Köszöntő

• 321 válasz
  • 191171 megtekintés
*

kiskakas

• 3249
Re:Köszöntő
« Válasz #255 Dátum: 2016. Április 29. 21:50 »
QUQURIQ !!!

Köszöntünk körünkben Hevesi Misi!
Szurkoltunk a választáson, hogy Te legyél a külkapcsolatokért felelős "államtitkár"!
Csak 4 szavazaton múlott!!!  :o
Nem baj, lesz még alkalmad...
Lászlóffy a saját maga bemutatása helyett továbbra is Bross Pétert alázta!
Hogy tud Brossal leülni egy asztalhoz Lászlóffy???
Hogy mer a szemébe nézni???
Brossnál evett, ivott, aludt, és Ő volt az első aki "hátba szúrta"...
Meg amit az előző Apimondia elnökével is művelt???... :-[ :-[ :-[
Remélem, hogy az etikai bizottság deresére felhúzzák, egy két popi verésre...
Kedves Misi! Bocsi, kicsit elragadtattam magam, de a kakaskodó kiskakas a kakas viadalokon edződött..,,.

Érezd jól Magad! Kiskakas!

« Válasz #256 Dátum: 2016. Április 30. 06:32 »
Kedves Kiskakas,
köszönöm a köszöntést!
Nagyon élvezem az itt olvasható szakmai hozzászólásokat!
A külkapcsolatokért meg eddig is "pozición" kívül tettem szívből.
Nem ígérek túl nagy aktivitást a fórumon, nem a terepem.
De be-benézek! :-)
Üdv

« Válasz #257 Dátum: 2016. Május 21. 06:08 »
Kedves Méhészek!

Örülök, hogy idetaláltam, rengeteg érdekes információt olvashattam itt, és remélem még olvasok is.  :) Engedjétek meg, hogy bemutatkozzam röviden: Dobsa Tibor vagyok, gyermekkori álmom a méhészkedés, évek óta járok ismerős méhészekhez, eleinte csak szájat tátani, most már segíteni is. Mivel szeretnék jómagam is legalább hobbi szinten foglalkozni a méhészettel, így a közeljövőben az ismereteim tovább bővítése mellett pár családra is beruházok, így gondoltam feketén-fehéren jöhetnek a méhész közélettel kapcsolatos információk is. Munkámból adódóan (informatikus vagyok, és vállalkozásom van Romániában) magam osztom be az időmet, így lesz lehetőségem akár a hét minden napján a méhészettel foglalkozni. Köszönöm szépen, hogy értékes információkat osztotok itt meg, legyen akár szakmai, akár egyesületi stb.

További szép napot, és jó munkát kívánok mindenkinek! :)

Dobsa Tibor

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #258 Dátum: 2016. Június 05. 09:18 »
QUQURIQ !!!

Pedagógus nap alkalmából köszöntök minden méhész pedagógust!
Igaz, hogy egyre kevésbé ismerik el a munkájukat, ami egyben hálás és hálátlan feladat is!
A valamikori virág tenger, manapság már virágtalanná vált!
Azért a sok kis csillogó szem, feledteti a virágok szépségét...

Kiskakas

*

ata67

• 526
« Válasz #259 Dátum: 2016. Június 05. 18:49 »
Kiskakas!
A pedagógusok nevében köszönöm (hegedűtanár vagyok), és én is köszöntök minden pedagógust! A tanári pálya szép hivatás, különösen annak, aki rendszeresen meg tud újulni benne! Méhészek között is sokat látok ilyet.
Köszöntöm ez alkalommal a sok pedagógus vénájú méhészt, akik türelmesen, odaadóan gyakorolják e mesterség továbbadását! Azt tapasztalom, hogy sok olyan méhésztárs van, aki szereti tanítani a méhészkedést.
Üdvözlettel: Attila

« Válasz #260 Dátum: 2016. Június 05. 19:39 »
No lám. ata. Kár ,hogy nem laksz közelebb, szívesen járnék hegedűórára.. ;)

Üdv. jani bátya

*

ata67

• 526
« Válasz #261 Dátum: 2016. Június 05. 22:06 »
Jani Bátya!
Szívesen látnálak, de azt tudnod kell, hogy a hegedű tanulás legalább olyan hosszú tanulmány, mint a méhészkedés...
Attila

« Válasz #262 Dátum: 2016. Június 06. 17:30 »
Ata!
Természetesen tisztában vagyok vele mennyi időt vesz igénybe, most 23 éves lányomat sok sok évig taníttattam e hangszerre. Ma gyönyörűen játszik két féle hangszeren is. Mivel végzett pedagógus akár még meg is taníthatna csak úgy néz ki nem igazán van egymáshoz türelmünk. Én autódidakta módon tanulgatom a magam módján, s ha ki akarok kapcsolni előveszem valamelyik hegedűt és megjáratom kicsit.

Üdv. jani bátya

*

ata67

• 526
« Válasz #263 Dátum: 2016. Június 07. 07:38 »
Szia Jani Bátya!
Nem tudtam, hogy Neked ilyen ilyen bensőseges kapcsolatod van a hegedűvel.
Sok sikert a lányodnak ezen szép pályán!
Attila

« Válasz #264 Dátum: 2016. Július 13. 10:18 »
Isten éltesse neve szent napján a mi Kivancsi 111 barátunkat, Jenőt!

Maradj meg továbbra is ilyennek Barátunk, s bár szinte "mindegy", de látogass néha "haza is"!

*

sztyopa

• 116
  • Attila
« Válasz #265 Dátum: 2016. Augusztus 25. 15:53 »
Boldog születésnapot  geddekas

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #266 Dátum: 2016. Augusztus 25. 23:34 »
Köszönöm szépen.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #267 Dátum: 2016. Szeptember 02. 01:53 »
Kedves Laci, ki itt Atyánk vagy!

A tegnapi napról ugyan némileg lekésve, e késő éji órán, megtérve a dicső megváltó csatából, most szeretnélek köszönteni születésed megszentelt napja alkalmából. Kár, hogy idő előtt fel kellett adjátok Atillával, s ki sem várva a mai beígért "nagy durranás" brossi interpretációját, nem megfutamodva, de időnek előtte elhagyván a "csaták mezejét", megfosztottál annak lehetőségétől, hogy meleg öleléssel köszöntselek e szép ünnepen. Most pótolnám.

Tartson meg nekünk a Gondviselő, s adja, hogy ezután egyikünknek se kelljen "pörbe, haragba" állnia senkivel.

Isten tartson és éltessen László, s kívánom, hasonlóan fürödj a boldogságban és az elismerés fényében.

Üdv: Tamás

*

atya

• 1043
« Válasz #268 Dátum: 2016. Szeptember 02. 07:04 »
Köszönöm szépen a szép szavakat, és be kel vajam, én is hasonló problémával küzdöttem a tegnapi napon.
Hasonló szépet és jót kívánok neked én is születésed napja alkalmából. Kettő napot késve, de nem elfelejtve.  ;)

Üdv: Laci
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

« Válasz #269 Dátum: 2016. Szeptember 07. 12:05 »
Kedves Zümi!

Szeretném, ha születésed napja nem múlna el megemlékezésünk nélkül!

Isten éltessen, s noha nem mindenki szereti a harsány ünneplést, most hadd kívánjak fennen szóval:

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

https://www.youtube.com/watch?v=tE_SBUcFy-4