Szakma-politika

• 4549 válasz
  • 1984514 megtekintés
*

Geddekas

• 5859
Re:Szakma-politika
« Válasz #2805 Dátum: 2016. November 11. 15:28 »
Idézet
Olvasd már el mit írtál itt az Ésszerű atkairtás topik megnyitásánál,és hol tartasz most.
Megnézem. Akkor is oxálsavaztam és most is. Mi nem tetszik ezen?
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2806 Dátum: 2016. November 11. 15:32 »
Idézet
Hát egy biztos ahová te belépsz tagnak ott perek lesznek.
Mint írtam se munkahelyi, se szomszéddal perem még nem volt. Egyesületi közösségi érdekek miatt viszont - ha szükséges, akkor - természetesen vállom. Ez aztán óriási bűn a szemetekben. Hát ez van. Így jártál.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2807 Dátum: 2016. November 11. 15:40 »
Idézet
Tudják a perek pereket szülnek, és a vesztes az egyesület lesz mindig.
Ennél nagyobb butaságot nem is írhattál volna. A jogszerűség olyan rend, ami közmegegyezésen alapul és az állam szentesíti. A bírósági jogorvoslat mint lehetőség alkotmányos személyiségi jog. Ha az OMME testületei és váasztott tisztségviselői nem ismerik el a jog elsőbbségét és a jog követését, akkor a bíróság és az ügyészség késztetheti józan cselekedetre az OMME-t. Viszonylag békésebb a megoldás, ha nem az ügyészség lép.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2808 Dátum: 2016. November 14. 23:06 »
A jövőt a múltból kell építeni, de csak annyira, amennyire a múlt a jövőt tudja szolgáltatni. Mindenesetre a Buchinger-Vicze-Cserényi-Mészáros vonal nem követhető. Amit felépít, azt le is rombolja.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2809 Dátum: 2016. November 14. 23:58 »
A Takács-Bross-Csányi vonal viszont kötelező, igaz Csuja?

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2810 Dátum: 2016. November 15. 00:21 »
Szerinted Csuja szerint kötelező?

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2811 Dátum: 2016. November 15. 08:47 »
Szerintem igen. Ezért harcoltál, inget gatyát szaggatva a kontroll, megváltó csoportban.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2812 Dátum: 2016. November 15. 11:10 »
Marhaság. Rám nem mondhatod, hogy támogattam volna bármilyen kereskedelmi vonalat. Számoljon el mindenki a maga lelkiismeretével és nézzen a tükörbe. Bross Péterben bíztam, hogy tiszta kezű elnök lesz és ezért támogattam.

Bross Péter mostani viselkedésével kapcsolatban az álláspontom, hogy létezik kompromisszum és létezik megalkuvás. Ő már ebben a tekintetben döntött. Az átvilágítási dokumentációkat nem tette ki az asztalra. Nem mondta el a küldöttgyűlésen sem, hogy mi van ezekben az auditokban.

*

Bicska

• 601
« Válasz #2813 Dátum: 2016. November 15. 17:11 »
Mézes reggeli újratöltve...

Ma délután az ötös iskolában is kint volt az ominózus akciós plakát... Mivel ott a tanári karban sok barátom, ismerősöm van, meg fogom érdeklődni, hogy vajon lesz-e előadás, bemutató is a gyerekeknek, vagy csak az osztályfőnökökön keresztül rendelhető az akciós méz... Felmerült bennem, hogy egy ember hogy lesz majd két helyen, persze a reggeli lehet 8-10-ig. Éppen belefér..

Bicska (Szabó József)
"Vassal csorbitott csontváz-leletek
mutatják, hogy itt mivé lehetek,
ha mellemre kitüzöm jeletek, -
csirkefogók! Nem játszom veletek!"

« Válasz #2814 Dátum: 2016. November 15. 17:59 »
Nem véletlenül van az 5-ös iskolában és máshol is a plakát!Most tudtam meg,hogy a Tisztelt Kolléga MÉZVÁSÁRT szervez,jövő héten fog értékesíteni most csak felveszi a rendeléseket.Tudomásul kellene vennie,hogy a mézes reggeli nem "akciós mézvásár",ahogy a tanítókat tájékoztatták!A helyi egyesület,amelynek tagja nem tesz semmit?Lehet, náluk más is így csinálja.Ez roppant érdekes!A többiek pedig töltögetik az ajándék tégelyeket a Tolna Megyei Méhész Egyesület cimkéjével!Végre egy jó kezdeményezés,miért kell ezt is tönkre tenni?

*

Bicska

• 601
« Válasz #2815 Dátum: 2016. November 15. 18:02 »
Na akkor most hogy os van ez?! Most okoskodjon az a hozzaszolo, aki szerint ez onkoltsegi ar!!! Vegulis dupla annyit kap erte, mint amennyit a felvasalo ad.

« Válasz #2816 Dátum: 2016. November 15. 19:49 »
Nem tudtátok?
A pofátlanságnak is ára van.
Mindent nekem, a méhészek közössége meg kapja be.
Olyan helyre "lövöldözik" amely vagy 30 méhész vadászterülete!
Nagyon örülök, hogy nem náluk rontja a levegőt.
Úgyis már azt hallottam a Küldöttgyűlésen, hogy Szekszárdon 3 egyesület lett.
A Tavaszváró Méhész Egyesület nem engedi be Józsibát, aki kicsit belesült hozzászólásába.
Én tudtam miről szeretett volna beszélni, de a düh, és a bosszúvágy ennyire volt elegendő.
Majd máskor leírja, hogy jó be tudjon olvasni, előtte meg gyakorol.
Az ominózus plakátragasztó ugyan ebből a körből való.
Mi csak ajándékozzuk a gyerkőcöket, ők meg égessék magukat.
Szerintem a szeretet előrébb visz bennünket.
Nagyernyei Attila

*

Bicska

• 601
« Válasz #2817 Dátum: 2016. November 15. 19:53 »
Három egyesület??? Komolyan mondod?

*

Bicska

• 601
« Válasz #2818 Dátum: 2016. November 16. 13:55 »

« Válasz #2819 Dátum: 2016. November 16. 16:10 »
Ma beszéltem a Koller Zolival,azt mondta ma látta a plakátot,Ő szintén "etikátlan"-nak nevezte és beszélt Lengyel Péterrel azt az ígéretet kapta,hogy azonnal eltávolítják.Ehhez képest az OMME egyértelmű állásfoglalása ellenére a plakátok még mindig ott vannak.Ez elég nagy szégyen,pedig elég egyérelmű a megfogalmazás.