Egyszerűen nem értem mi történik.
Itt az újabb hozzászólás, hogy a méhekkel az ég világon semmi teendő nincs, csak győzzük az üres hordókat cserélgetni a pergető helységben.
Valamit én nagyon rosszul csinálok...vagy mégse?
Amikor a szűk baráti körben megbeszéljük egymás eredményeit, sőt sokszor segítünk ha a kolléga meg van szorulva a segédekkel, akkor valahogy mást szoktam hallani.
Egy méhészt sosem fogok tudni letaszítani a trónról, de őt is folyamatosan az a vád éri, hogy etet.
Érdekesnek tartom, mivel sokszor én nézem a mérlegét, de etetők nincsenek a kaptárakban.
No ő nálam a színvonal, a koronázatlan király.
Eredményeiről, vándorhelyeiről nem írok, de nyugodjatok meg, mellette itt az egész csapat csak ipari tanuló lehet, Kivancsi111-től, oszkárig, bárki.
Azért bátorkodok magasztalni, mert nem az én eredményemről, és nem az én méhészetemről van szó.
Ettől függetlenül nem vagyok rá irigy, de azt a lendületet, azt a méhészkedési dinamizmust, azt az intenzív vándorlást az ismeretségi körömben senki még csak meg sem közelíti.
Ő valóban egy más dimenzió, de nem a nyugodt emberek közé tartozik, és ez nekem nem jön be.
Más.
Ezt írja seed150 amiért egy köszönet jár!
"-Nálad nem lesz jó az akác, mert nagy a fagykár ott."
Legalább nem jönnek a nyakamra, amiért hálás vagyok neked.
Annyi kiegészítéssel, hogy akác végén megmondom milyen lett.
Annyira balfácánnak meg légy szíves ne nézzetek, hogy az üresben fogok ücsörögni.
A nyugalom mindennél többet ér, miattam ne aggódjatok!
Nagyernyei Attila