

Pl az eszköz/ műlépgyártóktól sem azért nem vásárolnak mostanság annyian, mert megnézhetik otthonról is,  más probléma húzódhat ott a háttérben...

A napokban mondogatták a Paksi rádióban, hogy az ország legnagyobb méhészeti rendezvénye lesz a hétvégén Szekszárdon

*

Attila

• 285
« Válasz #532 Dátum: 2017. Február 08. 15:18 »
Ha van felvétel, olyan is meg tudja nézni, aki nem tud eljutni, mert sok idő/pénz neki az utazás, vagy nehezen mozog, fix elfoglaltsága van Tehát jó a felvétel, csak talán nem egyből elérhetővé téve, hanem esetleg egy kis "munka" árán, akkor jobban becsülhetik is.
Egy igazi, élő rendezvényt és hangulatot azonban nem pótol egy felvétel megnézése. Azt át kell élni. Mint a méhészeti gyakorlatot.

« Válasz #533 Dátum: 2017. Február 09. 05:58 »
A XIII.Szekszárdi Tavaszváró Szakmai Méhésznapon aki délelőtt 10 óráig leadja ebéd igényét 1.450 Ft-ért ebédelhet!
Menü:
Egészben sült tarja borskéregben, hagymás tört burgonyával, savanyúsággal.
Az étterembe egyszerre 50-en tudtok helyet foglalni.
Kérek mindenkit, hogy ebédigényét a földszinten, tájékoztatóval jelzett helyen jelezze.
A tagdíjbeszedés, az árváknak szánt adomány melletti pulton kaphatjátok az ebédjegyeket.
Az ÉTTEREM a főportával ellenkező oldalon található, a "Márvány teremtől" 50 méterre, a véradó helyszín alatt!
15 méhészkollégán lesz RENDEZŐ kitűző, forduljatok hozzájuk bizalommal.
Náluk lesznek az INGYENES parkolásra jogosító cédulák is.

Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila

« Válasz #534 Dátum: 2017. Február 10. 08:16 »
Tisztelt Méhésztársak!
A holnapi rendezvényünkön egy rekord biztosan megdől.
Ennyi eszközkiállító-kereskedő még soha nem jelezte részvételi szándékát.
Az is a "malmunkra hajtja a vizet", hogy Dr.Hegedűs Dénes méhegészségügyi előadása iránymutató, az ide szezon kezdetén, valamint Bross Péter elfoglaltsága miatt, két hete nem tudott elmenni Kaposvárra, így rá is sokan kíváncsiak.
Azt gondolom aki holnap Szekszárdra látogat nem fog csalódni.
Az OMME-val közösen, ennek érdekében minden tőlünk telhetőt megtettünk.
A székely anekdotás műsorát is érdemes megnézni.
Nagyernyei Attila

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #535 Dátum: 2017. Február 10. 18:33 »
QUQURIQ !!!

Kakas kukorékolás után indulunk!

Kiskakas!

« Válasz #536 Dátum: 2017. Február 10. 21:27 »
Az előadóink már a szállodában pihennek.
Mi készen állunk a méhészek fogadására.
És Ti jöttök?
Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila

« Válasz #537 Dátum: 2017. Február 11. 07:17 »
  Sajnos most nem tudunk menni , orvosi igazolásunk van. A mézet ,és az adományt majd Fehérvárra leviszem.
  Sok sikert, és jó szórakozást.

Albert

« Válasz #538 Dátum: 2017. Február 11. 18:09 »
Tiszteletem uraim!

Most voltam először a tavaszváró méhésznapon. Fantasztikus előadások voltak, nagyon szépen köszönöm. Remélem minél előbb felkerül a Youtubera. A székely atyafi anekdotáin akkorákat nevettem, hogy rám szólt a feleségem! Gratula a szervezőknek!

Üdv: Csaba

« Válasz #539 Dátum: 2017. Február 11. 20:30 »
A Szekszárdi Tavaszváró ismét szuper színvonalas volt. Köszönjük, és le a kalappal az előadók és a szervezők előtt.

A Orosz professzor, Mannapov Alfir Gabdullovics előadása nagyon érdekes volt. Sajnos a prezentáció betűi túl kicsik voltak, így nem sikerült a nézőtérről mindent elolvasni. Ha lenne mód a prezentációt elolvasásra megkapni, az nagyon hasznos lenne. Továbbá ha valaki tudja az innovációs keret lépfelületének méreteit, kérem írja meg.