Tisztelt Méhészklub Olvasók!
A Fekete-Fehér Méhészklubon ezennel elkezdődik a paradigmaváltás!
Soha nem gondoltam volna, hogy ez az általam létrehozott honlap a magyar méhészeti közéletet ennyire befolyásolja.
Óriási megtiszteltetés ért, mikor kiderült, hogy az elnökség szinte össze tagja ezen a honlapon csüng.
Mielőtt hazaértem volna felhívott Bross Péter, és elmesélte, amikor elmentem arról is szó volt, hogy engem és honlapomat teszik felelőssé a kialakult helyzetért.
Megkért, hogy váltsak stílust a béke érdekében.
Kíváncsian várom, hogy az elnökség azon tagjai akikről írásaink nagy része szólt, miként fognak paradigmát váltani.
Mivel ez a honlap ilyen kiemelt szerepet kapott, kicsit nagyobb súlyt fogok helyezni a szakmai rovatokra.
Amiket eddig itt leírtam, azért teljes mellszélességgel vállalom a felelősséget.
Azt elismerem, hogy néha fogalmazhattam volna finomabban is, de az nem az én stílusom.
Ma az elnökségi ülésen, az elnökség tagjai megkapták a Kft.-ről készült könyvvizsgálói jelentést.
Mi a hallgatóság csak apró morzsákhoz jutottunk, de szünetben kértem Ficzere Péter EB elnököt, hogy ha megismeri az anyagot az EB valamit reagáljon rá.
A nagy durranás az lett volna ha nyilvánosságra hozzák az abban foglaltakat, ami engem is igen érdekelt volna.
Sokáig küzdöttem azért, hogy a méhészek megtudhassák az OMME belső történéseit, ezt sokszor élesen követeltem.
Most a létrejövő Alapszabály Munkacsoport, valamint a Szervezeti Felépítés Munkacsoport felelőssége, hogy az OMME melyik utat választja.
Én továbbra is a teljes nyilvános ülések mellett török pálcát, hogy a méhészek láthassák élesben az érdemi munkát.
Amennyiben az egyesület érdekeit sértő dolgok kerülnek szóba, ma is megkértek, hogy ezt még le se írjam.
Megértettem, és nem kívánok akadályt gördíteni annak, hogy végre elkezdődjön a szakmai munka.
Azért teljesen nem "Zöldültem meg", de Bezzeg Lacinak is igazat kellett adnom, hogy ez a stílus nem vezet sehova.
Én léptem, és üzenem mindazoknak akiket érint, visszaveszem magam a béke érdekében.
Tisztelettel:
Nagyernyei Attila