Gömbi!
Igaz nem engem szólítottál, de leírom nálam hogy van a 10-es hunorokban, ugyanúgy mint Jenőnél, oldal takarás nincs, hűtőlapom nincs, helyette marad a fólia kicsit hátra húzva. Azon erősen takarok felül, méretre vágott vastag padlószőnyeg, hungarocell, természetesen alsó kijáróm van, 12-15 négyzetcentiméter hagyva neki minimum. Az alsókijárónak jobb a hőgazdálkodása, a légcsere biztosított keskeny de széles sávban, a felsőkijárós is tocsoghat a vízben, főleg ha agyon le van szűkítve, jó esetben ha benézel látsz két léputcát. Azt is eltömik a méhek, mert ott közvetlen rájuk megy a "rossz idő, nekem rosszabb vele a tapasztalatom, az alsó kijárósak viszont csont szárazak szinte egész télen, amikor már van pára a fólián belül akkor már kell is.
Lehet valamit nem jól tudok, de ez a tapasztalatom, ha valamit elírtam majd kijavít valaki, gondolkozni-fogalmazni-leírni, hej az én agyamat ez sokszor kifekteti.
Hopp-hopp módosítok, nekem konténerben vannak a hunor rakodók, ott még sose folyt a víz a kijárón.