Nem "mutyiba" készült!
Tisztelt Méhészek!
Sokat írtam arról, hogy mennyire bosszantó az OMME titokpolitikája.
De mi a titok nyitja?
Megint alakítottak ezek az OMME-s fiúk.
Képzeljétek TITKOSÍTOTTÁK a független könyvvizsgálói jelentést.
Vagyis aláírtak nagyjaink egy olyan nyilatkozatot,hogy nem beszélnek arról ami ránk tatozik, tehát kaptak egy közös szájzárat.
Én azt nem tudom megérteni, hogy az OV tagokat, küldött-társaimat ez a tény nem zavarja?
Azt is tudom mi a titok oka, de arra várok, hogy megnyíljanak az OMME szócsövei.
Bizony a levelem betalált. Mint tudjátok, abban kérem az OMME elnökét, hogy adjon választ arra, mi az oka, hogy az EB a Kft.-t nem vizsgálta, valamint olyan beszámolót fogadtatott el a küldöttekkel (már aki megszavazta), amit ő maga sem látott.
Tehát azért titkolóznak, mert a Kft. nem "virtuális" 8 milliós plusszal, hanem ettől sokkal több mínusszal zárta a pénzügyi mérleget, és még mindig nincs vége!
Elő Kft. meg OMME Magyarország Kft. csűröm-csavarom, ide rakom, oda rakom, aztán lebukom?
Hamarosan beszélni fognak ezek a fiúk, csak még nem tudják.
Az OMME Kontroll Csoport tagjai egy OMME-ért aggódó,elkötelezett társaságból állnak.
Most már nem kérünk!
Követeljük, hogy a tagdíjainkból eltartott urak tárják elénk a titkaikat.
Teljes nyilvánosságot akarunk!
Ők ezt fenyegetésnek élik meg, és mással sem foglalkoznak,mint átkozzák azokat akik követelik, hogy ne legyen zárt ajtó, ne legyen Titok.
Ha ez így megy tovább ők fogják követelni, hogy
"Nyissák ki!"
Nagyernyei Attila