Mézmarketing / Mézhamisítás / Mézárak

• 3173 válasz
  • 1209195 megtekintés
Re:Mézmarketing / Mézárak
« Válasz #135 Dátum: 2014. Augusztus 04. 22:35 »
Tőlem is ennyiért vitték a múlt héten.

*

zümi

• 1382
« Válasz #136 Dátum: 2014. Augusztus 04. 23:06 »
Sziasztok!
Virág méz felvásárlási ára: 855 Ft/kg Golden Nectar!

jani bátya Én ennyiért passzoltam el!

Üdv:Zümi
Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

« Válasz #137 Dátum: 2014. Augusztus 15. 07:10 »
Tudtátok, hogy Romániában 900 Ft/kg a virágméz felvásárlási ára?
Tudtátok, hogy Franciaországban 9,5 Euro/Kg a jó minőségű akácméz felvásárlási ára?
A francia méhészek ennyit kapnak kevéske termésükért.
Mi akkor nem 12.500 lennénk, hanem 120.000-en.
Most döntsétek el, hogy jó e az itthoni ár.
Nagyernyei Attila

« Válasz #138 Dátum: 2014. Augusztus 15. 22:49 »
Tudtátok, hogy a neonikotinoidok pusztítják a méheket?
Ha nem így lenne, akkor 2 millió méhcsalád lenne Magyarországon, nem 1 millió.
Most döntsétek el, jó-e az OMME vezetés álláspontja...
 ;D

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #139 Dátum: 2014. Augusztus 16. 00:17 »
Már rég eldöntöttem. A tréfát nem akarom érteni.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #140 Dátum: 2014. Augusztus 16. 07:05 »
Pink panther!
Ahhoz képest, hogy írástudó vagy, az olvasással még gondjaid lehetnek.
Nagyon egyirányúak a gondolataid. Lehet, hogy közöd van a monitoringhoz, hogy ennyire véded a bűnös szemléletet?
Egy kicsit tekints ki a világa, vagy olvasd el a MÉHÉSZET-ben Takács Ferenc cikkét, és rájössz, hogy politikai okok miatt "kellett" azt nyilatkozni vezetőinknek, hogy a csávázó szerek annyira ártalmatlanok, hogy a diákbüfékben fogják energiaital helyett kínálni.
Szégyen ez a befelé fordult hozzáállás, a vegyszerlobbi kiszolgálása.
Te nem vagy méhész? Hol élsz? A Holdon?
Ott lehet még nincs gond a méhekkel.
Nagyernyei Attila
« Utoljára szerkesztve: 2014. Augusztus 16. 07:10 írta Nagyernyei Attila »

« Válasz #141 Dátum: 2014. Szeptember 03. 21:42 »
Szép estét mindenkinek!
Az akácméz felvásárlási ára 1670 Ft!
A virágméz felvásárlási ára: 850 Ft.

Nagyernyei Attila

« Válasz #142 Dátum: 2014. Szeptember 04. 19:00 »
No úgy látom azért alakul a hungarikum ára.
Még várok vele egy kicsit, mielőtt a "tőzsdére" viszem. :D
A vegyes is alakulhatna még egy kicsit.
A vaddohány milyen áron van?

Üdv. jani bátya

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #143 Dátum: 2014. Szeptember 04. 22:14 »
2500 Ft-ért adom a 730 mml-es üveg akác vagy hársmézet. Van rá vevő.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #144 Dátum: 2014. Október 09. 21:31 »
QUQURIQ!!!

Ugye a mézmarketingre szánt pénzről is esik szó az OV-n?
Mert mire is szánta a közgyűlés???
Ki is rendelkezett máshogy?
Mennyi is volt ez az összeg?
Kinek a tagdíjából került oda?
Ki tudott még róla?
Az IB is megszavazta?
Ki, kik kapták?
Juj de sok már megint a kérdésss!
Már kérdezni sem merünk, mert rögtön kiderül valami...

A kérdéses Kiskakas!

« Válasz #145 Dátum: 2014. Október 19. 19:28 »
Németországban egy áruházban készítettem a következő képet.
Fél kilós üvegekben vannak a mézek, zömében a Német Méhész Egyesület egységes címkéjével.
Nálunk ezt nem sikerült megoldanunk. Talán jobb is. Simán összevesznénk rajta.
Olyan 307 forintos árfolyammal számoljatok.
Nagyernyei Attila

« Válasz #146 Dátum: 2014. Október 22. 14:21 »
1700-at hallottam legutóbb egy felvásárlótól akácra. Valaki értesült már többről?

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #147 Dátum: 2014. Október 22. 16:07 »
Létezik 1800 Ft-os ár is az akácra.

*

zümi

• 1382
« Válasz #148 Dátum: 2014. Október 24. 20:19 »
                                                         Mire is jó az erdeti termelői mézünk?
"Nincs rá gyógymód!” Ez az a mondat, amit számos daganatos beteggel közöl az orvos. Volt egy férfi, aki nem hitt orvosának, szembeszállt a daganattal és meggyógyult.

Elmeséljük Ante Kreisch történetét, aki nem hitt az orvostudománynak és meggyógyította önmagát.
“tüdőrákot diagnosztizáltak nálam, a horvát orvosok szerint nem volt sok földi napom hátra. Miután áprilisban elhagytam a kórházat, nyáron egy teljesen más ember lettem. Az orvosaim pedig értetlenül álltak a kezükben az eredményekkel, amelyek az egészségemet igazolták. Mivel akkor már csak kis mértékben volt jele a ráknak, az orvosom azt mondta, folytassam, amit elkezdtem, kíváncsi ugyanis az eredményre. Folytattam, ma pedig teljesen egészséges lettem. Az emberek a világkülönböző pontjairól jönnek hozzám tanácsért,  hiszen ők is remélik a gyógyulást. A remény, amit a szemükben látok pedig elég erőt ad ahhoz, hogy bátran megosszam gyógyulásom titkát a világgal. Örömömre a receptem képes volt már másokon is segíteni!”
Még mindig nagy meglepődést okoz, hogy napról-napra mennyi ember kezd el újból hinni a természet erejének és választják különböző betegségekre a természet csodáit. Kreisch gyógymódja tele van természetes összetevőkkel, amiben a legmeglepőbb, hogy szinte minden összetevőjével találkozunk minden nap. A hivatalos orvoslás természetesen nem hisz ezekben a gyógymódokban, azonban egyre több cáfolat születik erre. Egy bosnyák nő például hasonló összetevőkkel gyógyította meg magát, az “orvosságnak” köszönhetően 20 intenzív osztályon eltöltött nap után egészségesen tért haza családjához.
Íme a NAGY RECEPT

Szükségünk lesz egy nagyobb méretű gyömbérre, amit reszeljünk le és keverjük össze 500ml mézzel. A mézzel kapcsolatban fontos, hogy ne bolti,hanem házi mézet vásároljunk! Ebből az elkészített elixírből együnk naponta 3-4 alkalommal. Az is fontos továbbá, hogy ne fém tárggyal nyúljunk bele, hanem fakanalat használjunk. 4 nap után az eredmény több betegnél javulni kezdett. A kúra alatt fontos, hogy higgyünk is a gyógyulásban, ne hagyjuk, hogy a depresszió győzzön felettünk.

Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

« Válasz #149 Dátum: 2014. November 04. 19:21 »
Tegnap eladtam az idei hungarikum akácmézemet. 1800ft/kg áron.
A vaddohány ára 1300 ft/kg.
Vegyes méz ára 850 ft/kg.

Üdv. jani bátya