Tisztelt Vivaldi!
Igaz nem nekem szegezted a kérdést, hanem Geddekasnak, viszont nem tudom megállni, hogy a véleményemet ne fejtsem ki.
Geddekassal nem egyeztettem, mindig is a saját gondolatomat közöltem, most is ezt teszem.
Erre a két, általad írt sorra kívánok reagálni:
"Valahogy még mindig nem jöttem rá, hogy a te jó szándékod miben merül ki.
Légy szives foglald már nekem pontokba, mer én csak azt látom, hogy annyira futja belőle, hogy az omme vezetést el kéne zavarni."
A jó szándéka abban merül ki, hogy folyamatosan felhívja a figyelmet az OMME vezetés szabálytalanságaira, és ha az Ellenőrző Bizottság nem lép, jogi úton keresi azt a megoldást, ami véleményem szerint a méhésztársadalom érdeke.
Mivel Csujának van már egy első fokon megnyert ügye, ahol a bíróság neki adott igazat, és ha másodfokon sem döntenek másként, nem kell az OMME vezetést elzavarni.
Mennek ők maguktól!
Nagyon furcsállom Vivaldi ezt a hozzáállásodat.
Valójában azoknak a pártjára állsz, akik fittyet hánynak az OMME alapszabályára?
Szerinted az nem jó szándék, ha valaki erre felhívja a figyelmet?
Milyen módszer az, hogy lefoglalnak számítógépeket, mondvacsinált okkal?
Ezzel az OMME elnöke magának sokkal nagyobbat ártott, mert le sem tudja magáról mosni a bosszúálló jelzőt!
Egy sértődött ember, aki nem tűri ha kritizálják.
Pedig ad rá bőven okot!
Közhasznúság elvesztése, 8,5 milliócska eltitkolása, zárt ajtók!
Nem kéne még pezsgőt bontani, hogy valaki olyant kihúztak a sorból aki veszélyes rájuk!
Mi van ha a fagyi visszanyal?
Nem tudom, hogy kire vagytok büszkék Vivaldi, ez a magánügyetek.
Az viszont közügy, aki aláír egy titoktartási nyilatkozatot, és abban az szerepel, hogy a méhészek erről-arról nem tudhatnak, hát én nem lennék rá büszke.
Nagyernyei Attila