Tisztelt Méhésztársak, Fekete-Fehér Méhészklub olvasók!Óriási dilemmába kerültem, a Szekszárdi Tavaszváró Szakmai Méhésznap előadásainak felvételével kapcsolatban.
Történt ugyan is, hogy egyre több érv szól az mellett, hogy ne legyenek az előadások megörökítve.
Hamar közlöm veletek, hogy az előadók hozzájárultak a felvételhez, nem ez a probléma.
Van aki simán kijelenti, hogy nem jön, mert majd megnézi a "Youtube-on".
Az ÉLŐ közvetítést már régen elvetettük,mert akkor keretdrótozás közben néznétek a szekszárdi előadásokat.
A nem titkolt cél pedig az, hogy gyertek el minél többen a rendezvényünkre!
Emiatt került veszélybe az, hogy egyáltalán legyen e felvétel, amit pár nap múlva otthon meg tudtok nézni.
A nem egyszerű döntés az én kezemben van.
Én azt szeretném, hogy legyen minden előadás felvéve, de nagyon elbizonytalanodtam.
A méhészeti rendezvényekre egyre kevesebben látogatnak, és ez nem biztos, hogy jó irány.
Ami ismét fejfájást okoz, hogy az előadások között aktuális méhegészségügyi kérdések is szerepelnek.
Egy szabolcsi, borsodi méhész, véleményem szerint örülne a lehetőségnek, hogy láthatja a szakmai napot.
A másik.
Megnéztem az elmúlt években felvett előadásokat hányan tekintették meg.
Döbbenetes számok!
780-12.698 a szélső értékek, az előadásoktól függően.
Kérem segítségeteket, mi legyen?
Ha megígéritek, hogy eljöttök Szekszárdra, felvesszük....

Ha nem jöttök, hogy lesz vér?
A fotelban nézve, vagy a műhelyben matatva biztosan kényelmesebb.
A ÉLŐ-ben látott focirangadónak nincs párja!
Nemzetközi rendezvényünk előkészítése példátlan, aki ellátogat hozzánk, nem fog csalódni.
Az Becsei Tisza Méhész Egyesület (Szerbiából) egész vezérkara vendégünk lesz.
Nagyernyei Attila