OMME IB, EB, OV, Küldöttgyűlés események

• 1411 válasz
  • 461882 megtekintés
*

kiskakas

• 3249
Re:OMME IB, EB, OV, Küldöttgyűlés események
« Válasz #165 Dátum: 2016. Július 14. 11:48 »
QUQURIQ !!!

Lehet, hogy a kamera jelenléte a gatyaletolást is felvette volna?

Kiskakas

« Válasz #166 Dátum: 2016. Július 14. 21:31 »
Kiskakas :) Ez övön aluli volt :P :D ;D :)

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #167 Dátum: 2016. Július 14. 21:33 »
QUQURIQ !!!

Az "öv" lecsúszott, a gatya meg követte...

Kiskakas

« Válasz #168 Dátum: 2016. Július 14. 21:33 »
Hihetetlen..................................... de elhiszem  :o ??? ::)

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #169 Dátum: 2016. Július 14. 21:37 »
QUQURIQ !!!

Azért az előző "smile nyelve igen csak kilóg!
Vajon mire vár??? :o

Kiskakas

« Válasz #170 Dátum: 2016. Július 14. 21:57 »
Állítólag vannak/voltak bent illetékesek, akik erre jobban tudják választ :D

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #171 Dátum: 2016. Július 14. 22:01 »
QUQURIQ !!!

Nem egy épületes látvány volt, néha még éjjelente felsírok... :-[

Kiskakas
« Utoljára szerkesztve: 2016. Július 14. 22:13 írta kiskakas »

« Válasz #172 Dátum: 2016. Július 14. 22:03 »
Kár, hogy I....néni  nem pont akkor toppant be a kávéval.
 ;D :P
Nagyernyei Attila
« Utoljára szerkesztve: 2016. Július 15. 07:04 írta Nagyernyei Attila »

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #173 Dátum: 2016. Július 14. 22:12 »
QUQURIQ !!!

Miért akarod a vesztét? ;D

Kiskakas

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #174 Dátum: 2016. Július 15. 08:59 »
Úgy látom, hogy Mészáros Laci most igyekszik a realitások talaján állni érveléseiben és csapattagként viselkedni. Természetesen álláspontja sok alapvető kérdésben téves vagy előítéletes, de elviselhetően szólal meg. Azt hiszem, hogy az OMME elnöki szék túlméretezett volt számára. Cserényi doktor viszont foglalkozik alapvető viselkedési normák betartásávall. Még szerencse, hogy nem került be az OMME elnökségébe.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #175 Dátum: 2016. Szeptember 01. 21:14 »
A mai OMME Intéző Bizottsági ülés után kik maradtak az OMME irodában legutolsóként? Tomipapa kertészbácsi, Dr Mészáros László elnökségi tag, Mészáros József OMME ügyvezető.

Ja. Arról se felejtkezzünk meg, hogy Tomipapa az ülés végén Bross Péter elnöknek címezve hozzászólását bejelentette, hogy ha így megy tovább minden, akkor a jelenlegi választott tisztségviselők részben vagy egészben nem fogják a mandátumukat kitölteni. Senki sem döbbent meg ezen a bejelentésen.

Mit mondjak a mai IB ülésről? Az OMME-t jelenleg 6:5 arányú IB szavazások révén a Mészáros emberei vezetik. Szerintem Cserényi azért viselkedett oly szerényen más alkalomhoz képest mert látta, hogy minyő jó ez így.

Tényleg jó?
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #176 Dátum: 2016. Szeptember 01. 21:32 »
.
« Utoljára szerkesztve: 2016. Szeptember 01. 21:59 írta Texas Ranger »
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

« Válasz #177 Dátum: 2016. Szeptember 01. 21:51 »
Tisztelt Méhészklub Olvasók!

A Fekete-Fehér Méhészklubon ezennel elkezdődik a paradigmaváltás!
Soha nem gondoltam volna, hogy ez az általam létrehozott honlap a magyar méhészeti közéletet ennyire befolyásolja.
Óriási megtiszteltetés ért, mikor kiderült, hogy az elnökség szinte össze tagja ezen a honlapon csüng.
Mielőtt hazaértem volna felhívott Bross Péter, és elmesélte, amikor elmentem arról is szó volt, hogy engem és honlapomat teszik felelőssé a kialakult helyzetért.
Megkért, hogy váltsak stílust a béke érdekében.
Kíváncsian várom, hogy az elnökség azon tagjai akikről írásaink nagy része szólt, miként fognak paradigmát váltani.
Mivel ez a honlap ilyen kiemelt szerepet kapott, kicsit nagyobb súlyt fogok helyezni a szakmai rovatokra.
Amiket eddig itt leírtam, azért teljes mellszélességgel vállalom a felelősséget.
Azt elismerem, hogy néha fogalmazhattam volna finomabban is, de az nem az én stílusom.
Ma az elnökségi ülésen, az elnökség tagjai megkapták a Kft.-ről készült könyvvizsgálói jelentést.
Mi a hallgatóság csak apró morzsákhoz jutottunk, de szünetben kértem Ficzere Péter EB elnököt, hogy ha megismeri az anyagot az EB valamit reagáljon rá.
A nagy durranás az lett volna ha nyilvánosságra hozzák az abban foglaltakat, ami engem is igen érdekelt volna.
Sokáig küzdöttem azért, hogy a méhészek megtudhassák az OMME belső történéseit, ezt sokszor élesen követeltem.
Most a létrejövő Alapszabály Munkacsoport, valamint a Szervezeti Felépítés Munkacsoport felelőssége, hogy az OMME melyik utat választja.
Én továbbra is a teljes nyilvános ülések mellett török pálcát, hogy a méhészek láthassák élesben az érdemi munkát.
Amennyiben az egyesület érdekeit sértő dolgok kerülnek szóba, ma is megkértek, hogy ezt még le se írjam.
Megértettem, és nem kívánok akadályt gördíteni annak, hogy végre elkezdődjön a szakmai munka.
Azért teljesen nem "Zöldültem meg", de Bezzeg Lacinak is igazat kellett adnom, hogy ez a stílus nem vezet sehova.
Én léptem, és üzenem mindazoknak akiket érint, visszaveszem magam a béke érdekében.
Tisztelettel:
Nagyernyei Attila

« Válasz #178 Dátum: 2016. Szeptember 02. 18:46 »
Megjegyzem, a nyilvánosság sosem káros, mert elősegíti a valóság megismerését. Korrekt,  részletes egyesületi tájékoztatás esetén, mindkét méhész fórum okafogyottá válna.Nem a tükör a hibás ha nem szép a kép.
« Utoljára szerkesztve: 2016. Szeptember 02. 19:02 írta Malya Péter »

« Válasz #179 Dátum: 2016. Szeptember 03. 16:35 »
Klubbvezetőnknek!
Ha két embert is közelebb hoz ez a változás a Klub életében akkor üdvözölni kell a beismerést.
Eddig nem igazán írtam ,azt sem ígérem hogy ezután csak tőlem lehet olvasni , de jót tesz a passzív tagoknak a "nyugodt" légkör.
Üdvözölve a változást!
Janóka